reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

oj, chyba nasze forum wymiera...przerzuciłyście się dziewczyny na inne fora to dajcie znać, również tam zawitam...przepraszam,że nie pisałam tak długo, ale dziś rano zmarła nam babcia
[*]...o 18 jest różaniec więc już niedługo...przynajmniej kochana przeżyła życie tak, jak chciała...

a co u Was?neta- starania w toku?
dziewczynka- przykro mi że wredota przylazła...
waiting i mitaka- głowy do góry- i wam zaświeci w życiu słoneczko;)
trzymajcie się cieplutko wszystkie

reklama
Demsik bardzo mi przykro, dla Babci zapalam (*)

Absolutnie nie przerzucam się na inne forum, tu mi z Wami dobrze :tak: Starania zaczęte, ale do owu jeszcze parę dni więc nie wiem czy uda nam się trafić. Będzie co ma być. Za półtora tygodnia jadę nad morze :-) Ty demsik zresztą też.

Mitaka, Waiting, Dziewczynka, Ancona, Lady, Szyszunia piszcie kochane :happy:

Demsik smutno bardzo...:-( az ryczeć sie chce:wściekła/y:
Ja powróciłam z przymiarki...poniżej foto
wink2.gif

jeszcze bez warstwy zewnetrzenej i bez wiazania z tyłu, ale juz cos widac
wink2.gif

Zobacz załącznik 572359Zobacz załącznik 572360Zobacz załącznik 572361dla przypomnienia bedzie taka:tak:Zobacz załącznik 572362

hey jestem i ja.
Demsik przykro mi z powodu babci
Szuszunia bardzo ładna ta kiecka:tak::tak: super będziesz wyglądała !!!!

Neta jestem i pisze. Nie było mnie bo musiałam odreagować przyjście @ chodziłam wściekła:wściekła/y:, rzucałam wszystkim,:angry: krzyczałam na wszystkich i wszystko, :no:poryczałam sobie:zawstydzona/y: i już mi lepiej :baffled: teraz mogę brać się za męża i za następny cykl !!

Demsik smutno ale tak jak piszesz przeżyła życie jak chciała więc była szczęśliwa i nie musiała długo się męczyć
[*]

Neta bo Ty sobie jeszcze w zimie zaplanowałaś urlop i że jak bez brzuszka to lepiej :) no to masz pojedziesz wypoczniesz, wybyczysz sie a potem siup nooo i wtedy to już wypoczynku nie będzie :p Także korzystaj bo to Twój ostatni

Szyszunia super :) i wcale brzuszka nie widać :)

My dzisiaj na badania czy znowu się jakieś ustrojostwo nie przypałentało. Mam nadzieję, że nie :dry: Dzisiaj mamy na wieczór a wczoraj wieczorem żeśmy trochę zaszaleli i teraz nie wiem czy nie zafałszuje wyniku :confused:no ale przez cały dzień to może wypłynie co ma wypłynąć. Trochę lipa ALEEEEE nie żałuję bo taaakiego orgazma to już dawno nie miałam :-pI tylko mam nadzieję, ze nie było w domu słychać, ale nie patrzą się jakoś inaczej to może nie :-p

A i nigdzie się nie wybieram na żadne, nie wiem co to już, sierpniówki chyba. Zafasolkuje na styczniówkach a żebym nawet do stycznia miała czekać albo i do następnego, oby nie tfu tfu

Ostatnia edycja:
Ja wlasnie zarejestrowałam się do proktologa, nie wierzyłam ze uda mi się na dziś, od pt się mecze z hemoroidami wstrętnymi i nie daje rady:wściekła/y:
Na rożnych www czas oczekiwania na wizytę 21, 90, 600 dni, a mnie się udało dziś, nie powiedziałam ze jestem w ciąży, powiem dopiero w gabinecie, co by się czegos dowiedzieć!

ahoj.
Co tam u Was słychać???
Ja jeszcze mam kilka dni urlopu więc lenię się w domu. Szukam po necie przepisu na jakieś kosmiczne słodkie smakołyki..... mam wenę do pieczenia może coś upichcę.
Wczoraj przyjechała moja siostra w odwiedziny tak przejazdem... a ponieważ jak Wam wcześniej wspominałam sa u mnie niestety dzieciaki szwagra... to moja siostra wylądowała u nas w sypialni na materacu ( łóżka się u mnie nie kocą :p:p ) a mnie wczoraj wzieło tak strasznie na numerek, więc... zaciągnęłam mojego do garażu do samochodu i wykorzystaliśmy tylną kanapę. Ale miał zdziwko i banana od ucha do ucha !!! Może zrobimy dzieciaka w aucie i urodzi nam się rajdowiec ;-)

reklama
hey dziewczyny.
Ja dziś przeczytałam na jakimś forum , że laska bardzo długo się starała a później kupiła lubrykant wspomagający płodność i w drugim cyklu stosowania zaszła. Poleciałam więc dziś do SUPERPHARMU ( bo tylko tam i w APTECE+ można go ponoć kupić) no i zobaczymy., Tonący brzytwy się chwyta. Nazywa się CONCEIVE PLUS jest to żel/lubrykant. Może być w tubce lub w z aplikatorami jakimiś. Nie kosztuje mało bo zapłaciłam za 75ml 45 zł ale czego się nie zrobi dla dzidziusia !!
Mitaka to może być dla nas szansa !! Pisze na nim tak :

• Zwiększa przyjemność partnerom
  • Bezpieczny dla plemników, zwiększa ich ruchliwość oraz wydłuża żywotność
  • Posiada zrównoważone pH odpowiednie dla śluzu płodnego kobiety oraz nasienia mężczyzny
  • Zawiera jony wapnia i magnezu
  • Ułatwia naturalne zapłodnienie
Podobno tamtej lasce lekarz polecił bo mieli problemy z ruchliwością plemników.
Z resztą same zobaczcie sobie na stronkę Conceive Plus - lubrykant wspomagający zajście w ciąże

Oczywiście może to być kolejny preparat naciągający na kasę pary pragnące dziecka ale.....
...............Może warto spróbować :cool:

Ostatnia edycja:
Do góry