reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
dzięki Paulinka :)
Ten ovufriend to o dupe potłuc za przeproszeniem! zaznaczył mi że już owulacja niby była a okres 26dc (w życiu nie miałam takiego krótkiego nawet krótszego od 31).

Czesc.Mitaka rozne sa opinie o ovufriendzie niektore narzekają inne mowia ze zaciazyly dopiero z nim.ale to tak samo jak z castagnusem.mowia ze po nim latwiej zaciazyc i to 1000 takich komentarzy jest a jakos dla mnie magicznym specyfikiem nie byl.
Poniewaz ostatnio @ sie spoznil i nie wiem czy to byl jednorazowy wybryk czy po prostu wydluzyl mi sie po castagnusie cykl nie wiem kiedy dostane nastepny @ i nie wiem kiedy owulacja dlatego nie sprawdzam nie licze nie mierxe nie notuje ide na zywiol i slucham organizmu i instynktu.jak bede miala na dziki numerek ochote to zmolestuje meza .nic na sile i zobaczymy co z tego wyniknie.moze ds sie poprzytulamy bo moj wczoraj chcial ale zasnelam taka zmeczona bylam to dxis mu wynagrodze ;-)
Bierzcie sie do roboty bo mamy przestuj.trzeba przegnac zime przywitac bociany i przelamac wreszcie ta zla passe!!!

dziewczyny......................trzymajcie kciuki....

byłam dziś na badaniach okresowych i weszłam sobie zrobić betę..dziś o 16 wszystko się wyjaśni ....

aa bo zapomniałam wam napisać że wczoraj obsikałam testa (skoro mam ich tyle to sobie sikam a co :-p) i jest bladzioch:szok::szok:

Ja nie używałam żadnych testów zazwyczaj mówią że jeśli nie zna się swojego ciała żeby starać się co dwa dni aż wreszcie trafi się na ten dzień;)

Jestem i ja :-)
Koriander, no no, chwilę mnie nie ma, wracam i już takie wieści, że hoho! Trzymam kciuki, za to żey wieczorem móc ci oficjalnie pogratulować! :-)
U mnie ostatnio jakoś tak jest, nie wiem czy sobie po prostu odpuściłam czy po prostu brak czasu, ale w każdym razie dopiero jak weszłam na forum to mnie oświeciło, że owulacja chyba się zbliża i w związku z tym chyba trzeba chłopa zacząć molestować ;-)Co dziwne nic mnie nie boli, a ostatnio przed owulacją jajniki lekko bolały już parę dni wcześniej. Mam nadzieję, że to dobry znak i ten cykl przyniesie w końcu sukces :happy2:

A oto i lista, niech każda się sprawdzi czy nie trzeba jakichś aktualizacji przeprowadzać, bo jak ja o seksie i staraniach zapominam, to jak mam listę ogarniać :-D

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Remember.me - 25 luty Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny

Kogasica28 - ... / 3 cykl starań
Mitaka - ... / 3 cykl starań
Demsik - ... / 2 cykl starań

Ello20 - oczekująca na okres 14 marca
Koriander - 20 marca / 3 cykl starań
Ancona - 24 marca / 8 cykl starań