Dziękuję ... Tak na 7 poproszeHejka oj, to wiele lat minęło, trzymam mocno kciuki za Ciebie czy wpisać Cię na jakiś dzień na testowanie czy na razie na ławeczkę ?
reklama
Patii26
Fanka BB :)
Oki, zapisałam Cię na testowanieDziękuję za miłe słowa hmmm 7 stycznia
Kasienkaol
jest prawidłowy po owulacji, więc tylko trzymać kciuki aby jutro urosłoOczywiście Na 7.01 jestem zapisana , okres ma być 8.01 to już na bank coś wyjdzie albo nie
Dziś też miałam lekki spadek , nie wiedziałam że podczas implantacji spada. Co myślisz o moim wykresie ? Obiecujący ?
Bambi199027
Ja robiłam wyniki i wyszła trombofilia .A diagnozowaliście się z partnerem ? Bo jak 3, raz się nie udało tak gdzieś musi być problem .
Bardzo mi przykro
MamaR
U mnie samo. Pani jakby na mnie czekała w punkcie A zawsze kolejki. Ja byłam o 9Ja krew upuściłam
Progesteron I bete a co sobie będę żałować.
Byłam o 8 rano nikogo nie było .
Pierwszy raz mi się zdarzyło że pusto .
Coś tam poszło lekko a górę, no nic czekamy na betę.jest prawidłowy po owulacji, więc tylko trzymać kciuki aby jutro urosło
Załączniki
Kasienkaol
ważne że nie spadło bardziej no i okaże się dziś. KciukiU mnie samo. Pani jakby na mnie czekała w punkcie A zawsze kolejki. Ja byłam o 9
Coś tam poszło lekko a górę, no nic czekamy na betę.
paola121214
Mnie już znają o dawno pani nie byłoU mnie samo. Pani jakby na mnie czekała w punkcie A zawsze kolejki. Ja byłam o 9
Coś tam poszło lekko a górę, no nic czekamy na betę.
Co betka i Prożek?
Ja tak
niezapominajka876
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze bety!
PaniR
Zaciekawiona BB
Może uda Ci się zatestować jeszcze pod koniec stycznia razem ze mną?U mnie niestety dziś test negatywny. Juz nadzeji nie mam. Czekam na okres. Także na wrzesniowkach mnie nie będzie Ale działamy w styczniu dalej
reklama
Patii26
Jeśli będę miała tak późno owulacje jak tym razem ( 22-23.12 ) to niestety dopiero w lutym będę testowaćMoże uda Ci się zatestować jeszcze pod koniec stycznia razem ze mną?