reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Cześć dziewczynki!

Oj dawno mnie tu nie było ale po ostatniej @ trochę się podłamałam i stwierdziłam że muszę sobie odpuścić! Obiecałam sobie zero stresów :happy2: i zajęłam się remontem (mam już ułożone płytki w łazience i wc :-)) jak zobaczyłam skończone to cieszyłam się jak dziecko - panowie od płytek pewnie pomyśleli że jakaś wariatka ale co mi tam :-D
W starankach też wrzuciliśmy na pełny luz - wyrzuciłam kalendarzyk i przytulanka były bardzo spontaniczne :-D co ma być to będzie!
Wczoraj cały dzień chodziłam jak skowronek od rana w świetnym humorze a dzisiaj obudziłam się z gorączką :wściekła/y: nie mogłam słowa powiedzieć bo gardło boli mnie niesamowicie mocno, coś mi ścieka po tylnej ściance gardła, głowa pęka a dopiero co udało mi się zatamować krwotok z nosa chyba z dziesięć minut leciało :szok: masakra jakaś! Mam nadzieję że rano będzie lepiej bo jak ja małego do przedszkola zaprowadzę:confused:

M-s baaardzo bardzo mi przykro.. (*)

Pozdrawiam Was wszystkie baaaardzo baaaardzo cieplutko i niech ta wiosna w końcu przyjdzie!!!!:happy2:

Fajnie, że we cztery idziemy jednakowo z cyklem tylko się pewnie rozstrzelimy co do długości. U mnie też jeszcze przytulanek w tym miesiącu nie było :/ ale testy owu nadal milczą więc ok. Ovufreind mi pokazuje,że owulka statystycznie sobota,niedziela albo poniedziałek, ale jak będzie to zobaczymy ;) mam 6 dni na kurację i działamy (może pisiorek z tego będzia jak w owu trafię :p )

Fajnie, że we cztery idziemy jednakowo z cyklem tylko się pewnie rozstrzelimy co do długości. U mnie też jeszcze przytulanek w tym miesiącu nie było :/ ale testy owu nadal milczą więc ok. Ovufreind mi pokazuje,że owulka statystycznie sobota,niedziela albo poniedziałek, ale jak będzie to zobaczymy ;) mam 6 dni na kurację i działamy (może pisiorek z tego będzia jak w owu trafię :p )

kochana a jak się kurujesz? Bo od dwóch dni mam jakąś infekcje, MASAKRA! Swędzi, upławy że aż pływam, coś okropnego
Umówiłam się do gina na środę, ale to dopiero za 3 dni :no: Co ty stosujesz??

ja 27 idę do lekarza kazali mi przyjść za 2 tygodnie po zabiegu... powiem jej żeby mi dała skierowanie na jakieś badania co mogło być przyczyną...

Koriander ja nie mam stanu aż tak bardzo dokuczliwego bo od czasu do czasu coś zapiecze więc smaruję 3xdziennie po umyciu i osuszeniu maścią clotrimazolum (ale jak jest większa infekcja to nie radzę bo może nasilić objawy), chodzę bez majtek i śpie z gołym tyłkiem :p wczoraj kupiłam sobie lacibios femine bo biore ja profilaktycznie tak co 2 miechy (tym razem się zagapiłam i "włala" jest co jest) i żeby to przyspieszyć idę dzisiaj do rodzinnego po globulki clotrimazolum (6 sztuk to może się wyrobię przed owu ;) ) bo jakby na wizytę u gina czekać to za długo... Ty też się przejdź do rodzinnego dzisiaj i opisz objawy to Ci coś da, powiedz mu że czekając te 3 dni to Ci się bardziej rozwinie a już ledwo wytrzymujesz ;)

reklama
Cześć Dziewczyny!

Jestem tutaj nowa. Od jakiegoś czasu śledziłam wątek, ale nie udzielałam siębo nie miałam niemal żadnej wiedzy.
U mnie sytuacja wygląda tak:
15 stycznia odstawiłam tabletki, przez miesiąc jeszcze uważaliżmy, teraz już drugi cykl starań. Od odstawienia miałam dwa razy @. Regularnie po 26 dniach.

Wczesniej nie prowadziłam żadnych obserwacji, teraz tylko - w ubiegłym miesiącu i tym testy owu. w przybliżonym spodziewanym terminie owulacji. W ubiegłym miesiącu jeden wynik był taki jakby przybliżony - w 13 d.c. - w tym miesiącu (teraz 11 d.c) testowałam od 7 d.c. i wyniki negatywne ale: 7dc, 8dc, 9dc - dwie kreski na teście ale testowa dużo słabsza - wczoraj 10 dc (negaytwyny - tylko jedna kreska - druga ledwie widoczna) czy któraś z Was tak miała? o czym może to świadczyć?

pozdrawiam i jeszcze raz witam się ze wszystkimi :)

Do góry