reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ello20 - ...
Ewa1985
- 21 kwietnia / 4 cykl starań
Ancona - 25 kwietnia / 9 cykl starań
Waiting4beans - 29 kwietnia / 9 cykl starań
Dziewczynka86 -29 kwietnia / 5 cykl starań
Demsik - 2 maja / 3 cykl starań
Mitaka - 10 maja/ 3 cykl starań
Neta81 - 3 czerwca / 5 cykl starań

Witajcie :-) dziewczynki zaktualizujcie dane w liście :happy: ja się wpisałam na 3 czerwca na testowanie.
dziewczynka, ancona, waiting, m-s, ello, Ewa gdzie jesteście?
koriander, szyszunia
, jak się czujecie nasze ciężaróweczki ?

reklama
Netka przejęłaś prowadzenie listy?? :-)
Mam sie dobrze, jakby trochę senność odeszła, choć weekend majowy w większości w łóżku, to w sumie ciężko powiedzieć...:-D:-D:-D
Brzuszek lekko rośnie, termin u lekarza na 8/12/13.
Mdłości nadal brak, zachciewajki sa konkretne, ale przynajmniej jem dobrze, chodź i KFC wczoraj malutkie było.
Nadal odczuwam tkliwość cycków:-D.
eM sie mną pięknie opiekuje i we wszystkim wynagradza, na to nie narzekam.
Mam bardzo dobrego lekarza, chodzimy prywatnie, także jestem o wszystko spokojna....
Za Was trzymam kciuki, wiosna jest, bociany latają a ja śle Wam wielkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

heyy. Jestem. Powróciłam z majówkowego lenistwa.Miałam odpoczynek od internetu no i musiałam się moim nacieszyć. Wczoraj walczyliśmy 3 razy w nocy ( też mu od 4 dni zapodaje żeń szeń :D a co )jeszcze dziś bedziemy walczyć o fasolkę bo jutro znów wyjeżdża i wraca dopiero w sobote więc sobota też będzie pracowita bo to ostatni dzwonek, teoretycznie owulacja w piatek powinna być. I zobaczymy co z tego wyniknie. co do listy to mnie proszę wpisać na 24.maja.
A poza tym to nic nowego. Jaka zdołowana jestem. Jeszcze miesiąc i mąż idzie znów na badanie nasienia i się okaże czy musimy iść jednak do kliniki i kombinować z inseminacją czy wyniki się polepszyły i musimy czekać i próbować. Ja już się denerwuje. Bo żadne z tych dwóch wyjść nie da mi już teraz fasolki....
A jak wam minął weekend ??

Ostatnia edycja:
Hej,
Mnóstwo czasu mnie tu nie było, przepraszam, że zaniedbałam listę, ale naprawdę nie miałam jak...
Przed majówką miałam takie sajgon w pracy, że ledwo na oczy patrzyłam, później wyjazd majówkowy, no i dopiero teraz mam chwilę, żeby napisać.
@ mi się spóźniła 3 dni, ale niestety w końcu przyszła... Na szczęscie klimat majówkowy sprawił, że jakoś to przeżyłam bezstresowo :-)

Ello20 - ...
Ewa1985
- 21 kwietnia / 4 cykl starań
Ancona - 25 kwietnia / 9 cykl starań
Waiting4beans - 24 maja / 10 cykl starań
Dziewczynka86 -24 maja / 6 cykl starań
Demsik - 2 maja / 3 cykl starań
Mitaka - 10 maja/ 3 cykl starań
Neta81 - 3 czerwca / 5 cykl starań

Waiting, my znów mamy testowanie w tym samym terminie, w końcu musi to nam przynieść szczęście! Maj jest nasz ;-)
Nie wiem czy zdołam nadrobić zaległości, więc za wszystkie ciężaróweczki trzymam kciuki za spokojną ciążę (dziewczyny ślijcie fluidki!), a staraczkom za udane staranka ;-)

Nie może być inaczej! :-)
Jak nam nie wyjdzie jeszcze 2 cykle to idziemy do lekarza, więc liczę na to, że wiecie, nasze organizmy się przestraszą tej groźby, zepną się i wyjdzie co trzeba.
Zresztą co ta wiosna robi z ludźmi, wczoraj 2 razy robiliśmy 'treningi przedowulacyjne', już dawno się nam to nie zdarzało :-D

Oj to wszystko o du potłuc. Robie jeszcze w maju wykres żeby w razie co mieć dwa staraniowe pogladowe i odpuszczam te durnosci. Myślę, że moje dziecko chce żeby matka do roboty poszła.

Mam pytanie zastanawiamy się żeby mój poszedł się przebadać. Niby dopiero trzecia próba (dla mnie aż, ogólnie tylko) ale biorąc pod uwagę 6 lat seksu przerywanego w niepłodne, płodne (nie patrzylismy) i żadnej wpadki.... Co myślicie? Zawsze coś się wyjaśni albo wykluczy nie?

reklama
U mnie testowanie 14 maja, jak wytrzymam:) staram się w tym miesiącu nie wkręcać, juz nawet mnie to wszystko smieszy bo co miesiąc jestem w ciąży - mam komplet objawów :) a ciąży niet.

Do góry