reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

No to ja siedziałam w szpitalu już bite 14 czy 15 dni, przede mną wizja operacji, za mną druga dawka mtx a przyszła łaska z „tylko” poronieniem i narzeka ze ona już od doby siedzi i po tabletkach nic i ze jak ona tu wytrzyma jak jeszcze dzisiaj operacja i dopiero jutro wyjdzie i na co oni czekają czemu tak wolno ile można czekać. Próbowałam ją pocieszać to jeszcze usłyszałam ze mi nie zależy mam wyjebane i w ogóle jestem wyluzowana to nie wiem jak to jest bo ona ma nerwicę🙄

reklama
A co myślicie jeszcze przebadać że ta ciąża się nie pojawia? Jajowodu drożne, owulacja jest (stymulowana) hormony są już ustabilizowane biorę ovarin, glucophage na io, staram się trzymać diety z niskim indeksem, chłop przebadany i wyniki jak to potwierdzili książkowe. Ginekolog mi zalecił teraz luz a nie myślenie czy się udało - a to na mnie działa jak płachta na byka 😡😡😡

A co myślicie jeszcze przebadać że ta ciąża się nie pojawia? Jajowodu drożne, owulacja jest (stymulowana) hormony są już ustabilizowane biorę ovarin, glucophage na io, staram się trzymać diety z niskim indeksem, chłop przebadany i wyniki jak to potwierdzili książkowe. Ginekolog mi zalecił teraz luz a nie myślenie czy się udało - a to na mnie działa jak płachta na byka 😡😡😡
a partner sie badał?
Edit: już doczytałam, sorry

a ile się staracie?

Wiesz co? Naprawdę zaczynam wierzyć, że taka moja uroda bo nie zanosi się żebym była na cokolwiek chora 😂😂 Zrobię jeszcze genetyczne i zobaczymy co tam we mnie siedzi
Ja juz tez mam takie myśli, żeby starać się do skutku... Brutalne, ale wydajemy hajs, niby coś wychodzi i leki nie pomagaja nic.

reklama
Do góry