reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

No to ja siedziałam w szpitalu już bite 14 czy 15 dni, przede mną wizja operacji, za mną druga dawka mtx a przyszła łaska z „tylko” poronieniem i narzeka ze ona już od doby siedzi i po tabletkach nic i ze jak ona tu wytrzyma jak jeszcze dzisiaj operacja i dopiero jutro wyjdzie i na co oni czekają czemu tak wolno ile można czekać. Próbowałam ją pocieszać to jeszcze usłyszałam ze mi nie zależy mam wyjebane i w ogóle jestem wyluzowana to nie wiem jak to jest bo ona ma nerwicę🙄

reklama
A co myślicie jeszcze przebadać że ta ciąża się nie pojawia? Jajowodu drożne, owulacja jest (stymulowana) hormony są już ustabilizowane biorę ovarin, glucophage na io, staram się trzymać diety z niskim indeksem, chłop przebadany i wyniki jak to potwierdzili książkowe. Ginekolog mi zalecił teraz luz a nie myślenie czy się udało - a to na mnie działa jak płachta na byka 😡😡😡

A co myślicie jeszcze przebadać że ta ciąża się nie pojawia? Jajowodu drożne, owulacja jest (stymulowana) hormony są już ustabilizowane biorę ovarin, glucophage na io, staram się trzymać diety z niskim indeksem, chłop przebadany i wyniki jak to potwierdzili książkowe. Ginekolog mi zalecił teraz luz a nie myślenie czy się udało - a to na mnie działa jak płachta na byka 😡😡😡
a partner sie badał?
Edit: już doczytałam, sorry

a ile się staracie?

Wiesz co? Naprawdę zaczynam wierzyć, że taka moja uroda bo nie zanosi się żebym była na cokolwiek chora 😂😂 Zrobię jeszcze genetyczne i zobaczymy co tam we mnie siedzi
Ja juz tez mam takie myśli, żeby starać się do skutku... Brutalne, ale wydajemy hajs, niby coś wychodzi i leki nie pomagaja nic.

reklama
Do góry