reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Idę jutro na wymaz - taka moja decyzja i zobacze co to za ***** się przypałentało:wściekła/y: Mam tylko nadzieję, że nic poważnego i że szybko da się to wyleczyć chociaż ten cykl pewnie też już stracony :confused2:
Ehhh jeszcze za nim mi się dzieciątko zamaniło, że już teraz natychmiast to mówiłam mojemu, że w lecie będziemy działać bo ja bym chciała na wiosne urodzić - no i prawdopodobnie wykrakałam z tym działaniem, bo z owocnym jego rezultatem na wiosnę to już różnie może być

reklama
z porannego seksiku nici:eek:moj po nocce pojechał w trasę i d.... blada, ale owu jeszcze nie ma, więc może po powrocie????życzę wam miłego dnia kochane.ja własnie sie szykuje na wyjazd a moj maly co chwile mnie szykuje robiąc bałagan w walizce:-D

Demsik ja myślę, że w związku z wyjazdem owula może Ci się jednak opóźnić także szybkiego powrotu i do dzieła:-D

Ja juz po badaniu aleeee mam wątpliwości bo ten cały wymaz pobierałam sobie sama i nie wiem czy dobrze to zrobiłam :confused: Wyniki jutro albo w poniedzialek, oby jutro i oby nic nie było :rolleyes2:

Witam się po dłuższej nieobecności :biggrin2:

Ale ostatnio jestem pochłonięta remontem i jeszcze końca nie widzę.
Jestem teraz na etapie czekania na NIE przyjście @. W ogóle to ostatnio jestem nie do życia, ciągle chce mi się spać dosłownie powieki same mi się zamykają, głowa mnie boli a od paru dni cycki dają mi popalić, bolą nawet jak dotykam :confused2: a dzisiaj jak pojechałam do mieszkanka zobaczyć jak się prace posuwają to się rozpłakałam bo zaczęli panele układać a ja chciałam najpierw grzejniki pomalować (pewnie pomyśleli sobie że wariatka jakaś no ale cóż) . Aj marudzę strasznie, najgorzej, że mężulo dzisiaj wraca i będzie musiał się ze mną męczyć.. :-D

Mitaka trzymam &&&&&&& żeby tam nic nie było i do roboty :-D
Demsik szybko wracaj i do dzieła !!!!

Niech nam się w końcu uda zdziałać małe fasolinki...

Mój Kuba dzisiaj rano do mnie mówi: mamusiu ja obiecuję że będę już zawsze grzeczny tylko proszę uródź mi siostrzyczkę żebym mógł się nią opiekować. Kurcze a tu nie wychodzi...

chyba zwariuje myślałam, ze jak wymaz to ogólnie wszystko co by tam nie miało być to się pokaże a ta baba mi zrobiła chyba na jakiegoś paciorkowaca, którego nie mam to dobrze no aleeee 30 zł w łeb. Poza tym takie rzeczy to chyba lekarz powinien pobierać z wziernikiem (a może to tylko posiewu się tyczy). nO normalnie zwątpiłam :confused2:30 zł poszło się j*** a ja dalej nic nie wiem. Chyba umówię się do tego gina prywatnie a hu niech stracę, ale ma mi pobrać badania i jeszcze najlepiej usg zrobić bo w sumie to nigdy nie badałam się jeszcze. Jak już mam płacić to chociaż konkretnie za coś! Wr mega wnerw:wściekła/y:
No ale podczas stosunku i po nic mi nie dolega to może zaryzykuję.......

Ale cisza :szok:

Ja mam dziś 16 dc, nie wiem czy owu blisko, może później spróbuję zrobić test, ale jakoś nie do końca wierzę tym testom. Nawet kreska kontrolna jakaś blada..

Wczoraj byli znajomi u nas i pobalowaliśmy :rofl2::cool2::rolleyes: Sezon grillowy uważam za rozpoczęty :tak:

m-s, kogasica, paola
gdzie jesteście ?

demsik, mitaka, dziewczynka, ancona co u Was?

Ja zyje i dogladam was na biezaco :-) U mnie zaczal sie 8 tydzien i od tygodnia jakies mdlosci,fe!W pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow,a tu jakos inaczej...

Ja jak teraz pracuje po 12h to mam czas w dni wolne wejśc tu. Cały czas czytam co piszecie. Niestety nie będziemy testować bo musimy odczekać 3 pełne miesiączki:)

Witajcie.Ja również jak wiele z Was ostatnio nie mam weny na pisanie ale cały czas śledzę wątek.
Mały mi się rozchorował-zapalenie gardła i antybiotyk,ja teraz przejęłam po nim chorobę i nie mogę mówić-jakieś paskudztwo.Czekam a raczej nie czekam na okres-dziś termin.Wczoraj dopołudnia bolał mnie brzuch w pracy i nawet pobiegłam założyć podpaskę ale nic nie leciało_Od kilku dni mam białą wydzielinę-a raczej zawsze miałam przed @ sucho.Dodatkowo od czwartku odczuwam mdłości-ale to akurat nie pierwszy raz także nie biorę tego jako oznaki.
Testu nie robiłam rano-poczekam do jutra.W zeszłym cyklu również z rana nie miałam objawów na @ a popołudniu rozbolał brzuch i przyszła wredota.
Miłej niedzieli

reklama
hej moje kochane:-):-):-):-)jestem z powrotem w rzeczywistości:-)wczoraj wyruszyłam z delegacji w drogę powrotną, żeby zrobić niespodziankę mojemu a tu klops:sorry:zamiast wjechać na autostradę, nawi pokierowała mnie przez miasta, no i żeby zmienić bieg wydarzeń, musiałam do mojego zadzwonić, jaką trasę mam ustawić w gps,żeby mnie pokierowała tak jak chciałam:zawstydzona/y:dotarłam wieczorem, mały spał a JA SZCZESLIWA,ŻE MAMY CZAS DLA SIEBIE:tak:wykąpałam się, seksowna bielizna, wygnałam mojego na kąpiel, poszłam zrobić kolację, zjedliśmy i .....mój poszedł spać bo zmęczony!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale byłam zła!!!!dziś od rana sprzątanko, co by doprowadzić dom do urzyteczności wg mojego widzi mi się, potem obiad, pieczenie placuszka (mój ma imieniny) i teraz prasowanie, ale mówię sobię, wejdę do Was:-):-):-)wygadałam się i już mi lepiej:tak:

mitaka- wybierz się do tego gina i będziesz spokojniejsza, on zleci szereg badań, jak będzie trzeba, a tak wydałaś kasę, nie wiadomo, czy potrzebnie.trzymam kciuki za działanka;)
ancona- zachowanie może świadczyć o.....nic już nie mówię....;-)
neta- zazdroszczę sezonu grilowego, tzn, jego otwarcia;)działaj kochana działaj, bo podobnie testujemy:-)mam nadzieję,że którejś z nas się uda:-Dmusimy podtrzymać naszą listę staraczek i zafasolkowanych:tak:
kogasica- współczuję złego samopoczucia, ale ono przejdzie zczasem i będziesz się cieszyć ślicznym brzuszkiem:laugh2:
m-s- te 3 miesiące szybko zlecą i zanim się obejrzysz, będziesz testować razem z nami:tak:
ewa- trzymam wielkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)daj znać czy @ przyszła, czy nie;-)

Do góry