reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Pierwsze miało być na urodziny męża, drugie też. Teraz się śmiałam że na rocznicę sobie bejbika machniemy no i jeśli się uda to tak będzie 🫣
o to super . U nas jeżeli teraz się uda to ani na moje urodziny ani na męża ani na rocznicę haha nic kompletnie . Poprzedni biochem jakby się udał to rodzilabym w okolicach moich urodzin 😔

reklama
Hejka dzievwuzny, wybaczcie za moją nieobecność, ale ze zdrowiem kiepsko. W nicy z pondz na wtorek dostałam ostrej jelitowke, wymiotowałam od 1 w nocy do 5 rano co godzinę a od 5 do 7:30 co pół godziny... Jestem wyjalowiona od 3 dni, brak apetytu i mega mega słaba. Nie miałam siły nawet na tel siedzieć, tylko leżałam i spałam. Nadrobić Was nie nadrobię za Chiny bo mam aż 50 stron do nadrobienia, także będę mocno wdzięczna jeśli mi zrobicie mały update, kto w ciąży, kogo zapisać itp itd 🙂 Widziałam, że @Klemensa miaka dwie grube krechy 😍 gratulacje kochana ! Bardzo się cieszę i życzę aby bobas się zdrowo rozwijał ❤️ jeśli coś się zmieniło od tego czasu to dajcie znać.

Współczuję, jak się teraz czujesz?
Bardzo słabo. Zrobiłam właśnie crp, bo miałam robić we wtorek ale przecież do 11 rzygałam jak dziki kot i miałam tylko teleporade, nie byłam w stanie chodzić tak byłam słaba. Dzisiaj już nie ma mi tak niedobrze, jedynie głowa boli, ale nic dziwnego. Czekam właśnie u lekarza na kontrolę.

Hejka dzievwuzny, wybaczcie za moją nieobecność, ale ze zdrowiem kiepsko. W nicy z pondz na wtorek dostałam ostrej jelitowke, wymiotowałam od 1 w nocy do 5 rano co godzinę a od 5 do 7:30 co pół godziny... Jestem wyjalowiona od 3 dni, brak apetytu i mega mega słaba. Nie miałam siły nawet na tel siedzieć, tylko leżałam i spałam. Nadrobić Was nie nadrobię za Chiny bo mam aż 50 stron do nadrobienia, także będę mocno wdzięczna jeśli mi zrobicie mały update, kto w ciąży, kogo zapisać itp itd 🙂 Widziałam, że @Klemensa miaka dwie grube krechy 😍 gratulacje kochana ! Bardzo się cieszę i życzę aby bobas się zdrowo rozwijał ❤️ jeśli coś się zmieniło od tego czasu to dajcie znać.
o matko 😔 to dużo zdrowia , musisz powoli dochodzić do siebie bo taka jelitowka napewno mocno wykończyła organizm . Dużo się działo na forum więc wszystkie raczej nie stracimy haha 😂 mnie można narazie wpisać 🤞 przy niku. Jutro powtórka bety i liczę że przyrost będzie piękny 🥰

reklama
Do góry