reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
dzięki Paulinka :)
Ten ovufriend to o dupe potłuc za przeproszeniem! zaznaczył mi że już owulacja niby była a okres 26dc (w życiu nie miałam takiego krótkiego nawet krótszego od 31).

Czesc.Mitaka rozne sa opinie o ovufriendzie niektore narzekają inne mowia ze zaciazyly dopiero z nim.ale to tak samo jak z castagnusem.mowia ze po nim latwiej zaciazyc i to 1000 takich komentarzy jest a jakos dla mnie magicznym specyfikiem nie byl.
Poniewaz ostatnio @ sie spoznil i nie wiem czy to byl jednorazowy wybryk czy po prostu wydluzyl mi sie po castagnusie cykl nie wiem kiedy dostane nastepny @ i nie wiem kiedy owulacja dlatego nie sprawdzam nie licze nie mierxe nie notuje ide na zywiol i slucham organizmu i instynktu.jak bede miala na dziki numerek ochote to zmolestuje meza .nic na sile i zobaczymy co z tego wyniknie.moze ds sie poprzytulamy bo moj wczoraj chcial ale zasnelam taka zmeczona bylam to dxis mu wynagrodze ;-)
Bierzcie sie do roboty bo mamy przestuj.trzeba przegnac zime przywitac bociany i przelamac wreszcie ta zla passe!!!

dziewczyny......................trzymajcie kciuki....

byłam dziś na badaniach okresowych i weszłam sobie zrobić betę..dziś o 16 wszystko się wyjaśni ....

aa bo zapomniałam wam napisać że wczoraj obsikałam testa (skoro mam ich tyle to sobie sikam a co :-p) i jest bladzioch:szok::szok:

Ja nie używałam żadnych testów zazwyczaj mówią że jeśli nie zna się swojego ciała żeby starać się co dwa dni aż wreszcie trafi się na ten dzień;)

Jestem i ja :-)
Koriander, no no, chwilę mnie nie ma, wracam i już takie wieści, że hoho! Trzymam kciuki, za to żey wieczorem móc ci oficjalnie pogratulować! :-)
U mnie ostatnio jakoś tak jest, nie wiem czy sobie po prostu odpuściłam czy po prostu brak czasu, ale w każdym razie dopiero jak weszłam na forum to mnie oświeciło, że owulacja chyba się zbliża i w związku z tym chyba trzeba chłopa zacząć molestować ;-)Co dziwne nic mnie nie boli, a ostatnio przed owulacją jajniki lekko bolały już parę dni wcześniej. Mam nadzieję, że to dobry znak i ten cykl przyniesie w końcu sukces :happy2:

A oto i lista, niech każda się sprawdzi czy nie trzeba jakichś aktualizacji przeprowadzać, bo jak ja o seksie i staraniach zapominam, to jak mam listę ogarniać :-D

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Remember.me - 25 luty Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny

Kogasica28 - ... / 3 cykl starań
Mitaka - ... / 3 cykl starań
Demsik - ... / 2 cykl starań

Ello20 - oczekująca na okres 14 marca
Koriander - 20 marca / 3 cykl starań
Ancona - 24 marca / 8 cykl starań