reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ewa mam nadzieję, że @ nie przyszła?
Demsik no jakoś tak też u nas jest,że jak dni płodne, to mój albo zmęczony, albo jakoś tak ogólnie brak sprzyjających okoliczności.

Dziś coś dziwnego - nigdy tak nie miałam - przez cały dzień przy podcieraniu się ciemnobrązowy śluz jakby na początek @. Wczoraj test owu dodatni, więc podejrzewam, że to krwawienie okołoowulacyjne, wiem że czasem występuje, ale nigdy nie miałam, dziwne to jakieś....

reklama
Neta ja też dzisiaj na białych gadkach zaobserwowałam jakieś pomarańczowe kropelki i też nigdy tak nie miałam a do tego test dosyć ciemny (zobacze co jutro czy będzie ciemniejszy czy zacznie blednąć) i mam tzn już przechodzi jakiś ból w środku (zastanawiałam się czy to tam czy tam gdzie słońce nie dociera bo trudno zlokalizować i ogólnie podbrzusze bolało to może tam) i nie wiem o co cho bo to dopiero 15 dc a ja się nastawiałam na 18-21. Dobrze, że coś było dzisiaj rano i chyba w piątek wieczorem :)

Demsik hehe bo to spontanicznie wychodzi i jakoś co 2-3 dni bo mój stwierdził, że przez to słońce libido mu wzrosło, że mógłby codzinnie (no ale gdzie codziienie:sorry2:) w zasadzie jakby nie wykres na ovufr to bym nie wiedziała co i jak nawet. A dzisiaj temp normalna to może jednak owu jeszcze nie było - "trza" działać dalej

hej laseczki
mało piszę, bo ledwo żyję. Spędziłam dwa dni w szpitalu na kroplówce bo wymioty męczą mnie gorzej niż w pierwszej ciąży. Jezu jak się człowiek musi nacierpieć :baffled: poród przy tym to pikuś bo trwa parę godzin:-)

Neta ja też miałam takie plamienia, prawie zawsze :tak:
mitaka u nas codzienne działania zaowocowały, więc nie powstrzymujcie się :-)

Przybiegłam specjalnie napisać, że wyszła mi wielka tłusta krecha na teście owulacyjnym, ale się podekscytowałam jak debil jakiś, ale takiej to jam jeszcze nie widziała:-p:-p Zobacze jeszcze późnym popołudniem czy coś się zmieni. A więc za Twoją radą Koriander będziemy się bzykolić jak króliki przez parę najbliższych dni od wczoraj począwszy i niech się dzieje :-D:-D

Mitaka miłego bzykolenia i sle duzo tłustych
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A u mnie znowu lipa :wściekła/y: wszystkie moje objawy to były ale na zbliżającą się @ !!!!!
Od rana mam takie brązowe "coś" w śluzie i jest tego sporo więc franca jedna jutro pewnie mnie zaleje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wiecie co, ja już naprawdę tracę nadzieję i cierpliwość.... no bo ile można????
Zaraz będzie rok jak się staramy i przykro mi jak cholera:-(
W ogóle to od wczoraj jakoś cały czas płakać mi się chce, chyba podświadomie czułam że i teraz nic z tego :sad:

reklama
Mitaka a bzykol się ile dasz radę :-) i oby owocnie :tak:

Koriander współczuję dolegliwości, oby szybko minęły :happy2:

Mnie dziś bardzo pobolewa podbrzusze - może jajo pękło, przydałoby się podziałać, bo jak nie to pewnie nic z tego w tym cyklu.

W sobotę pobawiłam się tymi bliźniakami mojej siostry ciotecznej - cudne są, mają 7 miesięcy, jednak MEGA zajmujące, chyba mi się jednak bliźniaków odechce, miałam kiedyś takie myśli, że fajnie bliźniaki, ale chyba jednak wolałabym mieć jedno naraz:tak::-D

Do góry