reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Oj, mnie też :-D teścik leży i czeka ale to jeszcze 6 dni :wściekła/y:

Widzę, że tu wysyp pryszczorów - u mnie to samo na plecach i na buzi, dużo takich malutkich, że nie wiadomo co z nimi zrobić... a piersi to dzisiaj tak dają popalić, że jak tylko wróciłam do domu to zdjęłam biustonosz bo mnie cisnął i w ogóle wszystko mnie uwiera... oby nie na @!

A ja odczuwam dzisiaj straszne mdłości od rana.
Kurcze co najgorsze mąż wyjechał na kilka dni i muszę nosić drzewo i węgiel na opał i dodatkowo musiałam odśnieżyć podwóro.Trochę wysiłku mnie to kosztowało ale cóż zrobić-tak to jest jak się mieszka w domku.
Mam nadzieję,że te mdłości to nie od wysiłku tylko od fasolki.W pierwszej ciąży nawet raz nie odczułam mdłości ani nie wymiotowałam.A tu cały dzień coś mi siedzi w przełyku.Bleeeeee

Ewa1985 oj to odśnieżanie to straszna sprawa i ogarnięcie pieca też!!! Ja ze względu na moje przeboje sercowe nie mogę się za bardzo przemęczać a że mojego eMa nie ma prawie cały czas to siostra mi dzisiaj podwórko odśnieżała albo teść przyjeżdża sama nie jestem w stanie tego ogarnąć, dlatego na wiosnę uciekamy do bloku i żegnaj kurzące czyszczenie pieca :-D bo tego nie lubię najbardziej!

A co do pierwszej ciąży to tak sobie przypominam, że jak jeszcze nie wiedziałam, że zafasolkowałam to wcinałam przeogromne ilości ogórków kiszonych, taki słoiczek litrowy to szedł za jednym podejściem :-D

m-s fajne zdjęcie :-)

ello mnie po łyżeczkowaniu zalecono 3 miesiące przerwy przed staraniami, po poronieniu naturalnym na tak wczesnym etapie nie ma przeciwskazań medycznych do podejmowania starań po pierwszej @ po #. Jak organizm nie będzie gotowy to nie będzie owulacji bądź nie dojdzie do zagnieżdżenia. Byłaś u lekarza?

Mjaa gdzieś przepadła, szkoda zastanawiam się co u niej.

Ja padnięta po pracy... na szczęście gardło w końcu nie boli. Ale podbrzusze dziś boli i zastanawiam się już co się dzieje, może to jednak dopiero owu... nie wiem, myślałam, że była ze dwa dni temu. A może wcale nie było? W każdym razie nie nastawiam się za bardzo na dwie kreski w tym cyklu.

Dziewczynki ja juz po wizycie. Bylo bardzo pozytywnie, gdyby nie fakt ze fasolka sie nie utrzymala, to byloby super.
Pani doktor zbadala mnie i nieprawidlowosci w budowie nie s:-) :-) twierdzila żadnych, wszystko książkowo. Kazala sie niczym nie przejmować tylko zachodzic w ciaze jak pojawi sie okres:-) musze jutro jeszcze pare wynikow porobic, za dwa tygodnie podejsc po wynik cytologii i ROBIMY CIĄŻE:-) tym razem musi byc dobrze! Nie poddam się tak łatwo!

Powiedziała jeszcze że wynik bety był bardzo mały, bardzo bolał mnie jajnik w ten okropny piątek, więc gin przypuszcza że fasolka mogla zablokować sie wlaśnie w tym bolącym jajniku. Wyniki które mam zrobic to TS4, fT4 i p. Prolaktyny / nie wiem czy cos nie pokrecilam, bo troche nabazgrałam na kartce i sie doczytać nie mogę:-)

Powiedzcie mi proszę tak z Waszego doświadcenia, jak się dobrze przygotować, co wyeliminować przed nadejściem fasolki?

:-) dopiszcie mnie na liste, tak dla odmiany, oczekująca na okres Jeśli nic sie nie przestawiło to od 15 lutego za 28 dni powinna nadejść :-) czyli 14 marca @ owinna nadejść. Owulacja przypada na 28 marca

Ostatnia edycja:
reklama
Ello a jakie macie grupy krwi?Czy nie występuje u Was tzw konflikt?
Głowa do góry następnym razem musi się udać.
A ja dziś od 5 nie śpię bo mnie strasznie muli i chyba zwymiotuję
Miłego dnia kochane;-)

Do góry