Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
mjaa, nie sami zabookowalismy bilety lotnicze w ryanair, (2os w 2str 250zł)i sami bookujemy nocleg...
pierwszy raz tam będziemy:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mjaa, nie sami zabookowalismy bilety lotnicze w ryanair, (2os w 2str 250zł)i sami bookujemy nocleg...
Ooo Ja już byłam parę razy, ale nie z Moim, a chciałabym bardzo Znaleźliście jakiś fajny hotel?
Neta świetne, ja mam takie http://images.trusnow.com/assets/pr...-amore-bt-shnymoonlght-ivrypoppnk-wmns-12.jpg, od m-ca się nimi ciesze, pierwsza zima od 31lat gdzie ani razu nie zmarzłam, a właśnie wróciłam ze spacerku z psem, miałam gołą stopę i zero uczucia chłodu ;-)... fajnego użytkowania
tu Paris Hostel - Hostel in Paris - Paris Hostels France bedziemy nocować na 99,9% , jak wrócimy to Ci powiem czy polecam nocleg :-)
Witajcie dziewuszki!
Powiedzcie mi czy któraś z was ma pco ??
Pieknaszyszunia - ale ci się wypad trafił! i tak tanio ten lot!!! wow!