reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Cześć. Na szczęście @ nie widać póki co ale brzuch zaj..... boli i też co chwila biegam do łazienki sprawdzać czy nie ma @. Do środy jeszcze troche czasu. Temp póki co dalej wysoka , biały śluz, ból krzyża, dziwny posmak w ustach. mam nadzieje ze to sprawka fasolki i ze jutro rano nie obudze sie z @. Dobranoc dziewczyny

reklama
Cześć. Jak zaczelyście dzień ? Ja fatalnie. Mierzyłam dziś rano temp i spadła z 36,9 na 36,5 więc spadek temp i wczorajszy bol brzucha zwiastuje okres. Pewnie nie zdaze nawet testowac w srode :/ już zdążyłam się dwa razy rano poryczec. Mój sie wkurzyl ze nie moze patrzec jak sie mecze i ze trzeba zrobic miesiac przerwy bo dziecko mialo byc dla nas szczesciem a nie stresem. Masakra... dzien sie lepiej zaczac nie mogl :(

Ostatnia edycja:
hej hej waiting babeczko nie zamartwiaj się bo przecież wiesz ze to niczemu dobremu nie służy....stres i ciągłe zastanawianie się tylko Cię dołuje:-(
Nie rycz mała tylko głowa do góry, ciesz się ze na razie nie ma @ a my trzymamy &&&&&&&&&&&&&&
Neta to pięknie, dobrze ze ćwiczyłaś, bo najgorzej na drodze jak trzeba myśleć za siebie i za kogoś, ja mam prawko jakieś 12 lat i sarenkę zabitą w wigilie (autem byłego) na koncie:baffled: Aaaa i chwal się jakie autko dostałaś bo ja to maniak kierownicy.... z sobotniej imprezy odwiozłam każdego gościa:-D:-D:-D
Ja wróciłam do pracy po L4 po 2 tyg, i jakoś nie mogę się ogarnąć:-D, czas na herbatkę.
Aaaa w weekendos miałam na teście owu II krechy :szok::szok::szok: Trzymajcie &&&&&&&:-D:-D:-D
Miłego dnia babeczki i dużo uśmiechu ślę z zasypanego Wrocławia;-)

Witajcie ;-)
Wybaczcie, że się nie odzywałam, ale przez weekend jak zwykle nie miałam jak usiąść spokojnie przed kompem, dlatego dopiero teraz się tu pojawiam.
Waiting, na razie się nie przejmuj, mnie w sobote wieczorem i wczoraj jakoś w trakcie dla też zabolał brzuch, klasycznie jak na okres, wkurzyłam się maksymalnie i .... na razie nic :)
Więc spokojnie dziewczyno, dopóki nie ma okresu nie można o niczym przesądzać i nie wolno się denerwować! :-)

Madzielena gratuluję!!! :-D

A teraz aktualizacja:

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
M-s - 6 luty - jest bladzioszek, czekamy na dalsze wieści :) / 1 cykl starań

Ewa1985 - ... / 1 cykl starań
Kogasica28 - ... / 2 cykl starań

Demsik - ... / 1 cykl starań

Madziulka11 - 6 luty

Ello20 - 8 luty
Waiting4beans - 13 luty / 6 cykl starań
Dziewczynka86 - 14 luty / 3 cykl starań
Koriander - 20 luty / 2 cykl starań
Mitaka - 25 luty
/ 2 cykl starań
Neta81 - 4 marca / 2 cykl starań

Hej kochane,
Mnie tez nie bylo kilka dni, korzystałam na maksa z ostatnich chwil urlopu. Dziś pierwszy dzien w pracy po przerwie i bleeee:angry:

Szyszuniu wiem co czujesz, łączę sie w bólu! :-D gratuluje owulacji dzialaj działaj!!!
waiting nie patrz na temperature, olej to! każdego miesiąca wszystkie przeżywamy to samo, ale w końcu na każdą z nas gdzieś czekają te II kreseczki!
Neta dzięki za pamięc,:-)
madziarena gratulacje!
ello
jest @??
mjaa
dbaj o siebie i śpij ile się da bo potem..to dopiero za jakieś 10 lat się wyśpisz :p

Ostatnia edycja:
Hej kochane,
Mnie tez nie bylo kilka dni, korzystałam na maksa z ostatnich chwil urlopu. Dziś pierwszy dzien w pracy po przerwie i bleeee:angry:

Szyszuniu wiem co czujesz, łączę sie w bólu! :-D gratuluje owulacji dzialaj działaj!!!
waiting nie patrz na temperature, olej to! każdego miesiąca wszystkie przeżywamy to samo, ale w końcu na każdą z nas gdzieś czekają te II kreseczki!
Neta dzięki za pamięc,:-)
madziarena gratulacje!
ello
jest @??
mjaa
dbaj o siebie i śpij ile się da bo potem..to dopiero za jakieś 10 lat się wyśpisz :p

dalej nie ma @ 31 dzień cyklu a zawsze 28 dniowy cykl:dry:

reklama
to kochana trzymam kciuki! A brałas jakieś wspomagacze w tym cyklu??

Brałam tylko Falvit i kwas foliowy ale to raczej nie wspomagacze, przez 2 dni brałam Castaginus ale przerwałam bo okres nie nadszedł a w ulotce zalecano ostrożność.

Ello a jak test ?? Robiłaś ???

Testu nie robiłam, pytałam wczoraj dziewczyn i jednak postanowiłam się wstrzymać, tylko nie wiem ile jeszcze czekać. Mnie strasznie korci, ale obawiam się bo juz dwa razy robiłam i wyszła wyraźna jedna kreska bez żadnych wątpliwości.
Na wszelkich testach pisane jest że jeśli @ nie nadszedł to można robić o kaqżdej porze nie musi być poranny moczyk.

Do góry