reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Czy tylko ja mam dziś taki zły dzień ??? Czy tylko dorwał mnie jakiś PMS. Jestem wściekła. Na wszystko i na wszystkich.
Nie dość że auto u mechanika to jeszcze mi się zmywarka przypchała i woda stoi w zmywarce zamiast spływem odejść:angry::angry::angry:
A żeby jeszcze było tego mało to co roku przyjeżdża do nas na wakacje brat męża z rodziną albo wysyła same dzieci ok. Fajnie. Ale tym azem nie wiem po jaką cholerę mają do nas przyjechać teściowie brata męża. Po pierwsze nie lubie jak mi się po domu obcy kręcą, po drugie chcą sobie chyba darmowe wakacje zrobić, po trzecie nieznosze ich. Ta baba to jakaś stara wredna przekupa a ten chłop to stary wstrętny erotoman. Jak mój się na to zgodzi i oni rzeczywiście mają nas uraczyć na 10 dni wizytą to ja się na ten czas chyba wyprowadzę :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

NIECH SIĘ TEN DZIEŃ PRZEKLETY JUŻ SKOŃCZY

Mały Jasiu przeczytał w gazecie, że w mieście otwarto agencję towarzyską.
Po chwili pyta ojca:
- Tato, a co właściwie robi się w takiej agencji?
Zakłopotany ojciec odpowiada:
- No, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, że robi się tam człowiekowi dobrze.
Nazajutrz Jasiu dostał od ojca pieniądze na kino, ale zamiast na film, biegnie do agencji towarzyskiej. Dzwoni do drzwi i otwiera mu nieco zdziwiona panienka.
- Co tu chłopczyku chciałeś?
- No chciałem, żeby mi zrobić dobrze. Mam nawet pieniądze!
Panienka zaprosiła Jasia do środka, zaprowadziła go do kuchni, ukroiła trzy duże pajdy chlebka, posmarowała je masłem oraz miodem i podała Jasiowi.
Po godzinie Jasi wpada do domu i krzyczy:
- Mamo, tato! Byłem w agencji towarzyskiej!
Ojciec o mało nie spadł z krzesła, mamie oczy na wierzch wyszły.
- I co? - pytają Jasia po chwili.
- Dwie zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem.

Buehehehe Szyszunia erotomanka jak teść Twojego męża brata Waiting :p
Przechlapane masz ja bym się nie zgodziła, w ogóle bym się nie zgodziła żeby mi szwagier swoich gówniarzy podsyłał, ale ja wredna ciotka jestem, a teraz to tym bardziej mnie cudze dzieci wku****

Zmieniam się na 6 cykl starań bo termin to podam dopiero po owulacji, teraz miałam 34 dniowy cykl. Pocieszające jest to, ze hormony jednak w piątek zrobie. Portfel mi się stopi w tym miesiącu

Mitaka powiedzmy że dzieciory znosze bo muszę tzn bo wypada wiesz jak jest. Potem z mojej rodziny jakbym przyjeła pod dach byłaby haja że stronnicza jestem, a w sumie dzieciaki nie sa złe, cały dzień przesiędzą na polu albo gdzieś się szlajają, jedzą u teściowej u mnie tylko śpią. Ale te pryki stare oj będzie awantura :no:

a mnie brzuch boli dalej jak na @, śluz biały ale w sumie podobny do tego przed @ i piersi mniej bolą więc pewnie w niedziele normalnie przyjdzie a fasolki brak....:zawstydzona/y:

Waiting- nie jesteś sama, ja też mam dziś kiepski dzień...siostra wyleciała do domku, teściowa trzeci dzień ze mną nie gada, więc zapytałam o co chodzi, a ona o grilla,że jej nie zaprosiłam:angry::wściekła/y::angry:przecież wyjechała w piątek i na sobotę może miałam do niej dzwonić,żeby przyjechała?a poza tym skoro wiedziała,że przyjezdza do nas rodzina to sama powinna pomyśleć i zostać i ponoć szwagier jak jechał do wuja swojego na wódkę też ma focha,że go nie prosiłam o to, by przyszedł na grilla ze swoją dziewczyna.No tak się nie robi- usłyszałam. Ja po prostu ZŁA KOBIETA JESTEM!trafiło mnie i buczałam jak durna, ale tyle mojego nerwa,że wszystko sobie wyprasowałam, przeszłam całe miasto, kupiłam sobie stanik i ciut mi lepiej:tak:dobrze,że Wam można się wygadać...dziękuję;-)

pan ptasznik-ale się uśmiałam:-D

reklama
Do góry