królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Jesteś wyjątkiem od regułyZ tego co czytałam dużo ludzi nie ma na nich testowych. Ogólnie nigdy w życiu żadnej kreski nawet testowej nie miałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś wyjątkiem od regułyZ tego co czytałam dużo ludzi nie ma na nich testowych. Ogólnie nigdy w życiu żadnej kreski nawet testowej nie miałam
Nie wiem czy to dobrze. Ej na pewno są dziewczyny co nigdy w życiu nie widziały dwóch kresek u siebie. A mi się wydaje że zależy od partii. Tutaj mam one step i easy home i na jednych i drugich nie ma kresek testowychJesteś wyjątkiem od reguły
Tylko się cieszyć. Przynajmniej jak wypatrzysz coś to będzie murowany CIONSZNie wiem czy to dobrze. Ej na pewno są dziewczyny co nigdy w życiu nie widziały dwóch kresek u siebie. A mi się wydaje że zależy od partii. Tutaj mam one step i easy home i na jednych i drugich nie ma kresek testowych
Mam pytanie do dziewczyn które poroniły - czy po tym wszystkim zauważyłyście że włosy zaczęły wam nadmiernie wypadać? Mi tak lecą włosy z głowy że zaczęło mnie to niepokoić..
Mi włosy poleciały 2 miesiące po narkozie. I dokładnie tak jak pisze Agata. W ciąży włosy nie wypadają aż tak. Później poronienie, narkoza i stres, ogrom stresu. Kupiłam szampon wzmacniający i wcierkę na bazie kozieradki. Masuje skórę głowy. Te co już obumarły to muszą wypaść. Teraz czas nowe pobudzić do wzrostuMi lecą, ale już to chyba ustaje. Dzieje się tak, bo jest okres jesienno-zimowy, jestem po narkozie (potwierdzone przez fryzjera, że mogą bardziej wypadać), no i przez ten krótki czas w ciąży włosy tak nie wypadają i po poronieniu organizm zaczyna wracać do normy, dlatego pozbywa się tych, których nie utraciło się wcześniej.
Ja mam PAI-1 w homozygocie i MTHFR w hetero. Mam zalecony acard 150 od pozytywnego testu. Na własną rękę cały cykl biorę 75mg.Hej, a ten acard to jak bierzesz, z zalecenia lekarza ?
Ja jestem z deka zrezygnowana ale podglądam Was od czasu do czasu i może zapisze się na grudzień 18.
No.ale tyle stron że to jest chyba nie do przeczytania.
@Kitusune i ja się dołączam do podziękowań
Tak ten i ja biorę cały cykl.A Acard w całym cyklu ? 1x75? Bo ja też to kupiłam
Licze że na dniach zobaczęTylko się cieszyć. Przynajmniej jak wypatrzysz coś to będzie murowany CIONSZ
A ja mam pytanko odnośnie acardu. Czy jak bierzesz acard cały cykl, to podczas miesiączki też? Nie wzmaga on krwawienia?Ja mam PAI-1 w homozygocie i MTHFR w hetero. Mam zalecony acard 150 od pozytywnego testu. Na własną rękę cały cykl biorę 75mg.
Tak, lecą jak dzikie obstawiam, że przestaną jak zajdę w ciążęMam pytanie do dziewczyn które poroniły - czy po tym wszystkim zauważyłyście że włosy zaczęły wam nadmiernie wypadać? Mi tak lecą włosy z głowy że zaczęło mnie to niepokoić..