Moja przyjaciółka przez pierwszy miesiąc lub nawet dwa miała takie plamienia brązowe, nie brała leków bo jej ginekolog twierdził że do 3 miesiąca nie powinno się podtrzymywać. Urodziła zdrowego chłopca
reklama
klaudia16
Fanka BB :)
Melduje że jestem po wizycie i sexy były na marne bo pęcherzyki nie pękły mamy 22 i 23 mm dzisiaj podajemy zastrzyk i we wtorek na kontrolę . Także @Patii26 możesz mnie wpisać na testowanie na 26.01 , to będzie 14 dni po owulacji ( licząc że pękną jutro ) także myślę że już sprawa będzie jasna . Ostatnio zatrzyk trzymał się 11 dni także postaram się tyle wytrzymać przed 1 testem , czy wytrzymam ? Kto to wie ale postaram się pierwszy test zorbic nie wcześniej niż 10 dni po zastrzyku . Ogólnie powiedziała że Endo bardzo ładne bo 14mm , śluzu szyjkowego jest dużo (o dziwo bo na zewnątrz jakiegoś szału nie ma ) pęcherzyki piękne i równe także zobaczymy ... Oby coś z tego było . Powiedziała że możemy też poczekać aż same pękną tylko że nie jest w stanie powiedzieć kiedy ,mogą jutro ,mogą pojutrze . Także wolę już ten zastrzyk chociaż moja głowa będzie spokojniejsza że nastąpi to dziś lub jutro max . No i co jakiś trzeba się teraz zająć żeby wytrzymać do 26 , a starego jeszcze dzisiaj zachęcić do seksow
Lilli2
Przykro miU mnie niestety nawet na teście o czułości 5 nie ma nawet cienia więc pewnie jutro przyjdzie
A jakie to są testy o czułości 5?
Lilli2
Będziesz miała spokojniejsza głowę z zastrzykiem. Dwa pęcherzyki to podwójna szansa! Działajcie ile się daMelduje że jestem po wizycie i sexy były na marne bo pęcherzyki nie pękły mamy 22 i 23 mm dzisiaj podajemy zastrzyk i we wtorek na kontrolę . Także @Patii26 możesz mnie wpisać na testowanie na 26.01 , to będzie 14 dni po owulacji ( licząc że pękną jutro ) także myślę że już sprawa będzie jasna . Ostatnio zatrzyk trzymał się 11 dni także postaram się tyle wytrzymać przed 1 testem , czy wytrzymam ? Kto to wie ale postaram się pierwszy test zorbic nie wcześniej niż 10 dni po zastrzyku . Ogólnie powiedziała że Endo bardzo ładne bo 14mm , śluzu szyjkowego jest dużo (o dziwo bo na zewnątrz jakiegoś szału nie ma ) pęcherzyki piękne i równe także zobaczymy ... Oby coś z tego było . Powiedziała że możemy też poczekać aż same pękną tylko że nie jest w stanie powiedzieć kiedy ,mogą jutro ,mogą pojutrze . Także wolę już ten zastrzyk chociaż moja głowa będzie spokojniejsza że nastąpi to dziś lub jutro max . No i co jakiś trzeba się teraz zająć żeby wytrzymać do 26 , a starego jeszcze dzisiaj zachęcić do seksow
Nicky95
Mnie bardzo kusi żeby zrobić test.. dziwne sny mnie nie opuszczają i bardzo bolą piersi (co u mnie jest totalną rzadkością). Zdrowy rozsądek podpowiada że to nie ma sensu, bo oznak owulacji nie było ani piku, ale mała nadzieja gdzieś tam cały czas jest
Przykro mi
A jakie to są testy o czułości 5?
Załączniki
klaudia16
no właśnie z tym działaniem już ciężko , bo było teraz 3 dni z rzędu i mąż już nie bardzo ma siłę ale no dzisiaj napewno wieczoram zadziałamy a czy jutro to już nie wiem no już rozmawiałyśmy z lekarka że jest szansa na bliźniaki , trochę na to liczę że względu na to jak to powiedziałam mężowi jedna ciąża 2 dzieci i zamykany fabrykę haha a tak to pewnie będziemy myśleć o 2 a jak to znowu będzie trwało i trwało to maskara no ale nie planuje nie myślę , z jednego też bardzo się będę cieszyć ogólnie to są 2 na prawym i jeden na lewym ale ten z lewego się wchłonie bo jest małyBędziesz miała spokojniejsza głowę z zastrzykiem. Dwa pęcherzyki to podwójna szansa! Działajcie ile się da
Karolinak89
Ale ile jesteś dpo?Mnie bardzo kusi żeby zrobić test.. dziwne sny mnie nie opuszczają i bardzo bolą piersi (co u mnie jest totalną rzadkością). Zdrowy rozsądek podpowiada że to nie ma sensu, bo oznak owulacji nie było ani piku, ale mała nadzieja gdzieś tam cały czas jest
reklama
klaudia16
to że nie było oznak owulacji nie znaczy że jej nie było różnie to bywa z tym naszym ciałem , ja mam 2 pęcherzyki po prawej stronie a kłuje mnie częściej lewy słuzu na zewnątrz prawie brak a okazuje się że w środku jest także gdyby nie monitoring to pewnie bym myślała że owu nie było i nie będzie , a napewno nie wiedziałabym kiedy ile masz do ?Mnie bardzo kusi żeby zrobić test.. dziwne sny mnie nie opuszczają i bardzo bolą piersi (co u mnie jest totalną rzadkością). Zdrowy rozsądek podpowiada że to nie ma sensu, bo oznak owulacji nie było ani piku, ale mała nadzieja gdzieś tam cały czas jest