reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Hej :) no ciekawego chyba nic. za 4-6 dni spodziewam sie @ , choc oczywiscie chcialabym by jej nie bylo,troche nawet podzialalismy no moglaby cholera nie przylazic. ale pewnie wyjdzie jak zwykle.
zaraz ide do kardiologa, od zawsze mam problemy z cisnieniem a dawno nie bylam wiec trzeba sie wybrac w koncu.
Co u Was dziewczyny?

reklama
U mnie tez nic ciekawego.czekam na tel z kliniki ech.... Na wszystko wiecznie czekam
Jutro ide na wieczor panienski kumpeli.bedziemy biegac po kregielni i po knajpach w uszach myszki mini na glowie masakra :-) ale przynajmniej na chwile sie odstresuje

a u m]]]]]]]]]]]]nie co/drugi dzień @...mam dosc bo z moim mezem jakos temat dziecka ucichł...do d....y naaprawde...za was kocane trzymam kciuki;)

Demsik mnie właśnie kończy się @. Choć cykl był obiecujący bo trochę starań było ale jak widać du...blada..
Jak z mężem? lepiej?

Waiting jak sytuacja?

W środę za tydzień jedziemy z podopiecznymi na wycieczkę do Chorzowa. Ciekawe jak będzie. Mamy w planie zoo i planetarium. Oby pogoda była.

Hey. Ja czekam dalej na tel z kliniki. Podobno zabrakło pieniędzy na refundacji i zabiegi są do lipca wstrzymane.juz nie mam siły czekać.mam nadzieje ze to nie potrwa długo bo patrząc na sytuacje polityczna i słuchając jaka to ja zbrodnie wyrzadzam to rośnie może byc

Kuźwa pisiory się dorwą do władzy i będzie nie dla in vitro bo dziecko jest traktowane jako należność anie jak dar - gdzieś czytałam. Banda debili, którzy nie wiedzą co to znaczy czekac na ten dar, się zeźliłam. Waiting oby szybko ruszyło

hej kochane ja po dluzszej przerwie- stesknilam sie niemilosiernie;))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bylam za granicą na komunii z moim malym i dal rade nie bal sie byl mega odwazny;))))))))))))dumna mama;))))))))dziś upadł na rowerze i dwa wielki guzy na głowie i kilka otarć...cierpi bidulka...
netka i co tam w sprawach pisiorkowych?
mitaka melduj co i jak?
waiting jak się toczy droga do szczęśliwego finału?

Demsik no wreszcie jesteś. Widziałam zdjęcia na fb, chyba się synusiowi podobał lot?

Waiting co tam, dalej czekanie pewnie..

Mitakaco nowego?

U mnie w tym miesiącu bez starań, owu była chyba wczoraj lub przedwczoraj a seksik ponad tydzień temu. Ale pierwszy raz od dawna czułam, że mam owu, chyba to zasługa Inofemu, który piłam w tym cyklu, do tej pory takie odczucia na owu miałam tylko po CLO. W przyszłym cykl też będę piła i może w końcu uskutecznimy staranka :tak:

reklama
Wracam do Was. Nie staramy się za specjalnie ale nie zabezpieczamy, co ma być to będzie. Oczywiście pierwszy cykl dupa bo mam właśnie @ i bez dupka pewnie nic nie wyjdzie znowu ale po receptę póki co nie idę jeszcze.

Demsik fajnie Ci też bym sobie poszła do kina :)

Do góry