reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

No i przyszła dzisiaj wredna :wściekła/y:temperatury nie oszuka jednak. 4 cykl czas zacząć - ile jeszcze? Ostatni miesiąc z wykresami żeby mieć co pokazać lekarzowi w razie co (choć nie powiem dzięki tym mierzeniom moge sobie dokładnie termin@ wyliczyć a wiadomo, że u mnie balansuje w granicach 10 dni). Wysyłam mojego na to badanie (ale narazie nie chce sobie wolnego w pracy wziąść, ale i tak przed tym nie ucieknie). Ja sobie zrobie usg czy mam w porządku wszystko i narazie tyle. Od teraz seks tylko wg "chcicy" oczywiście ze wskazaniem na środek cyklu i co ma być to będzie. Jak do stycznia nic to zajmę się moimi hormonami wtedy ehh

A wyluzować trzeba bo idzie się depresji albo nerwicy nabawić dziewczyny

reklama
no z temperaturą nie ma przebacz !! Ja też staram sie mierzyc temp w tym cyklu i przyszłym żeby miec podkładkę u gin ale w majówkę nie mierzyłam i teraz muszę się zabrac za to konkretnie !!

Waiting też sobie zadaję to pytanie. Jednak wiosna sama nic nie zmieni my musimy się wziąść w garść i coś zmieniać w swoim życiu bo skoro ono nie chce nas pozytywnie zaskoczyć to my je zaskoczmy

Mitaka mądrze piszesz:-):tak:
Mnie też ta piękna pogoda tylko trochę poprawia nastrój. Chciałabym wrzucić na luz, ale niby jak? tak bardzo chcę znów być w ciąży, że to aż boli. Za miesiąc bym rodziła, gdyby się nie skończyło tak jak się skończyło. Dobrze, że mogę tu z Wami pogadać. Nawet cykle nam się zsynchronizowały :-p

Zapłaciłabym każde pieniądzę za receptę na LUZ ;-)
Mam nadzieje, że w bardzo bliskiej przyszłości opóścimy to forum i przeniesiemy się do mamusiek :-(

Ostatnia edycja:
Waiting fajnie by było się spotykać na mamuśkowych forach :-) :happy2::tak:
Ale tu z Wami też jest fajnie, źle by było jakbyśmy z uwagi na różne terminy porozłaziły się po innych wątkach:no:

Demsik
gdzie przepadłaś?

reklama
Do góry