reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Hej koleżanki doli i niedoli :-) Jakoś nie miałam weny na pisanie, ale regularnie czytałam:happy2:. Mam dziś 12 dc, wczoraj robiłam test owu, oczywiście negatywny, pewnie owu będzie jak zwykle ok 17 dc. Nie wiem jak ze starankami, bo ostatnio mnie mąż denerwuje jakoś, dziwne to jest, że wtedy, kiedy wypadałoby poserduszkować jakoś nam nie wychodzi, np. kłócimy się. I jak tu dzieci robić :baffled:

waiting no fajny weekend był :cool2::-p zazdroszczę :tak:

demsik co u Ciebie?

W końcu piękna pogoda, jak wracałam do domu to w samochodzie wyświetlała się temperatura 20 stopni :szok:

Hej moje kochane, kilka dni mnie nie było, ale w wolnej chwili szybciutko czytałam i padałam na pyszczek;)ale wiecie co????????????????
********************STĘSKNIŁAM SIĘ ZA WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:*********************
U mnie jakoś tak "miodowo", aż się boję, żeby nie było za słodko:-)niedziela wspaniała cały dzionek bardzo rodzinnie, cudownie, aż serce rośnie i przytulanki były hehe:-pteraz 12dc więc OWU przede mną, przed Tobą Mitaka także, więc staramy się, oj staramy, tyle,że ja pt-sob-ndz jestem w delegacji poza domem:baffled:a jakoś wypadnie owu, więc w pt rano przed wyjazdem zmolestuje faceta- a co!!!!niech wie, że kobieta rządzi, a potem mam niecny plan:cool2::cool2::cool2:powiem póki co, że w ndz mój ma imieniny a ja powinnam wrócić wieczorem dość późno, ale kto wie:confused::confused::confused:czego się nie robi dla naszego szczęśćia:-D:-D:-Dcałuski dla Was i cieszę się,że u Was wszystko oki, u zafasolkowanych także:-)

Witajcie :-)
Koriander, co za konował, żeby tak Cię wystraszyć! :wściekła/y: Ale najważniejsze, że już wiesz, że wszystko jest w porządku i życzę Ci żebyś już więcej stresów w ciąży nie miała :-)
Waiting, trzymam kciuki za ciebie i męża, z plemnikami nic nie wiadomo, może się trafi jakiś James Bond i będzie piękna wiosenna niespodzianka :-) Swoją drogą cały weekend w łóżku, fantastyczna sprawa, tylko pozazdrościć :-D
Ello, szkoda, że @ przylazła, ale najważniejsze że podchodzisz do tematu z optymizmem, to podstawa ;-) Podaj mi nowy termin testowanka, żebym wpisała do naszej super listy.

Szyszunia, super, że nie masz mdłości i rzygania, oby tak dalej! :-)

Neta, trzymam kciuki! W ogóle to idziemy łeb w łeb w tym cyklu i to nie tylko na polu terminów - Twój chłop Cię wnerwia, mój za to zwykle złośliwym zbiegiem okoliczności w ten najbardziej odpowiedni dzień ma z zwyczaju zasnąć zamiast zabrać się do rzeczy, normalnie aż mnie to bawić zaczęło, co cykl to to samo :-D Ale spoko, bzykanko było w sobotę, poniedziałek, dzisiaj mu już nie popuszczę (rano mnie jeszcze brzuch bolał, więc może jeszcze pęcherzyk nie pękł, poza tym mamy przecież 24h), więc w tym cyklu działamy wedle zasady seksu co dwa dni.

Demsik, powodzenia w molestowaniu w piątkowy poranek! :biggrin2:

W ogóle powiem Wam, że sama się dziwię, ale po każdym nieudanym cyklu podchodzę do tego wszystkiego z coraz większym dystansem i luzem. Nawet już się przestałam bardzo smucić jak przychodzi @

Aktualizuję :)
Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny

Ello20 - ...
Ewa1985
- 21 kwietnia / 4 cykl starań
Ancona - 25 kwietnia / 9 cykl starań
Waiting4beans - 29 kwietnia / 9 cykl starań
Dziewczynka86 -29 kwietnia / 5 cykl starań
Demsik - 2 maja / 3 cykl starań
Neta81 - 6 maja / 4 cykl starań
Mitaka - 10 maja/ 3 cykl starań

Neta ale taki sexik na zgodę jest najlepsiejszy :-D
Demsik ojjjj działamy działamy:tak: mi za ok 6-7 dni powinien pojawić się "glut" sugerując się poprzednim cyklem. A wiesz taki wyjazd to może dobrze zrobić, plemniorki mogą się przechomikować albo w związku z nim może się coś przesunąć i jak znalazł może być
Dziewczynka zazdroszczę Ci tego luzu ja mam różnie raz mam wszystko w nosie innym razem ciężarne mnie denerwują (zwłaszcza jak sobie filmik oglądam a tam pach ktoś rodzi, ktoś wpadł, ktoś testuje) i matki z dziećmi juz nawet paranoja :-D A mówią, że dzieci mało. Ale odreagowuje te wszystkie frustracje sportem jak się zajade przez 1,5 godz ćwiczeń tak już mi ok

Jutro mam ambitny plan :) po zmierzeniu temp bo teraz mierze o 5 nie dosypiam już tylko idę biegać ;-) rano dosyć to może jeszcze ludzie nie będą się kręcić za bardzo. Tylko jakaś kaniołka by mi się zdała coby się trochę przymaskować, bo na początku to pewnie będę wyglądać jak dysząca buraczynka :-p

a mnie dziś w sklepie w ciąu pięciu minut dwie znajome zapytały, czy może jest coś na rzeczy???jakaś ciąża?????????????bo ubierasz takie luźniejsze rzeczy:wściekła/y:ja pierdziu...!!!ludzie ludziom potrafią podnieść ciśnienie...wkońcu skwitowałam,że jak urodzę, to dam znać:tak:
mitaka- zazdroszczę sportowego zdyscyplinowania:-)ja wracam z pracy i jakoś brakuje czasu na sport i czas dla siebie, ale chociaż raz w tygodniu chodzę na siatkówkę:happy2:, którą uwielbiam;-)

neta- powodzenia w serduszkowaniu i pamiętaj "pościel ma cztery rogi - pogodzi ręce i nogi":-D

dziewczynka- twój sposób mam nadzieję poskutkuje, trzymam &&&&&

koriander- konowałów jak widać nie brakuje; w takich diagnozach warto zasięgnąć porady u innego lekarza i teraz możesz dalej się cieszyć, ale co przeżyłaś to masakra jakaś. Ja to bym się wybrała do tego durnia i nawciskała mu, co o nim myślę.

I znowu mnie coś dziubie dzisiaj tzn ze dwa razy tak i co znów powtórka z rozrywki? :-:)-:)-(
Przychodzi czas starań i co to ma być? Zero zaczerwienienia, zero upławów ja już nie wiem alergia na "jajko" czy na śluz płodny?
Dzisiaj zaobserwowałam biały śluz, nie wypływa ale widać go w środku, nie powiem przestraszyłam się, ale wygooglowałam sobie, że może być i biały przed owulacją więc uff
Przydało by się pójść do gina ale pewnie termin bym miała za jakieś 1,5 - 2 tyg bo do prywatnego 100 wydawać mi się nie uśmiecha tyle, że nie wiem czy on coś tam dojrzy.... czy nie lepiej byłoby jakiś posiew czy coś najpierw zrobić....
O ironio!:hmm:Chyba czas powiedzieć sobie dość w tym temacie

reklama
Hejka Kochane :)16.04 dostałam @ :) 5 tygodni od zabiegu
czyli możecie zacząć działać:-) trzymam kciuki, dopisz się do listy testowań, pewnie około 12-15 maja testowanko wypadnie?

Ja mam dziś 14 dc a test owu całkiem negatywny... czyli raczej owu późno, jak zwykle ok 17- 18 dc.

Piękna pogoda dziś, 23 stopnie, posiedziałam po pracy na tarasie popijając piwko... ale fajnie :tak::-D

Do góry