reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Cześć dziewczynki :-)

A odbiegając już od tych @, testów itd itp co planujecie na walentinki? Coś specjalnego, romantycznego czy nic bo nie obchodzicie ( oczywiście pomijając boboseksy i pozytywne testy ciążowe zapakowane w buciki ;)) Ja to chyba zrobię sałatkę grecką bo już chodzi za mną i męczy no i oboje ją lubimy a jeszcze z bułeczkami z masełkiem ziołowym albo czosnkowym mmmm. Zapalę jakieś symboliczne świeczki i pewnie filma obejrzymy (tylko jeszcze nie wiem jakiego hmmm)

reklama
hej dziewczynki, ja wróciłam po dwóch tygodniach ferii do pracy, oj ciężko było. W nocy spać nie mogłam, o małego się bałam,że nie będzie chciał wstać ale ku mojemu zdziwieniu obyło się bez żadnych cyrków- ogólny spokój:-)w pracy w miarę choć rozkręcić się trzeba. Cieszę się waszym szczęściem zafasolkowane, a m-s jak wizyta u gina?
na Walentynki nie mam pojęcia, co robić, czy wogóle będziemy obchodzić- mój tak średnio w tych sprawach, to ja wieczna romantyczka:tak:wymyślę sobie scenariusz rodem z filmu, a jak coś pójdzie nie tak to dostaje wścieku:angry: Kiedyś chciałam żeby było romantycznie więc ze świeczek ułożyłam serce, w środku dwie lampki szampana i romantyczny film i ja kuso ubrana, a reakcja mojego - a to wszystkie świeczki muszę zapalić:confused:.......i czar prysł:baffled:

Hej Dziewczynki!

Na początku WIELKIE GRATULACJE wszystkim zafasolkowanym!!!
Ciekawe jak będzie u nas w tym cyklu bo starania były bardzo intensywne ;-) ale @ dopiero 25-26.02 i oby jej nie było...

A odnośnie walentynek to mojego M już nie ma bo musiał jechać :wściekła/y: a miałam takie plany.. no cóż, za to dzisiaj byłam z synkiem w sklepie i on zobaczył takie pluszowe serduszka i mówi do mnie - mamusiu to dla Ciebie na walentynki bo jesteś moja i najukochańsza - normalnie się rozpłynęłam :-) a Walentynki spędzę oglądając bajki z małym.

Ja się w sumie nie zastanawialam. Liczyłam że prezentem bedą II krechy. Jest to niestety mało prawdopodobne więc będą to nasze najgorsze walentynki. Pewnie upiekę męzowi w tortownicy w kształcie serca jego ulubione ciasto ...

Ello ja testowałam w dzień @ (sobota) rano - dwie krechy - jedna słaba druga mocna, wieczorem też jedna słaba druga mocna, a dziś rano test u rownież dwie krechy. Ja myślę, że już śmiało możesz testowac - wogóle dziwie się, że wytrzymujesz :)
Ja w walentynki sama z moją małą rybka - mężuś wyjechał na 2 tygodnie na poligon w góry :/ ehs ... życie ;) ale po dwóch misjach przyzwyczaiłam się ;)

My jakoś specjalnie nie obchodzimy walentynek, zresztą z dzieckiem w domu to na romantyczny wieczór nie ma szans. Ale dostałam już prezent urodzinowo - walentynkowy: złoty łańcuszek z serduszkiem, normalnie byłam zaskoczona, że mój mąż coś tak romantycznego mi dał :-) A druga walentynka w garażu stoi :-D szyszynia pytałaś o autko - Ford Fiesta. Nawet fajnie się jeździ ale ja jestem kiepski kierowca na razie, więc dużo czasu upłynie zanim będę jeździć jak człowiek. Ale pochwalę się, bo dziś pojechałam do pracy i wróciłam z niej sama więc może pomału pomału...

Dziś 9dc, za parę dni powinna być owu.. no zobaczymy.

ello jutro to rób już tego testa :-)

mjaa masz wyniki drugiej bety?

m-s jak wizyta?

paola gdzie przepadłaś?

U mnie obchodzenie Walentynek wchodzi w grę tylko w przypadku ujrzenia II - bo wtedy sobie zrobię dzień wolny (przecież i tak się nie skupię na żadnej pracy) :-)
Jak nie będzie II kresek no to pracuję normalnie, a jak koło 20 wrócę to i tak padam na twarz i ostatnim co mi się chce to wyprawiać walentynki... Nawet seksu nie będzie, no bo jak nie II to @... :-(

Ale wszystkim planującym życzę udanego świętowania :-D

U mnie obchodzenie Walentynek wchodzi w grę tylko w przypadku ujrzenia II - bo wtedy sobie zrobię dzień wolny (przecież i tak się nie skupię na żadnej pracy) :-)
Jak nie będzie II kresek no to pracuję normalnie, a jak koło 20 wrócę to i tak padam na twarz i ostatnim co mi się chce to wyprawiać walentynki... Nawet seksu nie będzie, no bo jak nie II to @... :-(

Ale wszystkim planującym życzę udanego świętowania :-D

No to dokładnie tak samo jak u mnie z tym wyjątkiem że upiekę to ciasto żeby mąż nie był poszkodowany ;)

reklama
mitaka mogłabyś wrzucić przepis na sałatkę grecką <plisssss>;-)
Neta ale kochany mężulek, lubimy być rozpieszczane:-D
Waiting a zdradzisz jakie to ciasto jest ulubione?
Dziewczynka dobry plan z tym dniem wolnym! Powinno być to ustawowe.:angry::-):-D
Ancona bajki tez spoko opcja, pomysł tak ze synek to owoc Waszej miłości, a pewnie jeszcze nie raz nadrobicie:tak:
Ja po tym jak 03/02 stanęłam przed faktem zaręczyn:-):-) to nic wielkiego nie będzie bo eM sie duuuuuuzo wykosztował :-), czas oszczędzać na wesele :-D:-Dale nie ma co, miły romantyczny wieczór z kolacyjka w domku zorganizujemy sobie....

Do góry