reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Hey.zasypalo mnie sniegiem.odcielo od swiata.a dzis czeka mnie podroz zakopianka wiec weekend nie zaczal sie dobrze.Wdzianko odpada bo @ grasuje
Ja znow mam zjazd i egzaminy w ten weekend wiec znow bedzie zajob i absolutny brak czasu.ech....

reklama
demsik oby działania były owocne.

koriander to kiedy Ty i ancona macie testować? za kilka dni jak dobrze pamiętam?

a szyszunia jutro leci :tak::-) powodzenia tam w wielkim świecie, lećcie w dwójkę, wróćcie w trójkę :tak::-D

m-s jak się czujesz?
dziewczynka
a u Ciebie co?
Kogasica jesteś?
waiting ja już mam dosyć tej zimy - śnieg, mróz, wiatr taki,że głowę chce urwać...

NIECH KTOŚ ZABIERZE JUŻ TĄ ZIMĘ !!!:oo:

Ja czuje się coraz lepiej 25 dowiem się z jakiego powodu przestało bić serduszko...

A miałaś robione jakieś szczegółowe badania poza histopatologicznym? Ono zwykle pokazuje tylko, czy nie doszło do zaśniadu groniastego. Ja się nie dowiedziałam nigdy, dlaczego serduszko mojego dziecka przestało bić, choć zrobiłam dodatkowo kilka różnych badań. Dobrze, że czujesz się coraz lepiej, mam nadzieję, że następna ciąża będzie już spokojna bez żadnych sensacji, trzymam &&&&

Ale tu cisza... Ja mam 13 dc, owu pewnie za parę dni ale trzeba by już coś podziałać..

Neta ja mam 14 dc ;) tylko, że ja to jakaś insza jestem mam wrażenie :/ wczoraj miałam już śluz rozciągliwy a zatem wychodziłoby na tym że niedługo owu, a testy negatywne no i po długości cyklu wnioskując powinnam mieć późną owulację więc głupieje. Tym razem jednak będę opierać się na testach bo śluz mi nic w tamtym miesiącu nie przyniósł :/ A że tam na dole niby nie ma zaczerwienienia ani upławów ale jakoś nie komfortowo się dalej czuję więc od początku cyklu nicccc (konkretnego co mogłoby zaowocować) i nie wiem czy nie stracę tego cyklu-nie będzie Mikołaja buu

mitaka to w podobnym czasie testujemy, o ile będę miała po co testować, bo jakoś ani sił ani czasu na sexiki nie mam ostatnio. No nic zobaczymy co będzie. Nie mam pojęcia kiedy ta owulacja, myślę, że ok 16-18 dnia, no ale teraz to już jakby płodne dni są... trzymam kciuki za Ciebie :-)

hej kochane:tak:mroźny dzień ale słoneczny:-)neta81 ja mam 13dc jak ty, więc łeb w łeb:-D:-D:-D będziemy razem z mitaka podobnie testować, o ile będzie po co, bo u mnie zero przytulanek póki co...dziś do południa wylansowałam się, mały poszedł do babci - myślę wykorzystam faceta, a co!!!fakt,że po nocce spał,ale mile go obudze to i przytulanki będą przyjemniejsze:happy2:a on mnie zbuczał:eek:i nici z miłego dnia.gdzie się podział dawny spontan:confused:

reklama
demsik ja dziś to już 14 dc mam :-)
Wczoraj przytulanki były, ale myślę, że to i tak za wcześnie, raczej jutro i pojutrze wskazane, zobaczymy czy się uda. Nasz synuś też u babci, właśnie mąż po niego pojechał, ja staram się trochę sprzątać, choć lepiej mi idzie siedzenie na BB :-D Szkoda, że się wam nie udało dziś postarać, może wieczorem mąż będzie bardziej chętny i wypoczęty ?

ello zaglądasz tu czasem? @ przyszła?

ktoś tu niedługo testuje chyba... jak dobrze pamiętam to koriander?

Do góry