reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

cześć Dziewczyny!
ciągle Wam kibicuję i trzymam za wszystkie kciuki! wyganiajcie swoich Panów na badania, mówcie, że do tanga trzeba dwojga i już:) ja swojego wysłałam już w 6tym miesiącu starań (czerwiec 2013) i na szczęście, nie marudził (chociaż jako osoba jest bardzo charakterny i bałam się że będzie miał obiekcje;)..myślę, że dla faceta to bardzo stresujące..jakby ktoś chciał podważyć ich męskość..trzeba ich wspierać, i tłumaczyć, że to ważne abyście wy się nie faszerowały na darmo lekami, nie wydawały kasy na monitoringi cyklu itp..ale z kolei jak badania męskie wyjdą dobrze, to jego radość i duma jest nie do opisania! także powodzenia!!!

Waiting! trzymam kciuki z całych sił!

ps a u mnie ok, właśnie zaczęłam 8my miesiąc..pracuję z domu, ale chciałabym pociągnąć maksymalnie do końća tyg bo już marzę o wyluzowaniu i odpoczynku.poza tym jest ok, spaceruję w miarę możliwości (hehe to pęcherz teraz dyktuje warunki i przebyte odległości:)

pozdrowionka gorące!!!

życzę gorącego seksiku co drugi dzień !

reklama
Z
wszystkiego najwspanialszego kobietki:tak::tak::tak:

hej u nas dobrze teraz ale temat badan zaginal, az sie boje zacac zeby klotni znowu nie bylo.na dniach zaczne bo juz blisko 25 marca...
co u was?
pogoda dzis kicha, u nas pada, ale po pracy p[rzelecialam caly dom i dwie lazienki umylam od gory do dolu, a co...jak zyc to w czystym domu:tak:
buziaki dla was, a jak staranka?
netka?
waiting?

Demsik i co z badaniami, chłop coś przemówił w tej kwestii?

Waiting jak tam przygotowania do in vitro?

Iwu co u Ciebie?

Mitaka co tam słychać, jak sobie radzisz?

Ja czekam na @ a ta wredota znów się spóźnia, test negatywny oczywiście bo i starań w sumie nie było, ech cykle mi się rozjechały i mnie to wkurza..

Lipa, że przylazła:///// ale nie poddawaj się...

A u mnie..no cóż..chyba hormony szaleją, bo humor mam średni i chociaż zazwyczaj jestem uśmiechniętą optymistką to teraz byle drobiazg i ryczeeeeeeeeeeee...mam nadzieje, że to jakoś minie z czasem..

Waiting co u Cie? Chociaz przyznam, że jak podchodziłam do ivf to mnie tak stres zjadł, że też raczej z nikim nie gadałam, a i na forum przemilczałam...także..rozumiem..i mam nadzieję, że wparujesz tu z dobrymi wieściami:))))

Życze wszystkim słonca na niebie i w serduchuuuuuuuuuu

Nie no wiadomo bylo, ze przylezie bo staran nie bylo, tylko wkurzajace bylo, ze sie spozniala. ale juz sie konczy :)

IWU kurcze Ty juz blisko rozwiazania, niedlugo bedziesz nam tu zdjecia dzieciatka wstawiac :)

No to Netka do boju w tym miesiącu-wiosna przyszła może coś zakwitnie.

Iwu faktycznie teoretycznie 6 tyg i pękniesz, a w praktyce może i wcześniej :) oby nie później bo ten 9 miesiąc to katastrofa - przynajmniej dla mnie - skrzyżowanie walenia ze słoniem do potęgi n. A pisałaś już kto siedzi w brzuchu? Bo jakoś musiałam przeoczyć hmmm

Co u reszty??? Wiosenne porządki? Ach chciałoby się podłubać w ogródku :D ale jeszcze takowego nie posiadam i długo nie będę posiadać bo moja działka to będzie permanentny plac budowy a budowa to neverending story. Ja cierpię na chroniczne zmęczenie - już mnie to denerwuje dlatego z cierpliwością czekam na tą "upalną" środę :p mój znowu pojechał....ależ to już się zrobiło nudne, nawet pisanie o tym hy

Pozdrawiam wiosennie :)

reklama
hej kochane, dlugo nie pisalam.nie moglam sie pozbierac.moj M najpierw nie chcial badan o wogole straszne spiecia byly a teraz jakos wszystko sie uklada, troche rozmow tlumaczen itp i fakt Netka ze wizyta byla 25 marca ale musielismy przlozyc bo moj bierze juz 3 antybotyk pod rzad, wiec jedziemy 27 kwietnia.mam nadzieje ze nic nam juz planow nie pokrzyuje...
netka dzialaj bo dawno zadnej ciezaroweczki u nas nie bylo...trzymam kciuki
waiting co u ciebie
?
iwu szybkiego rozwiazania w sensie w 40tyg ale bez nadmiernego bolu;)

Do góry