reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Mitaka jak najbardziej zrob Tsh teraz, czesto jest to wlasnie przyczyna trudnosci w zaciazeniu i w donoszeniu. ja sama za jakis czas tez to zrobie, nigdy nie mialam z tym problemow ale co jakis czas warto sprawdzic. nie wiem ktory masz dc, bo w drugiej polowie warto sprawdzic progesteron.
a ja jestem 3 dni po @ i dostalam plamienia dzis... nie wiem o co chodzi i martwi mnie to. nigdy tak nie mialam. Pewnie za jakis czas jednak bede musiala do ginki pojsc mimo ze po wakacjach planowalam.

reklama
Mitaka ja kompletnie się nie znam na tych badaniach, chyba wybierasz sie do jakiegoś lekarza który Ci wytłumaczy co i jak z wynikami??

Ja zakupiłam przez allegro dużo testów owulacyjnych i będę walczyć!!!!

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Mam 6dc ale tarczyca to chyba bez znaczenia? A progesteronu już nie zdążę zrobić bo w przyszłym tygodniu wyjazd i dlatego reszta hormonów po powrocie. Do ginki idę we wtorek. Orientujecie się może czy usg można zrobić na nfz czy tylko prywatnie?

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Mam 6dc ale tarczyca to chyba bez znaczenia? A progesteronu już nie zdążę zrobić bo w przyszłym tygodniu wyjazd i dlatego reszta hormonów po powrocie. Do ginki idę we wtorek. Orientujecie się może czy usg można zrobić na nfz czy tylko prywatnie?
u mnie można, tylko skierowanie trzeba mieć....
tsh wg mnie bez znaczenia

Cos ty neta jeszcze nic nie bylo i juz hormony buzuja.jutro jade nadwa dni na wycieczke z dziecmi wiec starania w przyszlym tygodniu. A we wtorek do gina :) a ty juz dzialasz? Mitaka to nas zostawiasz niedlugo? Tesknic bedzuemy

Ja tez będę tęsknić za Waaaaaaaaaaaaaaaaaami buuuuu ale jak wróce to wszytskie mają być brzuchate taka jest umowa pamiętajcie :tak:

Cieszę się trochę na ten wyjazd bo sobie odpocznę od mierzenia temp i ogólnie od myślenia a po powrocie biorę się ostro na badania itd itp ale to jeszcze trochę bo wcześniej mam zamiar jeszcze na Rysy wejść ;-)

reklama
Mitaka żebyś nam tam nie przepadła całkiem, będę tęsknić na pewno :tak: Może wymień się z którąś z nas nr telefonu albo jakimś innym namiarem, żebyś od czasu do czasu mogła dać znać co u Ciebie.

Ja dziś u fryzjera byłam :happy:

Do góry