waiting4beans
Fanka BB :)
Witam z krainy sniegu i kawy :-) oj ciezki dzien dzis bedzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
m-s koniecznie zostań z nami i mam nadzieje, że już niedługo zaczniesz się dzielić kolejnymi starankowymi wieściami.
Kogasica dajesz dajeszniech ktoś przerwie złą passę!
A mnie jakoś dziwnie piecze od czasu do czasu tam gdzie nie trzebawziełam globulkę clotrimozolum bo mi jakaś została i dzisiaj poprawię drugą no i smaruje maścią-mam nadziej, że się nie rozwinie dalej i zduszę w zarodku a do owulki to w ogóle niech sperdziela to coś!
Dobrze, że mam prawdopodobnie późną owulację to może uratuję ten cykl (testy póki co milczą),a to wszystko chyba przez mojego niecierpliwego! ostatniego dnia plamienia jak sucho było pewnie mnie poobcierał yhhh jak nie urok to sranie w banie