reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Mitaka gratulacje, uściski dla Olusia !!!!:-) do kogo podobny??

Ja wczoraj bylam na pogrzebie babci. Dzis mam wolne to zrobilam sobie dzien lenia i nic nie robie. leze. co chwile mi sie przysnie. Życ nie umierać. Ale jutro juz trzeba odgruzować dom i ruszyć 4 litery.
Znów się srednio po luteinie czuje...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś mam 20 dc Luteine mi przepisali do 24 dc ale będę brała do 28 dc bo mój lekarz przepisuje mi zawsze do 28 a ponieważ go nie by,ło, zastępowała go inna lekarka i ona wyjechała z 24. Mam krótką faze lutealną a branie luteiny nie zaszkodzi nawet gdybym zaciążyła więc testować nie będę wcześniej niż w poniedziałek 20.10 ( wcześniej wynik może wyjść fałszywie pozytywny przez ten zastrzyk)

Neta dużo wcześniej przyszła !!!

Ostatnia edycja:
Hey dziewczyny. Nie odzywałam się bo chora jestem. Jakieś paskudne przeziębienie., teraz mi katar na szczęście przeszedł więc na reszcie oddycham, ale kaszle mnie strasznie no i słaba jestem. Nie wytrzymam chyba do poniedziałku i jutro zrobię test. Jutro będzie 27dc a ja miewam cykle 25 dniowe więc jak coś jest to wyjdzie ale jak na poczatku miałam dobre przeczucia i się cieszyłam, tak teraz sądze że będzie jak zwykle. A w moim otoczenie aż 3 kolejne ciąże......:angry:

A wy jak tam??? Na jakim etapie jesteście??
Iwu jak samopoczucie, przytulasz się do kibelka czy cię nie męczy??
Mitaka mały chyba nie daje Ci ani minutki spokoju :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry