reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Tak to już słuchajcie jest, mi też czasem ręce opadają i nic się nie chce i szlag mnie trafia. Faceci zapominają chyba, że to co my robimy w domu robimy łącząc to z pracą zawodową, a pranie i sprzątanie oraz czyszczenie piekarnika raczej hobby nie przypomina.
Podoba mi się ten pomysł z protestem, bardzo sugestywny. Znalazłam kiedyś w sieci taki obrazek: Zobacz załącznik 546731
I pod nim pisało coś w tym stylu: Kochanie co dziś robiłaś? Nic. Kompletnie nic z tego co normalnie codziennie robię.
U mnie wczoraj jakieś przytulanki były, dzisiaj poprawimy na pewno, zobaczymy jak później, ale się nie nastawiam, bo już przywykłam, że nic nie wychodzi... I też mnie szlag trafia z tego powodu! :wściekła/y:
Także dziewczyny nie panikować, nie smutać się, bo na szczęście mamy tutaj w sobie wsparcie! :-)

dziewczynka - obrazek boski, dzięki Wam naprawdę poprawił mi się humor:tak::tak::tak:dziękuję;-)

m-s- teraz będzie już tylko lepiej, a powrót do pracy pozwoli Ci choć trochę zapomnieć o ostatnich przeżyciach, szybciej czas ci bedzie mijal wiec szybciej zleci czas do staranek;)

mitaka- bedę pamiętała o rękawie, oby był długi i dobrze chłonął:-)

reklama
Hej dziewczynki :-)

Wczoraj w końcu udało mi się dopaść mężulka :-D:-p pewnie i tak za późno, no ale zawsze jakaś nadzieja jest. Fajnie, że już piątek jutro :tak: W niedzielę mamy kiermasz prac wielkanocnych, wykonywanych w naszym ośrodku, niestety jest on na dworze a pogodę raczej kiepską zapowiadają, mam nadzieję, że się nie przeziębię.

Neta hehe a może akuratnie właśnie, może coś się przesunęło, kto wie kto wie :) Ubierz się na ten kiermasz na cebulkę to się nie przeziębisz

Ciemnieją mi kreseczki na teścikach z dnia na dzień tzn dzisiaj ciemniejsza niż wczoraj ale jeszcze nie tak ciemna jak ta druga więc czekam... kuracji z globulkami dzień 4, jeszcze dwa..... film akcji-dogonić owulkę :p

O naaaagi instynkt :) jak ja bym chciała trochę takiego dla siebie bo już mi się znudziło zaspokajanie męskich zachcianek w tym miesiącu :p zwłaszcza, że ktoś wykorzystuje moją niedyspozycję i przegina :rolleyes2: Ahhh co za piękny wieczór chrupciam paluszki i oglądam 'jak poznałem waszą matkę' :-) a mój w drugim pokoju scyzoryka słucha :rofl2:

O naaaagi instynkt :) jak ja bym chciała trochę takiego dla siebie bo już mi się znudziło zaspokajanie męskich zachcianek w tym miesiącu :p zwłaszcza, że ktoś wykorzystuje moją niedyspozycję i przegina :rolleyes2: Ahhh co za piękny wieczór chrupciam paluszki i oglądam 'jak poznałem waszą matkę' :-) a mój w drugim pokoju scyzoryka słucha :rofl2:

No nie ma jak scyzoryk, w końcu z Kielc jestem :-D:happy2:

Koriander jak się czujesz?

m-s
mam nadzieję, że po 3 miesiącach uda Ci się szybko zajść :tak: Jeśli lekarz nie zleci badań to zbadaj toksoplazmozę, cytomegalię i zespół antyfosfolipidowy i TSH. Jak nic nie wyjdzie to spokojniejsza będziesz przy następnych staraniach :happy:

reklama
Oj coś tempka do góry dzisiaj poszła chyba jednak mi ucieknie owulaja w tym cyklu. Zobaczę jeszcze co test pokaże nowego. Zostane pewnie w tym 3 cyklu i w kwietniu

Do góry