reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Melduje że jestem po wizycie i sexy były na marne bo pęcherzyki nie pękły 😔 mamy 22 i 23 mm dzisiaj podajemy zastrzyk i we wtorek na kontrolę . Także @Patii26 możesz mnie wpisać na testowanie na 26.01 , to będzie 14 dni po owulacji ( licząc że pękną jutro ) także myślę że już sprawa będzie jasna . Ostatnio zatrzyk trzymał się 11 dni także postaram się tyle wytrzymać przed 1 testem , czy wytrzymam ? Kto to wie 🫣 ale postaram się pierwszy test zorbic nie wcześniej niż 10 dni po zastrzyku . Ogólnie powiedziała że Endo bardzo ładne bo 14mm , śluzu szyjkowego jest dużo (o dziwo bo na zewnątrz jakiegoś szału nie ma ) pęcherzyki piękne i równe także zobaczymy ... Oby coś z tego było . Powiedziała że możemy też poczekać aż same pękną tylko że nie jest w stanie powiedzieć kiedy ,mogą jutro ,mogą pojutrze . Także wolę już ten zastrzyk chociaż moja głowa będzie spokojniejsza że nastąpi to dziś lub jutro max . No i co jakiś trzeba się teraz zająć żeby wytrzymać do 26 , a starego jeszcze dzisiaj zachęcić do seksow 🫣😅

Melduje że jestem po wizycie i sexy były na marne bo pęcherzyki nie pękły 😔 mamy 22 i 23 mm dzisiaj podajemy zastrzyk i we wtorek na kontrolę . Także @Patii26 możesz mnie wpisać na testowanie na 26.01 , to będzie 14 dni po owulacji ( licząc że pękną jutro ) także myślę że już sprawa będzie jasna . Ostatnio zatrzyk trzymał się 11 dni także postaram się tyle wytrzymać przed 1 testem , czy wytrzymam ? Kto to wie 🫣 ale postaram się pierwszy test zorbic nie wcześniej niż 10 dni po zastrzyku . Ogólnie powiedziała że Endo bardzo ładne bo 14mm , śluzu szyjkowego jest dużo (o dziwo bo na zewnątrz jakiegoś szału nie ma ) pęcherzyki piękne i równe także zobaczymy ... Oby coś z tego było . Powiedziała że możemy też poczekać aż same pękną tylko że nie jest w stanie powiedzieć kiedy ,mogą jutro ,mogą pojutrze . Także wolę już ten zastrzyk chociaż moja głowa będzie spokojniejsza że nastąpi to dziś lub jutro max . No i co jakiś trzeba się teraz zająć żeby wytrzymać do 26 , a starego jeszcze dzisiaj zachęcić do seksow 🫣😅
Będziesz miała spokojniejsza głowę z zastrzykiem. Dwa pęcherzyki to podwójna szansa! Działajcie ile się da ;)

Mnie bardzo kusi żeby zrobić test.. dziwne sny mnie nie opuszczają i bardzo bolą piersi (co u mnie jest totalną rzadkością). Zdrowy rozsądek podpowiada że to nie ma sensu, bo oznak owulacji nie było ani piku, ale mała nadzieja gdzieś tam cały czas jest 🥲

Załączniki

• IMG_2018.jpeg
    IMG_2018.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 12
  • IMG_2019.jpeg
    IMG_2019.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 12
Będziesz miała spokojniejsza głowę z zastrzykiem. Dwa pęcherzyki to podwójna szansa! Działajcie ile się da ;)
no właśnie z tym działaniem już ciężko , bo było teraz 3 dni z rzędu i mąż już nie bardzo ma siłę 🫣 ale no dzisiaj napewno wieczoram zadziałamy a czy jutro to już nie wiem 😅 no już rozmawiałyśmy z lekarka że jest szansa na bliźniaki , trochę na to liczę że względu na to jak to powiedziałam mężowi jedna ciąża 2 dzieci i zamykany fabrykę haha a tak to pewnie będziemy myśleć o 2 a jak to znowu będzie trwało i trwało to maskara 😯 no ale nie planuje nie myślę , z jednego też bardzo się będę cieszyć 🥰 ogólnie to są 2 na prawym i jeden na lewym ale ten z lewego się wchłonie bo jest mały ☺️

reklama
Mnie bardzo kusi żeby zrobić test.. dziwne sny mnie nie opuszczają i bardzo bolą piersi (co u mnie jest totalną rzadkością). Zdrowy rozsądek podpowiada że to nie ma sensu, bo oznak owulacji nie było ani piku, ale mała nadzieja gdzieś tam cały czas jest 🥲
to że nie było oznak owulacji nie znaczy że jej nie było ☺️ różnie to bywa z tym naszym ciałem , ja mam 2 pęcherzyki po prawej stronie a kłuje mnie częściej lewy 😅 słuzu na zewnątrz prawie brak a okazuje się że w środku jest także gdyby nie monitoring to pewnie bym myślała że owu nie było i nie będzie , a napewno nie wiedziałabym kiedy 🫣 ile masz do 🐒 ?

Do góry