reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

e tam demsik nie ma co sie przejmować. Ja już mam to w dupie. Zawsze jest tak że tamta rodzina ma jakieś ale :-)
Moja teściowa ma trzech synów więc i trzy synowe. Jesteśmy więc porównywane do siebie.A to że ja najmłodsza bo lat mam 24 a tamte po 44 więc zazwyczaj ja dostaje przylkład że Moniczka tak gotuje a Emilia tak sprząta itp. I już mam to baaaardzo głęboko wręcz się stawiam albo olewam, inne problemy mam :tak:

reklama
Hey dziewczyny. Jak zaczął się dzień ??
Mnie leniwie. W dodatku brzuch przestał boleć, tylko czasem czuje , piersi przestały boleć, w niedziele w 100% @ przylezie :-(, mąż badania nasienia nie zrobił no bo auto w naprawie, ale trzeba będzie je zrobić, no i dziś dzwoniłam na infolinie do kliniki dowiedzieć się co i jak.

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:

Mitaka 13 lipiec/5 cykl starań
Waiting4beans - 15 lipiec / 12 cykl starań roooooczek !!!
Dziewczynka86 -.15lipiec / 7 cykl starań
Ancona -25 lipiec/12 cykl starań
Demsik - 30 lipiec / 6 cykl starań
Neta81 - 3 sierpień/ 7 cykl starań

m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Lady87- 8 lipiec test pozytywny

u mnie okropnie- wczoraj nasza babcia zasłabła, a dziś już jedzie do szpitala- zapomina wszystko, usta uciekają, jakiś mikrowylew znowu dostała, eh to marne życie:-(

U mnie pada...miałam poćwiczyć, nie chce mi się, miałam ugotować, nie chce mi się, odkurzyć by się przydało ale nie chce mi się :-p Niechciej jak stąd do tamtąd, ale to wszystko przez @. hehe już chyba jestem na tym etapie, że nawet NIE CHCE MI SIĘ płakać czy złościć, że przyszła. Katuje cały czas red lips i się drę na cały dom - dobrze, ze nikogo nie ma :p

Demsik biedna babcia- trzymajcie się!
Waiting bardzo dobrze- lać na teściową :p weź mnie tam pchnij na koniec 6 cykl, niech będzie 10 sierpnia, bo ja nie umiem tak pięknie kolorować

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:

Waiting4beans - 15 lipiec / 12 cykl starań roooooczek !!!
Dziewczynka86 -.15lipiec / 7 cykl starań
Ancona -25 lipiec/12 cykl starań
Demsik - 30 lipiec / 6 cykl starań
Neta81 - 3 sierpień/ 7 cykl starań
Mitaka 10 sierpień /6cykl starań
m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Lady87- 8 lipiec test pozytywny

Mitaka
mówisz masz :) Mnie odreagowywanie przy muzyce i wrzask czeka w niedziele:tak:
Teściową chodźby nie wiem jak kochana była trzeba po prostu obchodzić szerokim łukiem i tolerować z przymrużeniem oka :)

Demsik przykro mi z powodu babci.

Z babcia niestety nie najlepiej miala udar,to juz drugi bo przy operacji na bajpasy tez miala.najwazbiejsze ze jest swiadoma tylko ba rdzo slaba.jutrobeda wyniki badan wieczbaczymy...najgorsze jest ze moj maly za babcia by sie skichal to jego pra...i ciagle chce do babci bo teskni a mi serce peka.jutro go wezme do szpitala zeby sie z.nia zobaczyl.dziekuje za wsparcie....

Demsik przykro mi z powodu babci, mam nadzieje, ze bedzie dobrze &&&&&

ja wlasnie wrocilam, mialysmy babski wypad na piwko, dziewczyny z pracy byly, fajnie sie bawilam.

reklama
Do góry