reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Moze coś Ci się obtarlo .
Ja nigdy plamien nie miałam .
Staraj się dalej bo kalendarz nadaje się do zapisywania okresu bo owulacja mogła już być lub dopiero będzie
Właśnie raczej nie otarłam się, używaliśmy żelu conceive i było dość...spokojnie i delikatnie :) . Martwię, że coś jest nie tak, dlatego pytam, może któraś była w podobnej sytuacji 😶

Dziewczyny, może podpowiecie. Wg kalendarzyka powinnam mieć owu jakoś dzisiaj(nie mam możliwości być na monitoringu w tym miesiącu) Wczoraj z mężem działaliśmy, kilka dni wcześniej też, wczoraj czułam jakby była owulacja, ból jajników, bardzo bolesne piersi, a dzisiaj podczas podcierania mam lekko zabarwiony śluz, nic nie boli, nie swędzi, więc infekcję raczej wykluczam, macie pomysły co to może być? Może któraś też tak miała ? 😔
myślę że może być to zarówno po stosunku jak i śluz około owulacyjny . Najlepiej jeszcze podziałać skoro nie masz możliwości sprawdzić czy owu była i jak sprawy się mają

Właśnie raczej nie otarłam się, używaliśmy żelu conceive i było dość...spokojnie i delikatnie :) . Martwię, że coś jest nie tak, dlatego pytam, może któraś była w podobnej sytuacji 😶
no to może około owulacyjny, ciężko powiedzieć . Mnie zdążyło mniec że 2 razy jakieś plemienia czy śluz zabarwiony w połowie cyklu , byłam raz wtedy to mi powiedziała że około owulacyjny

W poniedziałek była 3.59. w sobotę nie mam możliwości zrobić. Najwyżej jutro ale nie będzie miarodajne
w sumie jak robiłaś w poniedziałek i dzisiaj jest niecałe 14 to ciężko powiedzieć , jak nie masz opcji iść w sobotę to ja był poszła jutro zobaczyć czy coś urosnę ,bo do poniedziałku znowu czekać to za długo . Nie wiesz ile dni po owu jesteś ?

Ja poproszę o przepisanie na ławeczkę póki co. Nie wyłapałam owulacji, żadnych objawów żeby miała nadejść. Nadal będę robić testy lh z ciekawości ale najpewniej w tym miesiącu nic z tego nie będzie.

reklama
Do góry