reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Ja 27 bede juz testowac,dostalam tu w UK te czule 10u,a wredota @niby ma byc 31...co o tym myslicie?niby owulka miala byc w niedziele,ale ja czulam dopiero w poniedzialek...w sobote wieczorkiem byly przytulanki..co?co?jak myslicie?jakas nadzieja?

demsik ja dziś to już 14 dc mam :-)
Wczoraj przytulanki były, ale myślę, że to i tak za wcześnie, raczej jutro i pojutrze wskazane, zobaczymy czy się uda. Nasz synuś też u babci, właśnie mąż po niego pojechał, ja staram się trochę sprzątać, choć lepiej mi idzie siedzenie na BB :-D Szkoda, że się wam nie udało dziś postarać, może wieczorem mąż będzie bardziej chętny i wypoczęty ?

ello zaglądasz tu czasem? @ przyszła?

ktoś tu niedługo testuje chyba... jak dobrze pamiętam to koriander?

Jestem tu :) przyznaje dawno nie zaglądałam, ciężko mi teraz nadrobić :)

GRATULUJE koriander !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m-s ściskam Cię mocno, pamiętaj będzie dobrze! Wszystko w naszym życiu dzieje się po coś!

@ przyszła 16 marca więc jest dobrze nic się w organizmie nie przestawiło uff
Staranka zaczynamy od 30.03. do 01.04. :) to już 2 cykl tym razem musi być dobrze!

Koriander wielkie gratulacje!!! :-D Wiedziałam, że jak jest bladzioch to i betka piękna będzie!
Przełamałaś nasz impas, miejmy nadzieję, że teraz kreseczki posypią się jak należy :-)

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Remember.me - 25 luty Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Kogasica28 - ... / 3 cykl starań
Mitaka - ... / 3 cykl starań
Ello20 - ...

Ancona - 24 marca / 8 cykl starań
Ewa1985 - 27 marca / 3 cykl starań
Neta81 - 3 kwietnia / 3 cykl starań

Demsik - 5 kwietnia / 2 cykl starań
Dziewczynka86 - 5 kwietnia? / 4 cykl starań
Waiting4beans - 8 kwietnia / 8 cykl starań

Kurde a ja sie 8 cykl juz bujam.mam chyba kryzys.juz zaczyna mi brakowac sil zeby sie starac ale tez brakuje sily zeby przestac.jak ostatnio bylam zrelaksowana tak teraz jestem klebkiem nerwow.boje sie ze znow sie nie uda a na pewno sie nie uda jak bede sie bala i stresowala.i znow bledne kolo.jeszcze dzis wizyta u znajomych ktorzy spodziewaja sie dziecka.przeraza mnie ten fakt nie chce wybuchnac placzem albo co gorsza siedziec tam jak za kare.od rana biore prochy na uspokojenie.kur*** przeciez tak nie mozna funkcjonowac.nie wiem co mnie tak wzielo na skrajne emocje.zaczynam sie bac moich mysli i emocji i wstydzic.robie sie agresywna.nie jestem w stanie przebywac w jednym pomieszczeniu z ciezarna.zaczynam czuc nienawisc do tych co sie im udalo i podswiadomie zyczyc reszcie zeby sie nie udalo poki mnie sie nie uda.no bo dlaczego niby komus ma sie udac jak ja nie moge zaznac tego szczescia.no brawo waiting4beans zachowanie godne przedszkola!!Jestem w czarnej d****.jak starania dluzej potrwaja to trafie na kozetke u psychologa albo co lepsze do pokoju bez klamek.... Jestem na siebie zla.czuje sie jak schizofrenik.sama ze soba rozmawiam i sie uspokajam przywoluje do porzadku a druga strona krzyczy i ryczy.no zesz k**** m** koniec tej farsy.ja chce dziecko!!!!!!!!

waiting4beans, ja znowu wszędzie widzę kobiety w ciąży i sobie marzę aby za niedługo być w takim stanie.U mnie już 3 cykl i nic-a niby jest wszystko ok z moim organizmem.Wydaje mi się,że stres,który mam w ciągu dnia i sam fakt starania się wpływa negatywnie na zajście w ciążę.Też mam różne myśli ale tak jak któraś z dziewczyn napisała na forum,że wszystko w naszym życiu dzieje się po coś.
Także nie łam się musi być dobrze-głowa do góry.
Przyjdzie wiosna,ptaszki zaczną pięknie śpiewać,słoneczko zacznie grzać to i nam się lepiej zrobi na duszy.A od tego do zaciążenia niedługa droga;-)

reklama
Koriander wielkie gratulacje :*
Ja też miałam bladą kreske i okazało się że jest ciąża:)
jak wyszła blada to był 3,4 tydzień. a już w 7 tygodniu była grubaśna kreska... Ja tylko odliczam te nieszczęsne 3 miesiące, abyśmy mogli się starac. to zalezy też wszystko od pracy:/ niestety...

Do góry