reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Tak poza tym to u nas strasznie nerwowo mój mąż ostatnio nie ma humorku, mi się oczywiście udziela, bo ciągle sie mnie czepia o byle co - tak jakby on spodziewał sie okresu - od wczoraj chce mi się płakać z byle powodu i zaczynam w to wszystko powątpiewać - może nie powinniśmy mieć dziecka :( musimy zabrać się za nasze relacje. Mam strasznego doła, nie mam energii, ani ochoty na sex, cały czas jestem zmęczona i chce mi się spać. Cos strasznego się ze mną dzieje. Przepraszam że tak tu smęcę ale tak jakoś poczułam :( tak poza tym koleżanka z pracy z którą siedzę w pokoju dwa dni temu oznajmiła mi że jest w ciąży, ucieszyłam się to oczywiste, ale w środku było mi tak smutno, że to mogłam być ja (dodam że nie planowali dziecka - wpadka).

Z pozytywny rzeczy to - zaczęłam brać falvit i Castagnus.

reklama
ello głowa do góry! każda z nas miewa takie humorki.... a co do koleżanki w pokoju to zobaczysz będziesz kolejna.... lepiej być świadomą mamuśka niż mieć dziecko z wpadki!
Co to jest ten Castagnus?:eek:
Falvit łykam od ok m-ca:tak:

ello głowa do góry! każda z nas miewa takie humorki.... a co do koleżanki w pokoju to zobaczysz będziesz kolejna.... lepiej być świadomą mamuśka niż mieć dziecko z wpadki!
Co to jest ten Castagnus?:eek:
Falvit łykam od ok m-ca:tak:

Ten Castagnus to taki lek na uregulowanie cyklu miesiączkowego, któraś z dziewczyn wcześniej polecała, także zobaczymy.

Dziękuję za słowa otuchy :*

Piszę krótko, bo znów brak internetu. Bylam u ginekologa i jestem załamana :(( Chciala mnie polozyc na oddzial. Albo ciaza pozamaciczna, albo bardzo wczesna, albo zle sie rozwija.. Musze zrobic przyrost bety.. I jakbym sie gorzej poczula to od razu do szpitala. Tragedia......

Piszę krótko, bo znów brak internetu. Bylam u ginekologa i jestem załamana :(( Chciala mnie polozyc na oddzial. Albo ciaza pozamaciczna, albo bardzo wczesna, albo zle sie rozwija.. Musze zrobic przyrost bety.. I jakbym sie gorzej poczula to od razu do szpitala. Tragedia......

Biedactwo. Trzymaj się i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!

Mjaa, głowa do góry będzie dobrze!!! Ja w to wierzę i najważniejsze to pozytywne nastawienie.
Mocno mocno trzymam kciuki!!! Zobaczysz wszystko się ułoży.

Dziewczyny a u mnie taki cyrk,mialam okres od wtorku do dzis i cisza....(gdzie normalnie mam 5 dni.Pierwszy dzien skapa a drugi dzien obfita i tyle.Wczoraj robilam test i negatywny..Myslicie ze to poronienie???;-(

Dziewczyny a u mnie taki cyrk,mialam okres od wtorku do dzis i cisza....(gdzie normalnie mam 5 dni.Pierwszy dzien skapa a drugi dzien obfita i tyle.Wczoraj robilam test i negatywny..Myslicie ze to poronienie???;-(
Myślę że ciężko jest to stwierdzić bez kontroli lekarskiej, a poza tym to testy wyszły negatywne z tego co pamiętam, także zielonego pojęcia nie mam i myślę że nikt poza lekarzem nie powie co tam w środku się dzieje.

reklama
Do góry