reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Kochane wieczór panieński rewelacja:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:dziewczyny zaskoczyly mnie niesamowicie - mnóstwo balonów i girland z peniskami, rureczki obowiązkowo - a kto nam zabroni ciągnąć;-)prezenty pierwsza klasa:-):-):-)potem maly wypad potanczyc i git:tak::-D:-)jestem mega zadowolona:tak:
dzis przyjechala do tesciowej szwagierka i ja ide po dziecko a maly pojechal z ciocia- no lajza mała:-Djeszcze powiedział, że mama wie, że on jedzie - 4-latek:shocked2:dostalam tylko zdjecie jak wariuja w basenie.
a jak u was mija weekend?
mitaka jeszcze trochę i będziesz pakować torbę do szpitala - jak ten czas leci:-)

oj netka zazdraszczam - dobre dwa tyg nad morzem...wyczytałam na fejsie;)))))urlopuj się i fasolkuj, bo ja dostałam okres- dziś drugi dzień, więc na wesele już spoko bo czwarty dzień więc z górki w moim przypadku. ponadto kochane wczoraj wyrwałam zęba- ósemkę :szok:zaczął boleć i nie czekałam do samego wesela, bo już bym wcale nie zatańczyła a tak do soboty to już luzik.
pazurki zrobione- dzis byłam u kosmetyczki:-)wiekszosc do wywozu na sale juz przyszykowane a jutro zaczyna sie goraczka przedweselna i wieczorny pulter;))))))
spokojnych wczasów dla was wszystkich bo cisza nastala więc mniemam, że wszystkie ogólny plażing i fasolkowanie:tak::tak::tak:oddezwę się już raczej po ślubie i z trójką z przodu:tak::-):-D:tak:bo ślub jest w dniu moich urodzin;)

demsik, super, że panieński udany...a teraz... WSZYSTKIEGO DOBREGO, SZCZĘŚCIA I CUDOWNEJ RESZTY WSPÓLNEGO ŻYCIA! wspaniałego ślubu i weselicha! no i widzisz, nawet @ się zlitowała! w sam raz, żeby po ślubie zacząć "hulać" :)

Neta, udanych wakacji!

a dziś piąteczek weekendu począteczek:) :) trzymajcie się ciepło:)

Cześć dziewczyny. Sory że się nie odzywałam ale taki napięty grafik mam że jak już wracam do domu poadam na ryłek czasem starcza mi sił żeby was czytać ale o stukaniu palcami po klawiaturze nie ma mowy.
Z nowości:
Mój ma noge w gipsie chciał być drugim lewandowskim i podczas meczu zerwał mięsień więc on leży ja się nim zajmuję i najgorsze nie pojedziemy na wakacje:/
Miałam zacząć stymulacje miałam przyjść między 3-5 dniem cyklu bo tak się clo bierze ale...... nie było lekarza !! i umówiłam się dopiero na 9dc czyli na środę więc dupa w tym miesiącu
A dziś szykuje impreze - mam jutro urodziny. 25 zleciało jak w jeden dzień :)

Miłego weekendu
DEMSIK wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i jeszcze lepszego na nowej drodze życia :-)

Waiting, ale masz pecha!!!!! niech on się wreszcie skończy!...

Demsik, jak weselicho???? wytańcowałaś się,? wszystko poszło gładko?

Waiting, Sto lat sto lat! spełnienia marzeń! wszystkiego absolutnie najlepszego z okazji.. toż to ćwierć wieku!

Neta...pewnie się wygrzewa na urlopie:)

miłego i szybkiego tygodnia:) oby do weekendu:) hehe

dziewczynnki dziekuje wam za zyczenia te slubne i te urodzinowe:tak:u mnie superowo- slub i wesele bardzo udane - rewelacja:-D:-D:-Dtakże jestem żoną swojego męża;-);-);-)jutro ide do gina na wizyte i zobaczymy co mi powie...:confused:troche mam pietra...dam wam znac co i jak
netka- fotki z wakacji superowe
mitaka- to juz 33 tydzien- wklej brzusio, bo dawno nie wklejalas:tak:please!!!!!
reszta dziewczunek gdzie sie podziewa- co u was?

reklama
Hej :-)

Ja już od wczoraj pracuję, urlop szybko minął, było super choć popsuła mi go trochę wredna @.. no ale trudno. Obecnie mam chyba 9 dc, zobaczymy czy się wstrzelimy w płodne, choć to w sumie też żadnej gwarancji nie daje bo już tyle razy był seksik w owu i nic nie wyszło z tego.

Mitaka Ty już blisko finiszu:szok::tak:

Waiting co u Ciebie?

Demsik Twoje zdjęcia w sukni też super :happy2:

Iwu co nowego?

Szyszunia zaglądasz tu czasem?

Do góry