reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Mitaka to tak jak z moim tez morfologia 4% i u nas dodatkowo asthenozoospermia. :-(A co do mnie to dostalam @. Wiec wakacje tez nie pomogly. Troche mi przykro :-( a nawet troche wiecej niz przykro.W takim razie maz powtarza wyniki i idziemy do kliniki. Moze inseminacja pomoze...Kiepsko zaczal sie dzien :-(

Waiting może nie od razu inseminacja... gdzieś czytałam, że jakieś leki najpierw dają. My jutro będziemy dzwonić do kliniki a z tego względu żeby ktoś kto się zna na rzeczy nas poprowadził a nie jakiś konował. Chodzi też o moje badania, bo ja w ciemno mogę sobie zrobić kasę wyrzucić a dalej nic nie wiedzieć, a w takiej klinice to wierzę, że wiedzą coś wiecej niz zwykły gin

Waiting no szkoda :(( ja tez ostatnio rozmawialam z moim i stwierdzilismy, ze jesli do konca roku sie nie uda to on pojdzie na badania i bedziemy myslec co dalej...
Mitaka mysle, ze najpierw trzeba przez 3 miesiace jakies preparaty podawac mezowi i po tych 3 mies powtorzyc badanie. czasem wyniki sie poprawiaja i problem znika. ja juz od prawie miesiaca pilnuje, zeby codziennie bral Salfazin i Mace, bo sam to by pewbie raz w tygodniu bral...
wczoraj podzialalismy troche.. nie wiem co z owu bo jakies ferelne mam testy- ostatnio nawet kreski kontrolnej nie bylo :(
A dzis trudna data- dzis byl moj termin porodu...Moj maz ma urodziny i mial byc taki prezent... no nic, trzeba dzialac dalej.

Netka nie smutaj sie, sciskam.
Ciesz sie urodzinami męzą, wazne ze macie siebie.
Chcesz moje testy za free, mam ich kilkanascie, nie beda mi juz potrzebne, a jak na nie patrze to mysle o Was, moge Ci podesłac podesłac, napisz tylko na priva!

Dzięki Szyszunia :-) Na razie zaczekam, zobaczymy czy i kiedy @ przylezie. W okresie wakacyjnym postanowiłam w ogóle żadnych testów owu nie robić, nie zastanawiać się nad zaciążeniem, najwyżej we wrześniu przejdę się do gin i pewnie CLO dostanę. Poprzednio właśnie na CLO zaszłam. Gdy je brałam, przynajmniej czułam owulację - czasem aż za bardzo - jajniki bolały i śluz był. Ale Twój suwaczek mknie :tak::happy: Cieszę się razem z Tobą :tak:

Netka ściskam Cię mocno...jedyne, co mogę ci powiedzieć to,że nic w życiu nie dzieje się bez przyczyny...i wszystko ma swój cel...przytulam mocno...mam nadzieje,że między wami wszystko dobrze, skoro jakies działania były:-D
mitaka- masz rację, ktoś kompetentny ci poradzi, jakie badania wykonać, jak się leczyć itp itd.
waiting- spokojnie, wierzę,że z czasem wam się uda.czy z leczeniem czy bez - bedziecie miec swoje upragnione malenstwo i już;-)połowa sukcesu to pozytywne myślenie:tak:

reklama
ello super,ze czasami do nas zagladasz:tak:mdlosci sa normalne, musisz przeczekac niestety...ja na szczescie ich nie mialam:tak:
netka- gdzie jesteś?i gdzie reszta naszych staraczek???:confused:

Do góry