Neta81
Fanka BB :)
Nie możesz sobie nic wyrzucać, wizyta na tak wczesnym etapie naprawdę nic by nie dała, moja koleżanka poszła zaraz po teście i nawet jej gin nie zbadała, kazała jej za 2 tygodnie przyjść. Mnie na pierwszej wizycie (poszłam kilka dni po pozytywnym teście) zrobiła USG, ale nic nie było widać jeszcze, więc nawet karty nie zakładała. Na USG widać coś jak jest beta ok 1000, u Ciebie była to maluteńka betka, nic by nie było widać. Zrobiłaś co mogłaś. Dobrze, że jutro idziesz, bo nawet jeśli stało się najgorsze to trzeba sprawdzić, czy w środku wszystko w porządku. Czasem krwawienie zdarza się w ciąży bo jest jakiś krwiaczek i nie oznacza to poronienia. W każdym razie trzymam &&&, pamiętaj, że Cię wspieramy i myślimy tu o Tobie no i czekamy jutro na wieści.Jutro przyjmuje od 16 takze trzeba czekac. Jestem strasznie zla na siebie ze po pozytywnim tescie ciazowym nie polecialam odrazu do lekarza alenie wiedzialam co mam robic to moja pierwsza ciaza moze ulozyloby sie to wszystko inaczej
szyszunia ja już trochę lepiej, dziś do pracy poszłam ale cały dzień bolała mnie głowa. Niedawno wróciłam, bo umyśliłam sobie, że jeszcze pojade nowe okulary kupić i zeszło mi z półtorej godziny w sklepie. I zaszalałam i kupiłam... różowe :-)
koriander jak tam?
ancona to &&&&&&&&&&&&&& żeby @ nie przyszła.