reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
@Patii26 możesz mi wpisać 🩸.
Dostałam go wczoraj . Wgl od sierpnia dostaje go szybciej. Do sierpnia był 20tego a z miesiąca na miesiąc przychodzi szybciej , teraz jest 13 stycznia może wgl mi zaniknie ? 😌

Wgl może tak menopauza się objawia ? 🙈😱

Za to ja jestem przykryta po samą głowę,a stopy musze mieć odsłonięte.
Inaczej nie zasnę.

Kurcze jakie macie sposoby na grypę u chłopca 13 lat .
Oczywiście bylismy u lekarza mamy leki ,ale czym złagodzić objawy .
Daje na zmianę paracetamol i ibuprofen.
Inhalacje ..
Herbata miód cytryna nie za słodkie.
Męczy się okropnie.

Grypa jest okropna .
Fervex junior - ale ten jest do 12 roku życia.

ja mam tak że jest mi zimno w stopy , ale jak się kładę do łóżka to nagle mi gorąco i zazwyczaj jak nawet usnę w skarpetach to mimowolnie je ściągam w nocy 😅 ale nienawidzę zimy ,kto to wgl wymyślił 🤦
Jak to, jazda na sankach, łyżwach itp to coś wspaniałego 😀 a jak już będziesz miała dziecko to dopiero będziesz czekała na ten śnieg,żeby właśnie z dzieckiem wyjść na sanki i ulepić bałwana 😊 bo w taką zimę bez śniegu to na spacerze z dzieckiem nie ma za bardzo co robić, bo na placu zabaw wszystko zimne, więc dziecku nawet się nie chce i wtedy już trzeba kombinować by dać mu trochę ruchu 😁 wtedy częściej wjeżdżają bawilandie 😁 a to ruch i dla dziecka i dla rodziców 🤣

@Patii26 możesz mi wpisać 🩸.
Dostałam go wczoraj . Wgl od sierpnia dostaje go szybciej. Do sierpnia był 20tego a z miesiąca na miesiąc przychodzi szybciej , teraz jest 13 stycznia może wgl mi zaniknie ? 😌

Wgl może tak menopauza się objawia ? 🙈😱
Skoro zawsze miałas 20 dnia miesiąca okres to czyli zawsze masz regularne cykle 30-31 dni ? Bo jakbyś miała więcej lub mniej to zawsze co miesiąc okres będzie innego dnia miesiąca .

reklama
Do góry