reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Cześć dziewczynki :-)

A odbiegając już od tych @, testów itd itp co planujecie na walentinki? Coś specjalnego, romantycznego czy nic bo nie obchodzicie ( oczywiście pomijając boboseksy i pozytywne testy ciążowe zapakowane w buciki ;)) Ja to chyba zrobię sałatkę grecką bo już chodzi za mną i męczy no i oboje ją lubimy a jeszcze z bułeczkami z masełkiem ziołowym albo czosnkowym mmmm. Zapalę jakieś symboliczne świeczki i pewnie filma obejrzymy (tylko jeszcze nie wiem jakiego hmmm)

reklama
hej dziewczynki, ja wróciłam po dwóch tygodniach ferii do pracy, oj ciężko było. W nocy spać nie mogłam, o małego się bałam,że nie będzie chciał wstać ale ku mojemu zdziwieniu obyło się bez żadnych cyrków- ogólny spokój:-)w pracy w miarę choć rozkręcić się trzeba. Cieszę się waszym szczęściem zafasolkowane, a m-s jak wizyta u gina?
na Walentynki nie mam pojęcia, co robić, czy wogóle będziemy obchodzić- mój tak średnio w tych sprawach, to ja wieczna romantyczka:tak:wymyślę sobie scenariusz rodem z filmu, a jak coś pójdzie nie tak to dostaje wścieku:angry: Kiedyś chciałam żeby było romantycznie więc ze świeczek ułożyłam serce, w środku dwie lampki szampana i romantyczny film i ja kuso ubrana, a reakcja mojego - a to wszystkie świeczki muszę zapalić:confused:.......i czar prysł:baffled:

Hej Dziewczynki!

Na początku WIELKIE GRATULACJE wszystkim zafasolkowanym!!!
Ciekawe jak będzie u nas w tym cyklu bo starania były bardzo intensywne ;-) ale @ dopiero 25-26.02 i oby jej nie było...

A odnośnie walentynek to mojego M już nie ma bo musiał jechać :wściekła/y: a miałam takie plany.. no cóż, za to dzisiaj byłam z synkiem w sklepie i on zobaczył takie pluszowe serduszka i mówi do mnie - mamusiu to dla Ciebie na walentynki bo jesteś moja i najukochańsza - normalnie się rozpłynęłam :-) a Walentynki spędzę oglądając bajki z małym.

Ja się w sumie nie zastanawialam. Liczyłam że prezentem bedą II krechy. Jest to niestety mało prawdopodobne więc będą to nasze najgorsze walentynki. Pewnie upiekę męzowi w tortownicy w kształcie serca jego ulubione ciasto ...

Ello ja testowałam w dzień @ (sobota) rano - dwie krechy - jedna słaba druga mocna, wieczorem też jedna słaba druga mocna, a dziś rano test u rownież dwie krechy. Ja myślę, że już śmiało możesz testowac - wogóle dziwie się, że wytrzymujesz :)
Ja w walentynki sama z moją małą rybka - mężuś wyjechał na 2 tygodnie na poligon w góry :/ ehs ... życie ;) ale po dwóch misjach przyzwyczaiłam się ;)

My jakoś specjalnie nie obchodzimy walentynek, zresztą z dzieckiem w domu to na romantyczny wieczór nie ma szans. Ale dostałam już prezent urodzinowo - walentynkowy: złoty łańcuszek z serduszkiem, normalnie byłam zaskoczona, że mój mąż coś tak romantycznego mi dał :-) A druga walentynka w garażu stoi :-D szyszynia pytałaś o autko - Ford Fiesta. Nawet fajnie się jeździ ale ja jestem kiepski kierowca na razie, więc dużo czasu upłynie zanim będę jeździć jak człowiek. Ale pochwalę się, bo dziś pojechałam do pracy i wróciłam z niej sama więc może pomału pomału...

Dziś 9dc, za parę dni powinna być owu.. no zobaczymy.

ello jutro to rób już tego testa :-)

mjaa masz wyniki drugiej bety?

m-s jak wizyta?

paola gdzie przepadłaś?

U mnie obchodzenie Walentynek wchodzi w grę tylko w przypadku ujrzenia II - bo wtedy sobie zrobię dzień wolny (przecież i tak się nie skupię na żadnej pracy) :-)
Jak nie będzie II kresek no to pracuję normalnie, a jak koło 20 wrócę to i tak padam na twarz i ostatnim co mi się chce to wyprawiać walentynki... Nawet seksu nie będzie, no bo jak nie II to @... :-(

Ale wszystkim planującym życzę udanego świętowania :-D

U mnie obchodzenie Walentynek wchodzi w grę tylko w przypadku ujrzenia II - bo wtedy sobie zrobię dzień wolny (przecież i tak się nie skupię na żadnej pracy) :-)
Jak nie będzie II kresek no to pracuję normalnie, a jak koło 20 wrócę to i tak padam na twarz i ostatnim co mi się chce to wyprawiać walentynki... Nawet seksu nie będzie, no bo jak nie II to @... :-(

Ale wszystkim planującym życzę udanego świętowania :-D

No to dokładnie tak samo jak u mnie z tym wyjątkiem że upiekę to ciasto żeby mąż nie był poszkodowany ;)

reklama
mitaka mogłabyś wrzucić przepis na sałatkę grecką <plisssss>;-)
Neta ale kochany mężulek, lubimy być rozpieszczane:-D
Waiting a zdradzisz jakie to ciasto jest ulubione?
Dziewczynka dobry plan z tym dniem wolnym! Powinno być to ustawowe.:angry::-):-D
Ancona bajki tez spoko opcja, pomysł tak ze synek to owoc Waszej miłości, a pewnie jeszcze nie raz nadrobicie:tak:
Ja po tym jak 03/02 stanęłam przed faktem zaręczyn:-):-) to nic wielkiego nie będzie bo eM sie duuuuuuzo wykosztował :-), czas oszczędzać na wesele :-D:-Dale nie ma co, miły romantyczny wieczór z kolacyjka w domku zorganizujemy sobie....

Do góry