reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Nie przepadne nie przepadne na stałe się nie wyprowadzam chociaż kuszace by to było :p jak wrócę do PL to się zaraz odezwę bo z ciekawosci co u Was to jak tylko wejde do domu internet odpalę ;) A Tatry to we wrześniu bo jakoś pogoda wtedy najlepsza się trafia aj już się nie mogę doczekać :p

Neta na pewno bossssskooo wygladasz :-)

reklama
Kolejna znajoma w ciąży ehhh losie nie znasz litości......
Jak się uśmiechać i udawać, że jest ok żeby nikt sie poznał jak psychika się wykoleja?

Hej laseczki ja dalej na wycieczce jest ok dzieci bardzo grzeczne.neta cos ty robila na glowie?:) w nowej fryzurze to ale bedzie biegal za toba twoj maz:) mitaka spokojnie ty tez bedziesz w ciazy na pewno:)

Panikuje nie? Dobra wrzucam na luz :p
Demsik a Ty gdzie się bujasz z tymi dziećmi? :) bo chyba nie doczytałam

Dziewczyny jak u Was jest ze sluzem po tym wiesiołku? Bo mi się wczoraj @ skończyła a dzisiaj majty mokre, gdzie zwykle po okresie sahara i jeszcze zdarzało się, że mój mnie pobcierał. Biore 3x po 1 i chyba muszę zredukować bo jak się pojawi mój płodny śluz to będę miała potop szwecki w gaciach :p

Ostatnia edycja:
Mam wyniki tarczycy:
tsh - 1,245 (norma 0,55-4,00)
ft3 - 5,25 (norma 3,5-6,5)
ft4 - 16,82 (norma 11,5-22,70)

To chyba dobrze nie? Mogę to wykluczyć jako przyczynę niepowodzeń?

Mitaka no wyniki masz dobre :)
Ja tez mialam dzis wycieczke z podopiecznymi, tak sie spalilam na sloncu ze az boli...
nie wiem co bedzie ze staran, bo dni plodne sie zaczynaja a miedzy nami zle sie dzieje... chyba kolejny cykl stracony bedzie...

U Neta to smaruj się czymś żeby skóry nie zmienić. Fajnie Wam tak się wycieczkujecie...fajna praca :)
No z tymi staraniami to jak nie urok to sraczka, albo jakieś choróbsko wstretne albo gorsze (ciche) dni, najlepiej to się chyba nie starać dochodzę do wniosku.

neta co się dzieje:-(jeśli cię to pocieszy, to u nas jest dokładnie tak samo. kiedy zbliżają się płodne, my kłócimy się na całego:angry:dziś przez sms-y nawet zdążyliśmy się ostro pokłócić, bo wyjechał na wycieczkę.dowiedziałam się przynajmniej,że jestem wogóle złą kobietą - zaczęłam zastanawiać się, czy wogóle posiadam jakąs pozytywną cechę...zaczynam w to wątpić...netka przytulam cię mocno;-)

mitaka- praca jak każda, są plusy i minusy, ale z dziećmi niepełnosprawnymi jest różnie, zależy od rodzaju choroby.ja pracuję z autystami, więc lekko nie jest a momentami to sił brak, ale nie narzekam.zawsze powtarzam,że inni na pewno mają gorzej:-p

reklama
Demsik to my chyba naprawde jakies blizniaczki jestesmy... nawet jezdzimy w tym samym czasie z naszymi niepelnosprawnymi podopiecznymi na wycieczki... Tez mam wsrod uczestnikow kilku autystow. Poza tym pelen przeglad niepelnosprawnosci intelektualnych. ale lubie moja prace i moich podopiecznych choc wiadomo, ze bywa to ciezkie psychicznie czasem. wlasnie sobie z moim mezem pogadalam, uryczalam sie oczywiscie ale potrzebna byla ta rozmowa. nie wiem czy cos to zmieni na dluzsza mete, ale trzeba probowac.
Waiting kiedy wracasz?
Mitaka a Ty kiedy wyjezdzasz?
ciekawe co z Dziewczynka..
Ello jak samopoczucie?

Do góry