reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Szyszunia naprawde piękna suknia, taka z klasą :tak:

Waiting
oby to było to &&&&&&&&&&&&&&&&

Mitaka a może... &&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie po @, za tydzień starania o ile się nie pokłócimy wtedy ani się nic nie wydarzy. Zobaczymy. Postanowiłam iść na fajną podyplomówkę, dostałam fajną propozycję na tym szkoleniu co weekendami chodziłam, zatem mam alternatywę dla rozmyślań o dniach płodnych, śluzach itp. Nie mogę żyć ciągle tak, jakbym już zaraz za chwilę miała być w ciąży, muszę pomyśleć o innych rzeczach.

Kochane usiądźcie jeśli stoicie!!!
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif

Z dzisiejszej wizyty na nasz kochany NFZ...

Wchodzę do gabinetu, lekarz do mnie fotel czeka, usiadłam, zbadał szyjkę, łożysko, wszystko git! Mówi zapraszam na łóżko, kładę, smaruje żelem brzuszek, ja mu mowie ze jest 19tc, wiec może płci poszukamy, mówię, tata na korytarzu siedzi, on tak na mnie patrzy i pani Moniko nic z tego
realmad2.gif
, ja tu nie mam możliwości, musi iść sobie Pani prywatnie i wymienia mi gdzie
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
kur.w mać pomyślałam co za gabinet , biedny na maxa, ten NFZ to masakra
no.gif
... ja już mam ochotę wstać bo pomierzył wszystko, ciąża książkowa, jestem bardzo zadowolony itp, bla bla bla, słyszałam to tydzień temu prywatnie u Fuchsa!!! Ja je.bie pomyślałam, wyszłam z gabinetu i myślę sobie jak tu powiedzieć Łukaszkowi/tatusiowi
shocked2.gif
i muszę zyc w niewiedzy do 02/08
eek.gif
eek.gif
eek.gif

7.07.2013.jpgIMG_6161.jpg

Załączniki

• 7.07.2013.jpg
    7.07.2013.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_6161.jpg
    IMG_6161.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 31
aaaa mówi jeszcze no widzi pani, pani moniko tu jest serduszko, pani patrzy i ten mi monitor skrzypiący obraca, ja głowe wyginam, lookam na monitor kineskopowy (taki miałam na informatyce w podstawówce) ale nie posłuchamy bo głośników nie mamy, kurna dobrze ze żel i podkłady miał bo jeszcze musiałabym do apteki schodzić
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Szyszunia lekarz nie fajny fakt, no ale co by nie było tak?ważne, że zdrowe :) narazie kupuj zielone :p a brzuszek fajowy i jaki już duży :)

Neta świetny pomysł z tą podyplomówką idź koniecznie :) oderwiesz się i zdobędziesz dodatkowe kwalifikacje jeszcze przed dzidzią bo potem to już czas tylko dla niej, no w 45% bo w 45 kolejnych dla Matiego a 10 niech mąż ma :p tyle jego. Kiedy nad to morze jedziecie się byczyć?

Ancona co u Ciebie? Nie pisałaś co w końcu z tą pracą z urzędu?

Waiting przesiadaj się na rowera :p chociaż nie bo rower i ewentualne zagnieżdzenie....to chyba nie. Może Wam szybko auto naprawią. My się zastanawiamy nad nową karetą bo tą już nam rdza zżera a mój nie wyrabia z zaprawkami ;) nO i przyda się jakiś wozik rodzinny bo jak raz w końcu zakoczymy to zaraz od nowa będziemy działać :p

Najadłam się wafelków i mi mdło fuuu - tak to jest jak się umiaru nie ma:eek:

Szyszunia pięknie wyglądasz :tak::-) no wizyta faktycznie interesująca :eek:

Właśnie, Ancona hop hop :happy:

Mitaka jedziemy nad morze na ostatni tydzień lipca i pierwszy tydzień sierpnia. Tzn ja i Mati i moi rodzice. Mój mąż zostaje w domu, ktoś niestety musi pracować, a przy własnej działalności wyjazd na 2 tygodnie niestety jest nierealny.

reklama
a ja wrocilam ze spacerku z malym, kupilam sobie majtochy i cyckonosze,zeby eM sie spodobało;-)moze bedzie cos wieczorem, bo tk rzadko sie widujemy ostatnio:szok:a dziś w przelocie jak chciałam go zmolestować, bo mieliśmy dosłownie parenaście minut, mały bajeczki grzecznie oglądał na dole, a jak już zaczęły nasze hormony buzować, to mały na nogach od razu i woła MAAAAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA:tak:I NICI Z BARA-BARA...
lekkiego mam dołka, bo podczas weekendu moja rodzinka zjechala, jak wam pisałam, a tesciowa na weekend wyjezdzała do swojej rodziny. wróciła i wogóle się nie odzywa do mnie, a co ja jej k.....:wściekła/y:zrobiłam???jutro jak nie wytrzymam, to wprost zapytam o co chodzi, bo ja jestem zielona:eek:o taka
szyszunia- brzusio fajowy, chyba dużo nie przytyłaś?ja w ciąży robiłam fotki od 6tc i co miesiąc aż do porodu- fajna pamiatka, nawet dziennik ciąży prowadziłam-super sprawa, polecam:-)a kolejną wizytę masz w moje urodzinki;-)
neta- rewelka- inwestuj w siebie, bo zawsze warto:happy:sama bym się wybrała, a na co idziesz?
mitaka- co za ciastka jadłas, narób smaka:-)

Do góry