reklama
MamaR
Fanka BB :)
Testy ciążowe byleby czułości 10 były i nie Northtest bo one mi cienie pokazują a beta nic. Pinki są polecane ale te strumieniowe :-) Na owulacyjnych się nie znam.Dziewczyny, polecacie z neta jakieś dobre i wiarygodne paski owulacyjne i testy ciążowe ? Bo chce zamówić, żeby nie przepłacać stacjonarnie.
Patii26
No innych niż o czułości 10 nigdy nawet nie kupujeTesty ciążowe byleby czułości 10 były i nie Northtest bo one mi cienie pokazują a beta nic. Pinki są polecane ale te strumieniowe :-) Na owulacyjnych się nie znam.
Patii26
Oki, sprawdzę sobieNajlepiej zamawiać na Amazon , wychodzi najlepiej cenowo ,i testowe i owulacyjne
Patii26
A jakie konkretnie z Amazona ? Bo s przeróżne i w dużych różnicach cenowych.Najlepiej zamawiać na Amazon , wychodzi najlepiej cenowo ,i testowe i owulacyjne
jaśminowastaraczka
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, może podpowiecie. Wg kalendarzyka powinnam mieć owu jakoś dzisiaj(nie mam możliwości być na monitoringu w tym miesiącu) Wczoraj z mężem działaliśmy, kilka dni wcześniej też, wczoraj czułam jakby była owulacja, ból jajników, bardzo bolesne piersi, a dzisiaj podczas podcierania mam lekko zabarwiony śluz, nic nie boli, nie swędzi, więc infekcję raczej wykluczam, macie pomysły co to może być? Może któraś też tak miała ?
paola121214
Moze coś Ci się obtarlo .Dziewczyny, może podpowiecie. Wg kalendarzyka powinnam mieć owu jakoś dzisiaj(nie mam możliwości być na monitoringu w tym miesiącu) Wczoraj z mężem działaliśmy, kilka dni wcześniej też, wczoraj czułam jakby była owulacja, ból jajników, bardzo bolesne piersi, a dzisiaj podczas podcierania mam lekko zabarwiony śluz, nic nie boli, nie swędzi, więc infekcję raczej wykluczam, macie pomysły co to może być? Może któraś też tak miała ?
Ja nigdy plamien nie miałam .
Staraj się dalej bo kalendarz nadaje się do zapisywania okresu bo owulacja mogła już być lub dopiero będzie
Bambi199027
reklama
niezapominajka876
To pierwsza beta? Zbadaj za 2 dni to wtedy będzie jasne..Mam betę. 14.24.
Niby ok tylko w którą stronę ona leci . Czy spada czy rośnie