reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Dzisiaj ponownie dwie kreski, wzięłam wolne z pracy i poleciałam zrobić bete w piątek wyniki. Według moich obliczeń to 18 dzień ciąży, czy nie za szybko poszłam na te wyniki?

Super ale Wam zazdraszczam :-) swoją drogą czemu nikt zdjęć teściorków nie wrzuca a to taki miły dla oka widok ;)

Ja się chyba przeziębiłam słaba jestem i mi zimno dzisiaj w nocy w pokoju 22 stopnie mąż w podkoszulku śpi a ja w piżamie w szlafroku polarowym i pod pierzyną i się nawet nie spociłam. A jak znierzyłam temperaturę to 36,3 (wieczorem i rano taka sama). Bezsensu, a myślałam że po owu to już rośnie, a owu musi była bo śluz już biały. Znowu będzie lipton? Buuu

Szyszunia wypróbuję Twój przepis :) też uwielbiam prażonego słonecznika :)

Ostatnia edycja:
koriander, jak samopoczucie?
po jakim czasie od staranek zrobić teścior?:baffled:

kochana jeśli doszło do zapłodnienia to 6-10 dni zajmuje"wędrówka jaja" aż do macicy, dopiero jak dojdzie do zagnieżdzenia to zaczyna się wytwarzac hormon hcg. A więc conajmniej za 14 dni, bo jego stężenie w moczu musi wzrosnąc :tak:
Kochana bardzo mocno trzymam kciuki!
A samopoczucie u mnie wyjątkowo dobre, jakoś już mi wszystko jedno...;-)

waiting nie smutaj!!! Tulę mocno ..

Ostatnia edycja:
Koriander dziękuję za wytłumaczenie.
Spokojnie będę sobie czekać do czasu @, nie spieszy mi się, na razie z testem:-D:-D:-D Co ma być to będzie!
Dziś mam ginekologa i w końcu pójdę pokazać mu wyniki badan.
Najważniejsze to bez ciśnienia!:tak:
Waiting głowa do góry!
Mitaka smacznego:-)

Waiting <przytul><przytul> pół roku to dużo i mało-naczytałam się tych forów i artykułów i w 9 się dopiero ludziom udaje. Najgorsze jest te 2 tygodnie czekania bo wczesniej to człowiek jakiś nakręcony taki. A potem wielki dół. Ja dopiero raz to przeszłam ale możesz mi wierzyć albo nie wydaje mi się, że potrafię to zrozumieć. I za każdym razem ludzie są mile zaskoczeni jak odpuszczą. Ale jak to zrobić?

Waiting, też bym jakieś ciacho zrobiła, ale nie dam rady czasowo :) A mój też szaleje za tiramisu!
Nie smutaj mi się tutaj proszę, dopóki @ nie będzie to nic nie jest przesądzone!

Wow, ale mamy wysyp II!!
Madziulka11 gratulacje
Ello, również graty
M-s super, że badanie wypadło tak dobrze, pozostaje życzyć spokojnych 9 miesięcy i szybkiego lekkiego porodu
Dziewczyny, prosimy o fluidki!!!
Kobietaswojegomezczyzny, witaj!
Koriander, już nadrabiam listę

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
M-s - 6 luty - test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Ello20 - 11.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny

Ewa1985 - ... / 1 cykl starań
Kogasica28 - ... / 2 cykl starań

Demsik - ... / 1 cykl starań