reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Cześć. Na szczęście @ nie widać póki co ale brzuch zaj..... boli i też co chwila biegam do łazienki sprawdzać czy nie ma @. Do środy jeszcze troche czasu. Temp póki co dalej wysoka , biały śluz, ból krzyża, dziwny posmak w ustach. mam nadzieje ze to sprawka fasolki i ze jutro rano nie obudze sie z @. Dobranoc dziewczyny

reklama
Cześć. Jak zaczelyście dzień ? Ja fatalnie. Mierzyłam dziś rano temp i spadła z 36,9 na 36,5 więc spadek temp i wczorajszy bol brzucha zwiastuje okres. Pewnie nie zdaze nawet testowac w srode :/ już zdążyłam się dwa razy rano poryczec. Mój sie wkurzyl ze nie moze patrzec jak sie mecze i ze trzeba zrobic miesiac przerwy bo dziecko mialo byc dla nas szczesciem a nie stresem. Masakra... dzien sie lepiej zaczac nie mogl :(

Ostatnia edycja:
hej hej waiting babeczko nie zamartwiaj się bo przecież wiesz ze to niczemu dobremu nie służy....stres i ciągłe zastanawianie się tylko Cię dołuje:-(
Nie rycz mała tylko głowa do góry, ciesz się ze na razie nie ma @ a my trzymamy &&&&&&&&&&&&&&
Neta to pięknie, dobrze ze ćwiczyłaś, bo najgorzej na drodze jak trzeba myśleć za siebie i za kogoś, ja mam prawko jakieś 12 lat i sarenkę zabitą w wigilie (autem byłego) na koncie:baffled: Aaaa i chwal się jakie autko dostałaś bo ja to maniak kierownicy.... z sobotniej imprezy odwiozłam każdego gościa:-D:-D:-D
Ja wróciłam do pracy po L4 po 2 tyg, i jakoś nie mogę się ogarnąć:-D, czas na herbatkę.
Aaaa w weekendos miałam na teście owu II krechy :szok::szok::szok: Trzymajcie &&&&&&&:-D:-D:-D
Miłego dnia babeczki i dużo uśmiechu ślę z zasypanego Wrocławia;-)

Witajcie ;-)
Wybaczcie, że się nie odzywałam, ale przez weekend jak zwykle nie miałam jak usiąść spokojnie przed kompem, dlatego dopiero teraz się tu pojawiam.
Waiting, na razie się nie przejmuj, mnie w sobote wieczorem i wczoraj jakoś w trakcie dla też zabolał brzuch, klasycznie jak na okres, wkurzyłam się maksymalnie i .... na razie nic :)
Więc spokojnie dziewczyno, dopóki nie ma okresu nie można o niczym przesądzać i nie wolno się denerwować! :-)

Madzielena gratuluję!!! :-D

A teraz aktualizacja:

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
M-s - 6 luty - jest bladzioszek, czekamy na dalsze wieści :) / 1 cykl starań

Ewa1985 - ... / 1 cykl starań
Kogasica28 - ... / 2 cykl starań

Demsik - ... / 1 cykl starań

Madziulka11 - 6 luty

Ello20 - 8 luty
Waiting4beans - 13 luty / 6 cykl starań
Dziewczynka86 - 14 luty / 3 cykl starań
Koriander - 20 luty / 2 cykl starań
Mitaka - 25 luty
/ 2 cykl starań
Neta81 - 4 marca / 2 cykl starań

Hej kochane,
Mnie tez nie bylo kilka dni, korzystałam na maksa z ostatnich chwil urlopu. Dziś pierwszy dzien w pracy po przerwie i bleeee:angry:

Szyszuniu wiem co czujesz, łączę sie w bólu! :-D gratuluje owulacji dzialaj działaj!!!
waiting nie patrz na temperature, olej to! każdego miesiąca wszystkie przeżywamy to samo, ale w końcu na każdą z nas gdzieś czekają te II kreseczki!
Neta dzięki za pamięc,:-)
madziarena gratulacje!
ello
jest @??
mjaa
dbaj o siebie i śpij ile się da bo potem..to dopiero za jakieś 10 lat się wyśpisz :p

Ostatnia edycja:
Hej kochane,
Mnie tez nie bylo kilka dni, korzystałam na maksa z ostatnich chwil urlopu. Dziś pierwszy dzien w pracy po przerwie i bleeee:angry:

Szyszuniu wiem co czujesz, łączę sie w bólu! :-D gratuluje owulacji dzialaj działaj!!!
waiting nie patrz na temperature, olej to! każdego miesiąca wszystkie przeżywamy to samo, ale w końcu na każdą z nas gdzieś czekają te II kreseczki!
Neta dzięki za pamięc,:-)
madziarena gratulacje!
ello
jest @??
mjaa
dbaj o siebie i śpij ile się da bo potem..to dopiero za jakieś 10 lat się wyśpisz :p

dalej nie ma @ 31 dzień cyklu a zawsze 28 dniowy cykl:dry:

reklama
to kochana trzymam kciuki! A brałas jakieś wspomagacze w tym cyklu??

Brałam tylko Falvit i kwas foliowy ale to raczej nie wspomagacze, przez 2 dni brałam Castaginus ale przerwałam bo okres nie nadszedł a w ulotce zalecano ostrożność.

Ello a jak test ?? Robiłaś ???

Testu nie robiłam, pytałam wczoraj dziewczyn i jednak postanowiłam się wstrzymać, tylko nie wiem ile jeszcze czekać. Mnie strasznie korci, ale obawiam się bo juz dwa razy robiłam i wyszła wyraźna jedna kreska bez żadnych wątpliwości.
Na wszelkich testach pisane jest że jeśli @ nie nadszedł to można robić o kaqżdej porze nie musi być poranny moczyk.

Do góry