reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Neta super że się koncert udał!:)
Demsik, co do makijażu, to ja np się nie maluję-tapetuję - tzn tylko rzęsy na co dzień, więc na ślub miałam makijażystkę i wzięłam również próbny makijaż...bo ogólnie lubię bardzo delikatne makijaże i bałam się, że w dzień ślubu jak się nie dogadam z panią makijażystką, to będzie dramat jak zrobi ze mnie "clowna" i wolałam sprawdzić co mnie czeka;) i było spoko;)
Waiting!!!!! w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ruszyła machina pod nazwą "ciąża"!!!!!czuję, że zapoczątkujesz nową falę dobrej passy na naszym forum!!!trzymam kciukasy!

ps. Demsik, ja tez wszędzie widzę brzuuuuchhyyyyyyyyyy:////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

reklama
Demsik ja na ślub- wesele brałam kosmetyczkę tą samą co hmm 5 lat wcześniej na studniówkę :p zrobiła mi dość mocny makijaż plus sztuczne rzęsy i jak się zobaczyłam to myślałam, że padnę (makijaż ślubny przecież ma być subtelny niby tak sobie umaniłam), no ale.... robiła mi go o 12 więc do 16.30 czyli do kościoła trochę się utlenił i było ok. Trzymał się przez całą noc pomimo potu (jakbym się sama pomalowała to bym spłynęła 5x) i zdjęcia wyszły rewelacja, zwłaszcza te rzęsy mmmmm (które de facto na poprawiny już oberwałam :p). Byłam zadowolona. Z kolei na plener malowała mnie inna kosmetyczka i ona zrobiła klasyczny makijaż ślubny delikatny, wyglądało to blado i ogólnie i na zdjęciach to już w ogóle.

Neta super, że się wyszalałaś :)

Waiting :-)

hejho:)
u mnie jak zwykle na coś czekam..tym razem czekam na czwartek..na wizytę, aby sprawdzić czy torbiel znikła prze braniu antykoncepcji...jak znikła, to może odstawię anty i od sierpnia działamy!obbyyyyyyyyyyyyy!!!! poza tym korzystam jak moge, z tego miesiąca pozbawionego starań - jeżdżę w skały się wspinać, chodzę na basen, czasem biegam, a jakby się udało od sierpnia stymulować i działać IVF to wtedy totalny odpoczynek i nic nie robienie;)
a jak u Was dziewczyny?
Demski co zdecydowałaś z makijażem?
Mitaka jak się miewasz? zakupy bobasowe już zrobione?
Neta i jak? inofolic bierzesz?
Waiting który juz dc? stymulacja zaczęta???

pozdrawiam serdecznie!

Hey. Ja mam tydzień wolnego więc odgruzowywuje mieszkanie i w wolnych chiwilach odpoczywam :). Już pół domu ogarnięte. Dzis drugie pół i zaczynam projekt lenistwo. Dzisiaj musze jeszcze jechac zrobić kotu badania krwi bo bardzo stracił na wadze. Schudł kilogram i wygląda jak nieszczęście wszystkie kości na wierzchu !!

Stymulacje zaczynam os przyszłeo cyklu. W 3 dniu cyklu mam iść na USG czy wszystko ok po HSG no i dostanę hormony...
Dziś 17dc.

hejho:)
Neta i jak? inofolic bierzesz?

A biorę biorę. I do tego witaminę D a dla męża zakupiłam Pro Conceptio Man i nawet łyka:-) Starania w toku choć jeszcze nie mam dni płodnych. Mój mąż coś napalony prawie co noc, nie wiem kurcze może tam jakiś afrodyzjak w tym czy co:confused::szok: Dziś 14 dc a już był seksik chyba 4 albo 5 razy od 7 dc.

Waiting widzę, że u Ciebie 17 dc, u mnie 17 dc oznacza owu:-D

Neta super!hehe! tak trzymać! to może to będzie ten szczęśliwy miesiąc:)
Waiting, przyszły miesiąc będzie Twój, podobno po HSG przez ok 6mcy jest zwiększona szansa! trzymam kciuki!

:)

netka chyba kupie to swojemu choc ostatnio tez nie moge narzekac...teraz zaczynaja sie nerwy p[rawdziwe bo to lada chwila, lada dzien...kto gdzie usiadzie, jak dzieci pojda w kosciele i jutro.......................PANIENSKIE:szok::szok::cool2::cool2::cool::cool::szok::szok::-):-) KOCHANE PRZEPRASZAM ZE LEKKO WAS ZANIEDBUJĘ, ALE OBIECUJĘ ZE PO SLUBIE NADROBIE ZE ZDWOJONA SILA, ZE BEDZIECIE MIALY MNIE DOSYC.
makijaz zostaje u kosmetyczki ktora mialy nzajome - widzailam zdjecia i jest oki przez duze O;)
netka poczatkuj tu dwie krski, dalej waitng i iwu a potem to ju ja, nie ma innych opcji, bo ja sie nie zgadzam zeby taka zamartwica byla, bo jeszcze troche i odliczamy termin naszej mitaczki, a potem co:confused::confused::confused:a potem kolejne nasze forumki:tak:
a tak wogole moze wiecie gdzie podziala się moja kokardka z bogato zdobionej szpilki na jutro??????????????????????????????????

Demski! baw się dobrze na panieńskim! i oczywiście czekamy na relacje;)

hehee no dziewczyny, bierzemy się, kolejność mamy wyznaczona, także działamy i dwukreskujemy!:)

ps wczoraj byłam na usg, torbiel się wchłonęła:))))))))))))))))))))))także zaczynam stymulację;)

miłego weekendu!

reklama
Do góry