reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

to tak jak ja, mam takiego doła,że już sama nie wiem co ze sobą zrobić.od pewnego czasu czuję się jak pomoc domowa, zwyczajna kuchta we własnym domu.niedługo będę krzyczeć żeby mój facet to zauważył. na domiar wszystkiego mały się rozchorował, bidulka.Mimo tego, to ja jestem zaczątkiem wszelkiego zła.i gdzie tu myslenie o drugim szczęściu życiowym...już dawno się tak nie czułam...u mnie więc pewnie ten cykl idzie na marne, a czy kolejne???za was wszystkie trzymam wielkie kciuki;)

reklama
Kochane,gdzie wy jesteście, kiedy ja was tak bardzo potrzebuje...

co sie stalo???

waiting ja wierze w takie znaki!
mitaka jak sa glutki to dobrze by bylo poseerduszkowac! u mnie na testach owu druga kreska zawsze byla duzo jasniejsza, a wiec w twoim wypadku chyba jest lub zaraz bedzie owu. w niedziele moze byc za pozno:szok:
Neta na pewno sie uda , bede trzymac dla was miejsce na grudniowkach:tak:
ancona &&&&&&&&&& mocno!!

Demsik chyba wiem co czujesz, ja nie pracuje tylko sprzątam, gotuje, planuje, zarządzam kasą plus jakieś swoje pierdołki (bo w przeciwieństwie do Ciebie nie mam jeszcze dzidziolka) i tak wkoło.... pierdo***ca można dostać czasami. W ramach protestu wobec rutyny nie sprzątam od tygodnia a co!a zamiast tego ćwiczę sobie codziennie ityle mojego:) A może żeby Twój zauważył jaka jesteś nieoeniona w domu też zrób protest albo chwal się głośno co zrobiłaś a jak powie np że to nic takiego albo nie przejmie się to następnym razem nieh on się tym zajmie-od razu zmieni zdanie. A dla synka dużo zdrówka! Na pewno go wyciągniesz migiem ze wstrętnego choróbska!

Koriander nie strasz, że to już bo ja jeszze nie mogęęęę (ale liczę sie z tym, że w tym cyklu nie zdążę)

wiecie co, ja już sama nie wiem co myśleć i co robić,żeby było dobrze.im bardziej się staram, tym jest gorzej...i cierpie okropnie...ja dziś drugi dzień "glutków", więc juz pewnie i u mnie cykl stracony, ale kto nas zrozumie...tylko my same.dziękuję,że jesteście.wygadałam-wypisałam się trochę i kg klopotów jestem lżejsza. DZIĘKUJE KOCHANE MOJE

Zawsze do usług i damy i rękaw do obsmarkania w razie co :)

Tempke mam jakoś tak samo(powiedziałabym) od kilku dni więc może owu jeszcze nie było..........

Tak to już słuchajcie jest, mi też czasem ręce opadają i nic się nie chce i szlag mnie trafia. Faceci zapominają chyba, że to co my robimy w domu robimy łącząc to z pracą zawodową, a pranie i sprzątanie oraz czyszczenie piekarnika raczej hobby nie przypomina.
Podoba mi się ten pomysł z protestem, bardzo sugestywny. Znalazłam kiedyś w sieci taki obrazek: 50cb9ce025a1a.jpg
I pod nim pisało coś w tym stylu: Kochanie co dziś robiłaś? Nic. Kompletnie nic z tego co normalnie codziennie robię.
U mnie wczoraj jakieś przytulanki były, dzisiaj poprawimy na pewno, zobaczymy jak później, ale się nie nastawiam, bo już przywykłam, że nic nie wychodzi... I też mnie szlag trafia z tego powodu! :wściekła/y:
Także dziewczyny nie panikować, nie smutać się, bo na szczęście mamy tutaj w sobie wsparcie! :-)

Załączniki

• 50cb9ce025a1a.jpg
    50cb9ce025a1a.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 34
co u was??ja na szczęście wracam 28 do pracy wiec troszkę zapomnę o tej sprawie... mi pielęgniarka powiedziała najważniejsze że zaszłaś w ciąże teraz będzie tylko lepiej....

reklama
Do góry