reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Neta81 dokładnie. Więc kiepsko z ciążą..

Ale póki co trzeba wierzyć, że się uda. Jesteś młoda więc jeszcze przyjdzie czas, żeby myśleć o innych ewentualnościach i rozwiązaniach. Medycyna też idzie do przodu. Ale skoro gin nie wykluczyła możliwości naturalnego zajścia to może będzie jednak wszystko dobrze:happy: trzymam &&&&

Witam dołączę do Was:) mam 3 letniego synka od grudnia staramy się o drugie dzziecko, na początku stycznia robiłam test, wyszła baardzo blada kreska ale jednak @ przyszła o czasie, więc kolejny miesiąc wysiłków(przyjemnych:p) owulka teraz powinna być więc, działamy:p

hej. nie miałam jak napisać wcześniej niestety:crazy: polecialam o 9 na bete i przed 16 ja odebralam z wynikiem 0,1 mIU/ml. No trudno teraz czekać na @. nie dość, że to pierwszy cykl starań to jeszcze okres sie spóżnia tyle dni i to takie denerwujące, bo jakby był 15ego to można by było sie poprzytulać.

reklama
hej. nie miałam jak napisać wcześniej niestety:crazy: polecialam o 9 na bete i przed 16 ja odebralam z wynikiem 0,1 mIU/ml. No trudno teraz czekać na @. nie dość, że to pierwszy cykl starań to jeszcze okres sie spóżnia tyle dni i to takie denerwujące, bo jakby był 15ego to można by było sie poprzytulać.

Trzymam kciuki, żeby kolejnym razem się powiodło :*
Powiedzcie mi dziewczyny, ile Wy płacicie za bete?

Do góry