reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

CZEŚĆ. Wróciłam!!!! Było super. Jestem wypoczęta, zrelaksowana, mega szczęśliwa, opalona - murzynek bambo ze mnie. No brak słów na szczęście :-):-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No a teraz powrót do rzeczywistości i walka ze stertą powyjazdowego prania :-D

reklama
oj waiting juz zazdraszczam:-pczyzbyscie wrocili w trojeczke tak jak nakazano przed wyjazdem?oby:tak::tak::tak:
netka- mam nadzieję,że seks na zgode był BARDZOOOOOOOOOOOOOOOO udany:zawstydzona/y:ja czekam aż mój wróci z pracy i go zmolestuje:happy::happy::happy::happy:
mitaka- ja byłam niedaleko swojego miejsca zamieszkania, ale tam jest wiele atrakcji- kolejka waskotorowa, muzyczne pszczolki-warsztaty pszczelarskie, piekarnia, gospodarstwo - same atrakcje dla naszych dzieci, a nie wymyslone czary;)
a gdzie się podziało resztę naszych kobitek:confused::confused::confused:

Demsik za ok 4 dni okaże się czy jest nas o jedną osobe więcej. Mam nadzieje ze tak. Numerki były...... ale na ile skuteczne zobaczymy :) faktem jest to że ani razu przez wyjazd nie pomyślałam o dziecku i staraniach. Jak okaże się że się nie udało no to czeka nas kliniki i badanka.....

Mam wyniki tarczycy:
tsh - 1,245 (norma 0,55-4,00)
ft3 - 5,25 (norma 3,5-6,5)
ft4 - 16,82 (norma 11,5-22,70)

To chyba dobrze nie? Mogę to wykluczyć jako przyczynę niepowodzeń?
wg mnie jak najbardziej w normie :tak:
Dziewczyny jak u Was jest ze sluzem po tym wiesiołku? Bo mi się wczoraj @ skończyła a dzisiaj majty mokre, gdzie zwykle po okresie sahara i jeszcze zdarzało się, że mój mnie pobcierał. Biore 3x po 1 i chyba muszę zredukować bo jak się pojawi mój płodny śluz to będę miała potop szwecki w gaciach :p
u mnie po wiesiolku byl potop, w zyciu tylu "plodnych glutkow" nie widzialam!:-D

CZEŚĆ. Wróciłam!!!! Było super. Jestem wypoczęta, zrelaksowana, mega szczęśliwa, opalona - murzynek bambo ze mnie. No brak słów na szczęście :-):-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No a teraz powrót do rzeczywistości i walka ze stertą powyjazdowego prania :-D
to obys byla kolejna ktora przywiozla wakacyjna pamiatke w brzuszku!!!:tak:

Neta jestem z Wami do czwartku czyli jeszcze może dowiem się co u Waiting :) Trzymam &&&
Koriander ja mam potop przed płodnymi więc zaprzestałam go brać bo w płodne bym się chyba utopiła :p

Cześć. Ale mamy dziś piękną pogodę.........
Dzis pierwszy dzień w pracy po urlopie, jakoś zleciało, potem zakupy i kombinowanie co na obiad ugotować. Ach.,.... rzeczywistość.... jednak rozleniwiłam się po tym wyjeździe :):)

Powiem Wam dziewczyny, że zwykle brzuch mnie juz półtora tygodnia przed @ bolał i teraz juz w 100% wiem że to przez ciągłe myślenie o ciązy, bo przez cały wyjazd nie bolało mnie zupełnie nic i teraz tez nic nie boli, nie wiem kiedy miałam owulacje, termometr poszedł w bok, cały wyjazd kurzył się w walizce ( komfort psychiczny) , nie pamiętam czy miałam ból owulacyjny czy śluz był. Nie mam zielonego pojęcia, nie zwracałam na to uwagi, czuje się wolna :p :p i nawet jak w tym miesiącu się nie udało to i tak cieszę się że odpoczełam :happy2:

waiting i to bardzo zdrowe podejscie:tak:najwzniejsze to komfort psychiczny;-)
a jak Wam sie podoba data: 02.08.2014r godz.16.00;-)

Fajna data :tak::-) A to termin... ślubu :confused: ?

Waiting
fajnie, że tak odpoczęłaś :rofl2::-)

Mitaka
no dziwnie będzie bez Ciebie. Mam nadzieję, że uda Ci się jednak czasem znaleźć dostęp do neta i odezwać.

U mnie niestety starań nie było. Dziś mam 15 dc więc owu jakoś na dniach o ile będzie. To już drugi cykl, gdy nie czuję nic w jajnikach i śluzu w zasadzie nie ma... A nie wiem czy starania będą, bo ciągle nie jest między nami jak być powinno :sad::unsure:

Hej! Jestem i ja :)
Waiting baaardzo zazdroszczę odpoczynku :-) i cieszę się razem z Tobą pozytywnym nastawieniem!!!
Mitaka tylko szybko wracaj i nie przemęczaj się za tą zagramanicą ;-)

Neta z facetami tak to już jest raz lepiej raz gorzej i chyba tak już zawsze będzie - grunt to się nie przejmować i robić swoje, bo to takie duże dzieci!
Myślę nawet że to dobrze że z moim widzę się tylko jak z trasy zjedzie bo inaczej byłoby pewnie ciężko. Teraz też się wkurzam bo cała przeprowadzka jest na mojej głowie - mój pan nawet jednej swojej rzeczy nie spakował! wszystko ja!!! Ale już się przyzwyczaiłam że jedynak zawsze będzie jedynakiem. Dlatego chcę jak najszybciej rodzeństwo dla mojego synka.

Demsik czyżby to data ślubu? :-) ja też sierpniowa tylko 26-ego.

Jestem teraz na etapie oczekiwania na @ ale pewnie jeszcze za wcześnie żeby się udało..

reklama
tak, to data ślubu - moje 30 urodziny:-D:-D:-D zdecydowalismy sie wreszcie, bo planujemy drugie dziecko a sytuacja nasza nie uregulowana, wiec kochane - dolacze do waszego grona zaobraczkowanych:-)w sumie to ja jak zona tyle ze bez papierka aktualnie:-p
ancona- to trzymam kciuki
neta-dziewczyny zachodzily w ciaze bez sluzu, bez bolu owulacyjnego itp ze i moze tobie sie uda, tylko musisz swojego zbalalmucic.pamietaj posciel ma 4 rogi- pogodzi rece i nogi:tak:przytulam cie,zeby ci smutno nie bylo moja siostro:-)

Do góry