reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

No i przyszła dzisiaj wredna :wściekła/y:temperatury nie oszuka jednak. 4 cykl czas zacząć - ile jeszcze? Ostatni miesiąc z wykresami żeby mieć co pokazać lekarzowi w razie co (choć nie powiem dzięki tym mierzeniom moge sobie dokładnie termin@ wyliczyć a wiadomo, że u mnie balansuje w granicach 10 dni). Wysyłam mojego na to badanie (ale narazie nie chce sobie wolnego w pracy wziąść, ale i tak przed tym nie ucieknie). Ja sobie zrobie usg czy mam w porządku wszystko i narazie tyle. Od teraz seks tylko wg "chcicy" oczywiście ze wskazaniem na środek cyklu i co ma być to będzie. Jak do stycznia nic to zajmę się moimi hormonami wtedy ehh

A wyluzować trzeba bo idzie się depresji albo nerwicy nabawić dziewczyny

reklama
no z temperaturą nie ma przebacz !! Ja też staram sie mierzyc temp w tym cyklu i przyszłym żeby miec podkładkę u gin ale w majówkę nie mierzyłam i teraz muszę się zabrac za to konkretnie !!

Waiting też sobie zadaję to pytanie. Jednak wiosna sama nic nie zmieni my musimy się wziąść w garść i coś zmieniać w swoim życiu bo skoro ono nie chce nas pozytywnie zaskoczyć to my je zaskoczmy

Mitaka mądrze piszesz:-):tak:
Mnie też ta piękna pogoda tylko trochę poprawia nastrój. Chciałabym wrzucić na luz, ale niby jak? tak bardzo chcę znów być w ciąży, że to aż boli. Za miesiąc bym rodziła, gdyby się nie skończyło tak jak się skończyło. Dobrze, że mogę tu z Wami pogadać. Nawet cykle nam się zsynchronizowały :-p

Zapłaciłabym każde pieniądzę za receptę na LUZ ;-)
Mam nadzieje, że w bardzo bliskiej przyszłości opóścimy to forum i przeniesiemy się do mamusiek :-(

Ostatnia edycja:
Waiting fajnie by było się spotykać na mamuśkowych forach :-) :happy2::tak:
Ale tu z Wami też jest fajnie, źle by było jakbyśmy z uwagi na różne terminy porozłaziły się po innych wątkach:no:

Demsik
gdzie przepadłaś?

reklama
Do góry