Witajcie :-)
Koriander, co za konował, żeby tak Cię wystraszyć!
Ale najważniejsze, że już wiesz, że wszystko jest w porządku i życzę Ci żebyś już więcej stresów w ciąży nie miała :-)
Waiting, trzymam kciuki za ciebie i męża, z plemnikami nic nie wiadomo, może się trafi jakiś James Bond i będzie piękna wiosenna niespodzianka :-) Swoją drogą cały weekend w łóżku, fantastyczna sprawa, tylko pozazdrościć
Ello, szkoda, że @ przylazła, ale najważniejsze że podchodzisz do tematu z optymizmem, to podstawa ;-) Podaj mi nowy termin testowanka, żebym wpisała do naszej super listy.
Szyszunia, super, że nie masz mdłości i rzygania, oby tak dalej! :-)
Neta, trzymam kciuki! W ogóle to idziemy łeb w łeb w tym cyklu i to nie tylko na polu terminów - Twój chłop Cię wnerwia, mój za to zwykle złośliwym zbiegiem okoliczności w ten najbardziej odpowiedni dzień ma z zwyczaju zasnąć zamiast zabrać się do rzeczy, normalnie aż mnie to bawić zaczęło, co cykl to to samo
Ale spoko, bzykanko było w sobotę, poniedziałek, dzisiaj mu już nie popuszczę (rano mnie jeszcze brzuch bolał, więc może jeszcze pęcherzyk nie pękł, poza tym mamy przecież 24h), więc w tym cyklu działamy wedle zasady seksu co dwa dni.
Demsik, powodzenia w molestowaniu w piątkowy poranek!
W ogóle powiem Wam, że sama się dziwię, ale po każdym nieudanym cyklu podchodzę do tego wszystkiego z coraz większym dystansem i luzem. Nawet już się przestałam bardzo smucić jak przychodzi @
Aktualizuję
Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny
Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - ...
Ewa1985 - 21 kwietnia / 4 cykl starań
Ancona - 25 kwietnia / 9 cykl starań
Waiting4beans - 29 kwietnia / 9 cykl starań