reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ło Matko Bosko ile ciężarówek :-) gratuluje wam wszystkim bo już nie wiem kto i jak i gdzie hyhy
Pewnie się spotkacie na październikowych czy tam listopadowych (bo nie wiem) mamuśkach wszystkie :-)

Szyszunia sałatkę grecką to ja robię po swojemu aby szybko:kapusta pekińska pokrojona, pomidor w ósemki, ogórek w plasterki, oliwki czarne ze słoiczka, ser feta w kostkę i sos winegret (z torebki) choć czasami robiłam swój z octu winnego ale z torbki jest dobry ;) i bułeczki z ziarenkami posamrowane jakimś masłem albo serkiem ziołowym i szamiemy aż się uszy trzęsą. W sumie nasze okazjonalne danie (rocznice, walentynki itd)

Ostatnia edycja:
reklama
mitaka hehe robię bardzo podobna bo zamiast czarnych oliwek wrzucam zielone, w sumie nie wiem dlaczego :-D, zamiast pekińskiej wrzucam lodową poszatkowana w kostkę....dokładam tez uprażony słonecznik łuskany to dopiero smakuje:biggrin2:, zrób sobie może troszkę na spróbowanie, bo każdego kogo częstuje to mu i juz zawsze robi ze słoniem:biggrin2:, aaa ja nie daje sosu winegret, tak jakby sam się wytwarza z produktów, mniami...

Mjaa a pierwsza robilas w sobote? powinna sie podwoic po mniej wiecej dwoch dobach ale dla pewnosci sa dostepne kalkulatory na internecie. Powinno byc ok.pamietaj, ze beta o niczym nie przesadza,to tylko jedno z badan. mam nadzieje, ze niedlugo zobaczysz bijace serduszko :) kiedy masz wizyte?

Ostatnia edycja:
Gadałam przez telefon z ginką, bo kazała mi zadzwonić jak zrobię betę. No i też czytałam, że beta powinna się podwoić, więc jak zobaczyłam wynik to prawie z płaczem wyleciałam z tego laboratorium. A Pani ginekolog i pogratulowała i życzyła wszystkiego dobrego.. Kazała się pojawić pod koniec tego tygodnia, albo w przyszłym. Zobaczymy.. Przyznam Wam szczerze, że jak byłam u niej ostatnio to nawet nie wspomniała mi chociażby o braniu kwasu foliowego.. No ale różne opinie o kobiecie krążą.. Mam do niej blisko i odpowiada mi jako osoba, ale czy na pewno jest dobrym lekarzem? Nie wiem sama.

Mjaa jak na razie Ci pasuje ta gin to nie ma co pochopnie zmieniac,zobaczysz jak bedzie na wizycie. Lykaj teraz Folik,unikaj stresow, bedzie ok :) trzymam &&&&& :)))

Ello20 gratuluje !!!!!
Jakis wysyp fasolek mamy !! :):)
Szkoda ze mnie fasolkowa zaraza nie dosiegla.jutro @ przyjdzie na 100%. :( Temp spadla do 36.4 w przyszlym cyklu juz nie mierze temp....
KobietaSwojegoMmezczyzny witamy. A robilas test ?

wow ale newsy :-D
GRATULUJE WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM!

Kobieto witaj :tak: ja bym zrobila test na twoim miejscu nie ma co gdybać :)

waiting ja tez nie mierze w przyszlym cyklu temperatury :tak: idziemy na zywioł

demsik nie miałam ferii, wybierałam zeszłoroczny urlop, mam taką pracę że w sezonie letnim niestety nie mogę brać urlopu.. A ty uczysz w szkole?

mitaka my na walentynki to pewnie obejrzymy jakiś film, nie obchodzimy tego święta, kochamy się na codzień :-p:-D

Ostatnia edycja:
O MATKO.....Parę dni mnie nie było a tu tyle mamusiek;))))
Serdecznie wszystkim gratuluję, a za reszę trzymam cały czas kciuki(dlatego nie mogłam pisać:p))):-D

Ja po prostu ostatnio jestem nie do życia.

Muszę się chyba zamknąć w izolatce do końca, bo tak jak moje hormony buzują to chyba nikomu.... Mój M. już się nawet do mnie nie zbliża , a ja albo się ze swojego zachowania śmieję, albo beczę , że jestem taka okropna;))Po prostu WSZYSTKO mnie wkurza!!!:-)

POza hustawkami nastrojów wszystko chyba OK.
robiłam betę w środę tydzień temu miałam 1400, oczywiście już nie powtorzyłam bo nie miałam kiedy...:))

A Wy jak dziewczynki??

reklama
Do góry