reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Demsik i jak drożno? Jak się czujesz?

Netka udanego wczasowania i pogody!

U mnie @. Bez dupka i monitoringu jednak nie wyjdzie.... nie wiem czy iść do gina czy nie.... Zakładam, ze jak się nie uda do października to potem dopiero za 2 lata zaczniemy działać (w listopadzie wracam do roboty).

reklama
Ja jestem kobiety w domu dziś wyszłam ale zabiegu nie miałam to 9 dc , nic mi nie leci a w środku brązowa wydzielina i dupa blada.po tym turnusie nad Morzem wszystko się pochrzanilo. Miesiączka spóźnila się o 5 dni i w środku jeszcze jest a wylecieć nie chce wiec gin stwierdził że jutro i tak czysto nie będzie więc przesunelismy hsg na wrzesień żeby @ wróciła do normy.

Mitaka staraj się cały czas bo nie wiesz jak będzie chyba powrót do pracy w niczym nie przeszkadza? Ja dziś dowiedziałam się że znajoma w ciąży brr masakra i po powrocie do domu popłakałam się

We wrześniu dopiero? To nie mogą Ci tego okresu farmakologicznie wywołać tylko tyle czekać? A monitoring? Przecież wszystko można wypatrzeć.... kurcze to czekanie dobija

Demsik no my zawsze pod górkę mamy. Ale starajcie się, a może coś zaskoczy i nie będzie potrzebny żaden zabieg. Ja dziś kończę pakowanie, jutro rano jedziemy. dziś jeszcze fryzjer w planach.

Mitaka fajnie, że znów z nami jesteś :tak:

Waiting​ myślę o Tobie.

netka czas najwyzszy na wakacje;)udanego wypoczynku, a ja dziś też już po fryzjerze;)))robimy się na bóstwo przed wyjazdami;)
mitaka- ja miałam miesiączkę, która spóżnila się 5 dni i w sumie nic mi nie lecialo już , więc do szpitala się zgłosiłam a okazuje się,że w środku jeszcze brazowa wydzielina która musi się sama iczyścić ale póki co cisza
waiting hop hop co u ciebie?

hej kochane jak urlopiki ja wlasnie spakowana i o 3 rano wyjezdzamy z mezem i synusiem do Bulgarii w I rocznice naszego slubu;)
dla was duzo usmiechów i mnostwo zdrowka
buziolki wakacyjne sle;)

Cześć. Nie pisałam bo nie było o czym. Czekanie mnie z poniewierało. Ale teraz już jest kilka nowych wiadomości. Klinika dzwoniła i zaczęłam stymulację hormonalną do in vitro. Póki co biorę w zastrzykach Menopur i Puregon co rano mąż mi robi zastrzyki bo ja nie mogę patrzeć na igły. W piątek jadę na USG zobaczyć ile pęcherzyków rośnie no i po kolejne recepty. może w sierpniu &&&:zawstydzona/y:

reklama
Do góry