reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Dziewczyny jaja normalne. My tu gadu gadu srutu tutu o wiośnie i bocianach...... Ja sobie jade z pracy a tu co....... 7 bocianów ( tyle chyba udało mi się naliczyć) przymierzało się do lądowania. A to na pewno one bo przeleciały mi nad samym autem. Aż było słychac szum skrzydeł. Może już wiosna przyjdzie bo nigdy tak wcześnie ich nie widziałam !!!:eek::eek: a jeszcze śnieg leży. Niby u mnie w rejonie to jest dużo bocianów i ja je widze codziennie i to nie w liczbie 1 czy 2 ale czasem z 20 , 30 na łące się pasą ale nigdy tak wcześnie nie przylatywały bo u mnie zima dłużej trwa..... dziwne...... tak jak mówie nie wierze w przesądy o bocianach skoro latają mi nad domem na podwórku się prawie "pasą" a fasolki nie ma.... ale jak już przyleciały to byłoby miło gdyby to był znak tego że nasze wczorajsze bzykanko będzie skuteczne ???????????????????

reklama
Waiting ja co do boćków to znam taką przepowiednię jak zobaczysz pierwszego w danym roku lecącego-to polecisz do przodu, coś się ruszy, jak stojącego- to wszystko stoi w miejscu, po staremu, a jak leży -no to wiadomo leży wszystko równo w życiu. Ty widziałaś leącego a nawet całe stado to pójdzie Ci wszystko z kopyta w tym roku wg tego zabobonu :p

koriander ja też miałam łyżeczkowanie w listopadzie, ale Ci dobrze, że tak szybko się udało :-) Mam nadzieję, że się zarażę do Ciebie.

Choć w tym tempie będzie ciężko, wczoraj nie było staranek, dziś może coś będzie ale możliwe, że już za późno... ech.. :-(

waiting jak jak Cię rozumiem... też mnie wkurza, zwłaszcza jak usłyszę, że ktoś postanowił mieć dziecko i po jednym razie już bach i ciąża, albo jak usłysze, że ktoś zaliczył wpadę... jak można zaliczyć wpadę skoro ja wyliczając dni cyklu nie mogę zaskoczyć!

A latka lecą, w sumie nie jestem już taka młoda, jakąś presję czasu czuję.

Dziewczyny owulka od pozytywnego testu jest 24-30coś godzin tak? Nie to żebym miała już pozytywny-ale fakt, że ciemnieją coraz bardziej a wszelkie ovufriendy i inne kalkulatory liczą mi na niedziele,sobote,pon,wt. No i gluty już mi się ciagną paskudne. Z kuracją zdąrzę na niedziele, poniedziałek myśle ale zaczynam dygać znowu, że ten grudzień, że święta. Dżizass zwariować można-najlepiej to żeby ta owulacja jutro była to będzie po ptokach i zaczne od nowa 3 cykl w kwietniu-bo teraz prawie miesiąc bez seksu hy to pewnie przez to taka rozdrażniona chodzę :p

Koriander WIEEELKIE OLBRZYMIE GRATULACJE!!!! Aż się serducho raduje!

Ja jeszcze parę dni ale nie nastawiam się za bardzo bo coś dzisiaj biuścicho mi się bardziej jędrne i większe zrobiło czyli pewnie @ bądzie :dry:

reklama
Do góry