reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Jestem jestem :) mam problem z internetem.
dzis test owu mega pozytywny, jeszcze takiego nie widzialam a my raczej nie podzialamy bo maz wczesnie rano wyjezdza na szkolenie wiec sie wczesnie polozy. ech....
ancona?
mitaka?
waiting?

reklama
I ja jestem :happy2:

Kuba śpi więc mam chwilkę, ja dalej czekam na @ pewnie koło niedzieli się pojawi bo większych nadzieji na Bobulinkę w tym cyklu nie mam, chyba że znowu coś mi się poprzestawiało bo cycolki jak zawsze przed @ wychodziły z siebie tak teraz nic, jakieś miękkie i zero objawów okresowo-ciążowych.

Teraz będę się rzadziej odzywać bo jak jutro zamontują nam rolety to pójdziemy już spać do nowego mieszkanka a tam póki co zero netu i tv :no: jak ja to przeżyję:szok:

Netka z facetami tak to jest że raz nas wkurzą i nici z bzykanka a jak jest dobrze to jechać muszą... ech...

jestem i ja. Wczoraj grasowałą burza dość konkretna więc nie ryzykowałam spalonego komputera :):):) ale dziś cisza i spokój. Piękny dzień no i weekend. Nareszcie. Jutro bede sprzątała dom bo ostatnio przed wyjazdem dokładnie porządki robiłam więc trochę się zapuścił :p już nie mówiąc o piekarniku. piekłam ciastka z truskawkami jedna nie wiem jakim sposobem ale mi spadła i się spaliła świniąc przy tym caaaaały piekarnik !! :-D

No ja się z Wami dziewczynki żegnam na jakiś czas. Trzymajcie się i serduszkujcie jak najwięcej może letnie klimaty przyniosą owoce :) powodzenia i trzymam za Was &&&&. A te już zaciążone niech się zdrowo rozwijają :) buziale :*:*:*

mitaka- udanego sezonowego zarobku;)i mile spędzonego czasu mimo wszystko.pamietaj na ktorej stronie forum sie zegnalas zebys po powrocie mogla uzupelnic braki w wiadomosciach, bedziemy tesknic:-(
a co u was laseczki, ja juz zyje przyjazdem mojej siostry z zagranicy, bo nie widzialysmy sie 3 lata:szok:przyaltuje z cala rodzina w srode wieczorem- oj bedzie sie dzialo:-D
a ja dzis jade do rodzicow oznajmic im,ze za maz wychodze i tesciowej takze:tak:trzymajcie kciuki - placek z cieplymi lodami upieczony- bedziemy zajadac;-)
neta- jak staranka?a gdzie nasza lista staraczek- widzial ja ktos?:confused:

W końcu mam internet :-D

Mitaka mam nadzieję, że jak powrócisz to z dobrymi wieściami:tak:

Co do starań, to raczej nie wstrzeliliśmy się w owu zupełnie.W dodatku dopadła mnie wczoraj rwa, boli jak cholera, na Ketonalu jestem a to dość mocny lek. Zatem jeśli chodzi o dwie kreseczki na teście to liczę na Ciebie Demsik :tak::-)

Kurcze no gdzie ta lista....

Mówisz masz :):) tylko trzeba uaktualnić

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Ancona -......../11 cykl starań
Neta81 - 3 lipiec / 6 cykl starań
Demsik - 3 lipiec / 5 cykl starań
Waiting4beans - 15 lipiec / 12 cykl starań
Dziewczynka86 -........... / 7 cykl starań
Mitaka

m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Ostatnia edycja:
Neta bidulko, współczuje tego bólu:-(
waiting- solidna firma- pytasz, gdzie lista i jest lista;-)jestem teraz na bieżąco. nawet zapomniałam ze z netką testujemy w ten sam dzień, jesli wredota nie przylecie...

reklama
Hello

Cisza tutaj jest, myślałam ze będę miała duuuużo do czytania a tu malusieńko. Ja robiłam test owulacyjny i pozytyw mega czyli tak jak ja liczyłam że owulka przypada mi na 14-15 dzień więc nie wiem o co kaman skoro już tak od pół roku :confused2: Achhh aby tym razem się udało.

Do góry