reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Witam i ja znad płatków śniadaniowych, dopiero wstałam masakra jakaś niech ta wiosna przychodzi bo pół życia prześpię :sorry2:

U mnie z tym mierzeniem temp to chyba nic nie będzie, wybrałam sobie godzinę 7.30 a tu jak nie lanie o o 6 to mój mnie zaczepia o 5, na razie nie dostał :p no ale w końcu ulegnę i co i wykres szlak trafi a teraz już chyba nie ma sensu zmieniać godziny pomiaru na 5 co?

Ale można też dodać 0,1 stopnia jak się zmierzy godzinę wcześniej lub odjąć 0,1 stopnia jak się mierzy godz. później :tak:
ja też trochę nieregularnie mierzę, ale mam i tak jako taki podgląd np czy spada przed okresem..:angry::happy2:
w tym cyklu mam taki wykres ze glowa mala..beznadziejny..:no:

Po zabiegu hmm dobrze o 13.00 poszłam na zabieg miałam maskę tlenową i dożylnie "usypiacz" :) anestezjolog zaczeła gadać o pierścionkach ja mówię ok to mogę je ściąąąąa i zasnęłam Obudziłam sie o 13.20 jak było po wszystkim na sali.od 13.20 do wieczora lekkie plamienia teraz w ogóle nie mam.Czekamy na miesiączkę.

na wypisie mam napisane pęcherzyk ciążowy 1,2 cm 5Hbd+2 z pęcherzykami żółtkowymi i echem płodu bez widocznej akcji serca.

Dziewczyny ja powiedziałam mojemu mężowi to samo... przy następnej ciąży ludzie dowiedzą się po 3 miesiącu ;(Trzymam za was kciuki :*jeśli pozwolicie będę dalej tu z wami :*

m-s przykro mi, że Cię to spotkało, szkoda, że nie ominęło Cię łyżeczkowanie, po którym zalecana jest 3 miesięczna przerwa w staraniach. Dla Aniołka zapalam (*). Dobrze, że się nie poddajesz i zostajesz z nami.

Zresztą my ze staraczek styczniowych stałyśmy się pomału lutowe, marcowe i pewnie część z nam zostanie kwietniowymi :)

Kogasica, co u Ciebie?

Szyszunia to już poleciała do Paryża?

Koriander a który Ty masz dc?

m-s koniecznie zostań z nami i mam nadzieje, że już niedługo zaczniesz się dzielić kolejnymi starankowymi wieściami.
Kogasica dajesz dajesz :) niech ktoś przerwie złą passę!

A mnie jakoś dziwnie piecze od czasu do czasu tam gdzie nie trzeba:wściekła/y: wziełam globulkę clotrimozolum bo mi jakaś została i dzisiaj poprawię drugą no i smaruje maścią-mam nadziej, że się nie rozwinie dalej i zduszę w zarodku a do owulki to w ogóle niech sperdziela to coś!:angry: Dobrze, że mam prawdopodobnie późną owulację to może uratuję ten cykl (testy póki co milczą),a to wszystko chyba przez mojego niecierpliwego! ostatniego dnia plamienia jak sucho było pewnie mnie poobcierał yhhh jak nie urok to sranie w banie

Neta kochana jestem, lecę w sobotę 16/03, latam to ja po salonach ślubnych, zaproszeniach itp :-D:-D:-D Nie wiem kiedy ja nadrobię to wasze pisanie, oooo wiem może jutro w pracy:-D:tak::-D

reklama
m-s koniecznie zostań z nami i mam nadzieje, że już niedługo zaczniesz się dzielić kolejnymi starankowymi wieściami.
Kogasica dajesz dajesz :) niech ktoś przerwie złą passę!

A mnie jakoś dziwnie piecze od czasu do czasu tam gdzie nie trzeba:wściekła/y: wziełam globulkę clotrimozolum bo mi jakaś została i dzisiaj poprawię drugą no i smaruje maścią-mam nadziej, że się nie rozwinie dalej i zduszę w zarodku a do owulki to w ogóle niech sperdziela to coś!:angry: Dobrze, że mam prawdopodobnie późną owulację to może uratuję ten cykl (testy póki co milczą),a to wszystko chyba przez mojego niecierpliwego! ostatniego dnia plamienia jak sucho było pewnie mnie poobcierał yhhh jak nie urok to sranie w banie

Kup sobie lactacyd tylko płyn ginekologiczny-rewelacyjny na takie problemy.Co prawda nie powinno się go używać nacodzień ale jeśli masz jakieś podrażnienie. Jak ja stosuję go po stosunku-zwłaszcza kiedy mój mąż mnie "obetrze"-łagodzi od razu.Szczerze polecam(tylko zwróć uwagę na etykiecie czy to rzeczywiście "płyn")

Do góry