reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Greya spedzilam w lozku.. hehe ale nie tak jakbym chciala.. od srody jestem chora dosc mocno- zapalenie krtani, bol gardla, ciagly kaszel i bol glowy... ech ...
kolezanki poszly beze mnie za to moj maz bedzie mial to " szczescie" ze pojdzie ze mna w srode, zeby mi przykro nie bylo ze stracilam :)

Demsik testuj :) trzymam &&&&

Waiting co u Ciebie ?

Iwu Ty juz z gorki masz :) brzuszek pewnie juz fajniutki :)

Mitaka jak dzidziolek? jak sobie zyjecie?

Edit: zapomnialam dodac ze 12.02. dostalam @, spodziewalam sie jej 15-17 ale to dobrze ze wczesniej przyszla bo staran nie bylo z powodu zapalenia pecherza. w chorobe i tak leze to moze jeszcze mnie brzuch pobolec ;p skoncze chorowac to i @ sie skonczy, moze cos podzialamy.

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki, jak u was?badzo walentynkowo?
netka okres choroba brak greya - to chyba zbyt wiele jak dla kobiety:-pkuruj sie slonce i wracaj do zdrowia i do dzialan oczywiscie
waiting- papiery wypelnilas z mezem?
ja na greya chyba jednak poczekam az bedzie ogolnie dostepny, bo moj nie bardzo chce isc...
miesiaczki nie ma...dzis 30dc i az boje sie isc po test...bo mam strach ze wyjdzie negatywny, wiec moz zdobede sie na odwage jutro...trzymajcie kciuki
slodko-spokojego wieczoru;)

No moj maz tez by na greya nie poszedl gdyby nie to, ze juz nie mam z kim isc a ja z nim bylam tydzien temu na polskim filmie o ... hmm interesujacym tytule - "Polskie gowno" wiec mu to przypomnialam :)
Demsik a czesto masz cykle powyzej 30 dni?

Nie, to zwykly zel nawilzajacy tyle ze nie ma takich skladnikow wybijajacych plemniory ktore maja inne. A ze u mnie sluzu plodnego jak na lekarstwo to moze jednak sprobuje :)

reklama
Do góry