reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

demsik to ja tez będę sierpniowa tylko ze dokładnie 31/08/2013 i godzina 16:00, to będzie sie działo:-), najpiękniejsze gratulacje:tak:
waiting, bardzo dobre podejście!
oby tak dalej, ja tez w Paryżu potraktowałam termometr, on sobie i ja sobie:-Di co po krótkim czasie trójkącik, tego Ci życzę
mitaka, wyniki ok!

staraczkom ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Cześć dziewczyny. Dziś kolejny słoneczny dzień. Skończyłąm dzis pracę wyjątkowo wcześnie więc zanim zabiorę się za obiad chyba położe się w ogródku na szybko drzemkę :)
A później wcześniej wspomniany obiad. Kupiłam ciasto francuskie więc zrobie sakiewki z kurczakiem suszonymi pomidorami i bazylią a na deser ciasteczka z truskawkami i truskawkowy koktail :):)

Byłam u ginki powiedziała mi że z takimi wynikami w ciąże nie zajdę buffff pocieszające.
Skierowała nas do kliniki leczenia niepłodności......

Swoją drogą chcieliśmy zrobić posiew bakteriologiczny nasienia w innym laboratorium a oni zrobili badanie nasienia, no co za patałachy wrrr. I w tamtym bardziej szczegółowym po 4 dniach abstynencji było 4% z poprawną budową a w tym Mniej szczegółowym robionym po 1 dniu abstynencji 60% prawidłowych (tylko nie wyliczono ile wadliwych głowek, witek itd) NIE WIEM CO MA MYŚLEĆ?!:confused2:

oj mitaka przykro mi,że takich wieści się nasłuchałaś, a co z Twoimi wynikami nie tak, bo dziewczyny pisały,że są ok a i w normie też się mieściłaś... to może zróbcie ponownie badania nasienia, ten posiew?

reklama
Ja dziewczyny już po wizycie u gina - u mnie wszystko ok, zdrowa jak ryba.kwas foliowy kazał łykać i starać się:-Djak przez kolejne sześć miesięcy nie zajdę w ciążę to zleci mi badania z kontrastem, ale nie pamiętam jak to się nazywa. i wtedy zaczniemy się martwić, ale do roku spokojnie mamy próbować, więc jakby nie zaskakiwało, to widzimy się w grudniu ponownie:tak:

Do góry