reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Neta81, nigdy nie ma co przesądzać, może było akurat o czasie :-) Ubierz się cieplutko na niedzielę, szkoda przeziębienia ryzykować!
A propos Wielkanocnych, obiecywałam tu foty swoich scrapbooków, a właśnie się dorobiliśmy aparatu, więc po weekendzie postaram się coś zamieścić ;-)
Mitaka, "Dogonić owulkę" to rzeczywiście brzmi jak tytuł jakiegoś filmu sensacyjnego albo thrillera :-D Thrillera erotycznego :-)
Oj dziewczyny, ja się tak cieszę, że dziś piąteczek! Kończę wcześniej pracę, a wieczorem mamy gości, więc skoro teraz taka moda na akcje to ja jakoś w międzyczasie będę uskuteczniać pod kryptonimem "Złap, zgwałć, zajdź". Mam nadzieję, że trzeci dzień z rzędu podziała ;-)

reklama
P1520381.JPG dziewczynki zerknijcie proszę na moje obsikańce. Czy te kreski ciemnieją czy mi już mózg ciemnieje czy są podobne? Mam jeszcze czekać na owulacje czy ona już może trwa.... Niby kreska jeszcze jaśniejsza od kontrolnej
W owufriendzie zaznacze go jako negatywny najwyżej jutro czy tam kiedyś będę zmieniać :p

Załączniki

• P1520381.JPG
    P1520381.JPG
    48,9 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
mitaka wydaje mi się, że ciemnieją...

Ale jestem zmęczona. I ta zima za oknem... dziś rano okropne warunki drogowe były, jechałam do pracy z prędkością 40km/h a i tak zarzucało, okropna śniegowa breja, blee....:baffled:

Mitaka ja również robiłam takie testy i niestety kreska testowa za każdym razem była bledsza ale dzień przed owulacją była już widocznie ciemniejsza ale na pewno nie taka jak kontrolna.
Ja chyba się od Was zaraziłam bólem gardła,więc mam nadzieje że i ciążą również.
A tak na marginesie to widziałam dziś dwa lecące bociany-może będą bliźniaki:tak:

hej laseczki:blink:
neta dzieki, czuje sie w miare ok:happy2: Troche boli mnie glowa, a dzis prawie zasnelam w ciagu dnia. no i jakosc albo wszystko mi smakuje jak karton albo znowu wszystko bym zjadla:eek:
mitaka ten na samym dole chyba najciemniejszy:tak:
dziewczynkia powodzenia w akcji ZZZ:-)
ancona co u ciebie??

jesssu dziewczyny o co chodzi z ta zima??:angry:u nas dzis w nocy ma byc -14 stopni:szok: gdzie ta wiosna?

Wiecie co po wyschnięciu to one wszystkie podobne a ten wczorajszy nawet jakby ociupine bardziej. Postanowiłam, że odpuszczam ten cykl bo nie doleczyłam się jeszcze tzn odczuwam czasem pieczenie i ogólny dyskomfort (zapachu nie ma, upławów nie ma), nie wiem co to za cholerstwo ale skutecznie mnie zachamowało ze starankami:wściekła/y: Jak do niedzieli nie poprawi się to będę musiała wybrać się do gina :crazy: bo widać to coś innego niż to na co clotrimozol działa. A ten cykl nie poszedł tak całkiem na marne bo robię wykres temp i testy owu to za miesiąc już będę w miare wiedziała kiedy działać. Także zostaję w 3 cyklu nadal (brak serduszkowania w marcu) i czekam na @ i kwiecień i wiosne i skrycie na styczeń 2014 :happy2:

I trzymam kciukasy za Was wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i szybko pokazywać pozytywne teściory!:-)

Jestem i ja. 20 minut temu wpadłam do domu po całym dniu spędzonym w mieszkaniu (bez jedzenia i łazienki!!!!) myślałam że nie zdążę do wc :szok: masakra jakaś! następnie w 5minut rozpaliłam w piecu i teraz wcinam wielki talerz ogórkowej :-) i sprawdzam co tam u Was :-).

Do testowania dwa dni zostały o ile wcześniej @ się nie pojawi . W ogóle to ja nie wiem co się z moim organizmem dzieje, przez ostatnie 3 cykle praktycznie non stop miałam powiększone piersi, jakieś zawirowania w sutkach, wiedziałam kiedy była owulacja i miałam 1000 ciążowych objawów a teraz oprócz lekkiego powiększenia piersi NIC!??? Ani objawów ciążowych ani przedokresowych.... dziwne to jakieś...

Hmm a to ciekawe.. u mnie może objawy zniknęły bo to pierwszy miesiąc kiedy sobie naprawdę odpuściłam. Zero nakręcania, no i zobaczymy co to z tego wyjdzie ;-)

reklama
Koriander piękną masz tą betkę;-)i czekamy na fotkę teścika;-)

Neta- pamiętaj o ciepłym ubiorze na jutro!!!:tak:

Ancona- trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Mitaka- dla mnie to testy ciemnieją:-)

Laski, dość tej zimy :wściekła/y:wściec się można.Mój mały już ok- chyba jakiś wirus go dopadł.Właśnie śpi już 2,5h:szok:,więc niebawem wstanie:-Du mnie z humorem już lepiej.Wczoraj miałam turniej w siatkówkę, którą uwielbiam - zakładowa liga kobiet, więc negatywne emocje wypociłam:-pteraz będzie już tylko lepiej:-)

Do góry